Verschillende meisjes probeerde haar te intimideren met dreigementen. Dit maakte een diepe indruk op mijn lief. Opmerkingen van haar dat zij de andere meisjes net zo zou opleiden hadden weinig effect.

Enkele meisjes namen de aanbieding aan om in de vroege middag door mijn lief de trucjes van het vak te leren. Toch bleven de dreigementen uit een bepaalde hoek komen en mijn lief voelde zich zeer onveilig bij de nachtclub waar zij haar carrière begon.

Zij besloot in te gaan op een aanbieding van een club waar zij goede berichten over gehoord had. De club was een van de grootste in België en gevestigd in de omgeving van Kortrijk.

Het weekend brak aan en de eerste avond bij haar nieuwe werkgever begon. In de vooravond stond zij aan de bar waar zij de bewegingen van de vele andere meisjes bewonderden. Maar de erotiek raakte haar niet. Zij voelde niet de erotische gevoelens die zij kreeg wanneer zij haar optreden deed. Na één uur de omgeving te hebben bestudeerd liep zij naar de eigenaar van de bar. In de bar hingen verschillende kooien die over het publiek heen bewogen. Mijn lief nam de uitdaging aan. Voordat zij naar een van de kooien liep om daarin plaats te nemen, liep zij naar de kleedruimten.

Vanuit haar kledingkast haalde zij een zwarte dildo en liep naar de bar waar een van de kooien al voor haar was klaargezet. De eigenaar van de club keek met verbazing naar mijn lief en zag haar in één van de kooien kruipen. Ook veel van de aanwezigen zagen haar in de kooi kruipen en verschillende begonnen te juichen dat ze mijn lief haar eerste optreden in de nieuwe club zagen beginnen. De drums gaven het ritme aan en de dans in de kooi was begonnen.

Vol overgave bewoog zij zich door de kooi. Als een tijger kroop zij en greep naar de hoofden van de aanwezigen in de nachtclub. Contact was verboden, maar alleen al de erotische greep naar een macht die mijn lief verder in volvoering bracht, was voldoende om tot erotische momenten te komen. Op de muziek liet zij haar B. De mannen in de ruimte keken verheerlijkt naar de borsten van mijn lief die door mij zo vaak waren gekust.

Zwoel zweefden haar borsten mee op de muziek. Minutenlang keken mannen met hun erotische gevoelens, naar haar borsten. Sommige van de mannen moesten hun lusten spuiten en namen meisjes mee naar de aparte ruimte waar de liefde bedreven kon worden. Mijn lief haar act ging door, haar borsten erotisch bewegend door de kooi en andere mensen in extase brengen.

Minuten lang ging zij door. Om het publiek nog meer te verwennen danste zij erotisch op de tonen van de muziek die haar zelf ook gek maakte. Zij gleed met de vingers langs de zijkant van haar kante slipje. De mannen in de club zagen de beweging en schreeuwden het zo uit dat zij haar, het hoogtepunt van de avond liet doen.

Nu was het niet gebruikelijk dat de meisjes tijdens het dansen in de kooi zich geheel uitkleden, maar goed mijn lief had gevraagd of alles geoorloofd was dus gleed haar vinger aan de andere kant van haar slipje langzaam naar beneden, haar slipje gleed langs van haar benen naar beneden en viel door de tralies in het publiek.

Enkele mannen doken op het kostbare sieraad en snoven als Juncks aan het slipje. Mijn lief lachte en bracht zichzelf in een wereld waar alleen zij het genot van kenden. Zij zag de ogen van de mensen in de club die op haar gericht waren. En zij genoot van de aandacht. Het ritme van de muziek bracht haar verder dan menig andere danseres zich liet meeslepen. Zij danste naakt in de kooi waar niemand haar kon aanraken maar waar zij de controle over iedereen had.

De spijlen van de kooi waren breed genoeg om haar benen tussen door te steken. Zij speelde met haar lichaam en wreef verschillende keren over haar clitoris waarop verschillende mannen reageerde. Haar hoofd sloeg op hol en haar geilheid en het gevoel om voor de ogen van een groot publiek klaar te komen werd heftiger. Zij stak haar benen door de tralies en wreef met haar kut langs een van de pijlers. Mijn lief haar omgeving vervaagde in het gevoel van euforie en haar bewegingen in de kooi werden heftiger.

Zij hoorde geen muziek meer de omgeving was voor haar verdwenen, het enige wat telde was haar verlangen, het verlangen om door andere bekeken te worden wanneer zij haar hoogtepunt zou bereiken.

Zij wreef en wreef, haar kut werd nat van geilheid en de pijler werd nat van haar vocht. Zij wreef en kwam, zij kwam zo klaar dat haar vocht zich verspreiden over de mensen die onder haar stonden. Uitgeput vleide zij zich neer in de kooi en genoot van het applaus wat de menigte haar gaven. De clubeigenaar haalde de kooi naar binnen en keek haar verontwaardigd aan. Zij glimlachte en kroop de kooi uit en liep naar de kleedkamer.

Zoals elke artiest moet er leven in de brouwerij zijn en moet er op een bepaald moment een vernieuwing van het toneelspel zijn. Mijn lief had deze act verschillende keren uitgevoerd en begon zich zo langzamerhand te vervelen. Om zichzelf weer een uitdaging te geven bedacht zij een nieuw spel in de kooi. Maar voor dat nieuwe spel zocht zij een geschikte partner. In de club werkte verschillende meisjes uit verschillende Oost-blok landen, voornamelijk meisjes uit de Oekraïne waren rijkelijk aanwezig.

Maar mijn lief was daar niet van gecharmeerd. Zij zocht iets speciaals, daar waar niemand op had gerekend maar waar zij een euforisch gevoel bij kon krijgen. De Maandagen waren altijd om nieuwe meisjes aan te nemen. Mijn lief vroeg aan de eigenaar of zij mee mocht om naar nieuwe gezichten voor de club te zoeken. Hij stemde hiermee in en beide reden de verschillende clubs af.

Enkele nieuwe gezichten werden onderling van eigenaar verwisseld. In de loop van de middag toen de moed om een geschikt persoon voor haar act te vinden bij mijn lief in de schoenen zonk, bezochten zij een club in Brussel. De luxe van deze club bood ook een verscheidenheid van meisjes die de uitdaging om, werkzaam te zijn in deze tak van sport, te bieden. De clubeigenaar wilde verschillende meisjes ruilen waaronder mijn lief. In deze periode werd mijn lief verliefd op een van de uitsmijters van de club waar zij werkte.

Omdat hij zich over het algemeen op de vlakte liet en mijn lief beschermde weigerde zij om geruild te worden. Zij woonde aan de kust en om dan ieder weekend naar Brussel af te reizen vond zij niet prettig. De clubeigenaar uit Brussel reageerde teleurgesteld omdat de verhalen over mijn lief inmiddels al door heel België waren verspreid.

Tijdens de rondgang door de club in Brussel werden de andere meisjes voorgesteld. En daar stond ze. De vrouw die mijn lief zocht om een volgende erotische act voor te bereiden. Ze was zwart, pik zwart. Mijn lief tikte haar baas aan en zei;. Haar baas liep naar de eigenaar van de bar en vroeg hem wie die donkere schoonheid was. De bar eigenaar zei dat hij dit meisje had meegekregen toen hij uit Eritrea was gekomen. Mijn lief liep naar de bareigenaar en vroeg of zij even met haar mocht praten.

Dit was geen probleem. Mijn lief liep op haar af en het meisje keek wat angstig omdat zij niet verwacht had dat zij bij de bezoekers in de picture stond. Mijn lief wende zich tot haar werkgever en vroeg of hij haar nieuwe collega wilde overnemen van de Brusselse eigenaar. De beide heren trokken zich terug om de zaken te bespreken. Na een klein half uur kwamen de mannen beide met een glimlach op de gezicht terug, de deal was gesloten.

Op de terugweg spraken de beide vrouwen honderd uit en leerde elkaar goed kennen. Of er een aantrekkingskracht op sensueel gebied was, was op dat moment nog niet belangrijk, wel dat het onderlinge contact hechter werd. De volgende middag brak aan en de beide vrouwen bevonden zich in de kleedruimte.

De beide vrouwen paste enkele nieuwe lingerie stukken waardoor beide naakt in de kleedkamer stonden. Mijn lief was gefascineerd door het donkere lichaam. Haar donkere grote borsten haar zwarte tepels en haar slanke buik, met haar schaamstreek die zo erotisch donker was dat de geilheid van mijn lief aandrong tot het bevredigen van haar gevoelens.

De vrouw zag haar verlangen en ging zitten op een van de stoeltjes zo dat haar borsten een volmaakte eenwording van haar lichaam werd, maar dat haar kut zo naar voren stak dat de verleiding om deze te kussen niet te weerstaan viel.

Mijn lief zonk op haar knieën en kuste de kamers van genot. De emotie werd sterker en de vrouwen kusten elkaar innig. Met enkele hevige stoten kwamen de vrouwen klaar en genoten van de innige momenten. Het werd nacht en de tijd brak aan waardoor beide vrouwen hun opwachting in de nachtclub zouden maken. Hun lingerie werd op elkaar afgestemd en de beide dames liepen naar de voorzijde waar de bar geplaatst was. De kooien hingen in de lucht en twee van de kooien werden naar beneden gehaald om de dames plaats te laten nemen.

Mijn lief had een pakje in haar hand die bedekt was met papier, niemand kon zien wat er in dat pakje bevond. De dames namen plaats in de kooi en de muziek werd aangepast naar de bewegingen die de dames maakte. Het publiek raakte in volvoering door de twee volmaakte lichamen die hun werk deden voor het publiek.

De kooien werden door de ruimte gezwierd en de vrouwen deden hun erotische dansen. Het publiek waardeerden de bewegingen en zagen hun favoriet langzaam haar B. Wederom begon het publiek haar naam te scanderen. Haar collega deed exact hetzelfde waardoor het publiek nog meer in extase raakte.

De beide vrouwen waren aan elkaar gewaagd als het ging om de contouren van hun lichaam. Het was een schoonheid die eigenlijk tot kunst verheven mag worden.

De muziek werd opzwepender en de bewegingen in de kooi werden erotischer. Mijn lief nam het eerste initiatief en liet haar slipje langzaam langs haar benen naar beneden zakken. Haar donkere vriendin deed hetzelfde. Het publiek werd gek onder de kooi.

Een greep naar de beide lingeriestukken deed sommige mannen het hoofd op hol slaan. Mijn lief bewoog met haar kutje langs de spijlen van de kooi. Haar donker vriendin liet het roze van haar kut zien door dezelfde bewegingen te maken. De beide vrouwen voelde zich veilig boven de hoofden van het publiek. De vrijheid die hun lichaam kreeg, met de macht dat zij het aanwezige publiek in hun macht hadden gaf hun een superieur gevoel.

Mijn lief wenkte haar donkere vriendin. De kooien bewogen zich naar elkaar en beide kooien maakten contact. Mijn lief onthulde het pakje wat zij mee had genomen de kooi in. Het was een dubbelzijdige dildo. Haar collega begon te glimlachen. De kooien werden aan elkaar vastgebonden en de act kon beginnen. De tonen van de muziek werden gestuurd door drums die langzaam een erotisch hoogtepunt zouden bereiken.

Mijn lief gaf de dildo door aan de andere kant van de spijlen en beide vrouwen masseerden de kop van de dildo over hun clitoris. Opzwepend op de tonen van de muziek kwam het publiek in een euforie die nog nooit was vertoond. De bewegingen van de danseressen werden heftiger en het draaien van de kop van de dildo over de clitoris van de dames bracht hun hoofd op hol.

Heftiger en heftiger bewogen de dames de dildo zo dat hij naar binnen geplaats kon worden. Op het teken van mijn lief en een gil van genot lieten de beide dames hun kut over de dildo glijden. Nat van hun vocht genoten ze van de erotiek die zij beide op dat moment door de ruimte lieten gaan.

Langzaam stotend kwamen beide over de kop van de dildo tot een hoogtepunt. Hevig gillend van genot vulde de ruimte zich met de erotiek. Moe maar zeker voldaan lieten de meisjes zich zakken op de bodem van de kooi. De eigenaar liep lachend op hun toe en applaudisseerde voor de meisjes.

Mijn lief genoot van de aandacht en genoot van het applaus. Zij was de act, de artiest die zij al altijd had willen zijn. Vele jaren vulde haar dromen maar de tijd verstreek. Haar roem vervaagde en haar lichaam liet haar in de steek.

Haar leven kreeg een andere wending, zoals bij eenieder. Een wending die het einde betekende van een succesvolle danser, en een gewaardeerd artiest. Geen mens weet bij de geboorte dat hij ter wereld komt. Het besef dat wij zonder enige vorm van inbreng op een weg worden gezet waar er maar één zekerheid is, de dood, brengt mensen vaak in verwarring. Een verwarring die jouw vaak uitdagende keuzes in het leven bied, waar jezelf ook niet om gevraagd heb.

Meestal worden mensen gedwongen door onwaarheden, leugens en de belangen voor een ander mensen. Geindoctrineerd en geïntimideerd worden veel mensen gedwongen om diensten te verrichten waar zij normaal gesproken niet voor zouden kiezen. Toch bereikt de gedachte vaak een hoogtepunt, wanneer het verlangen wat regelmatig wordt opgevuld door de sexuele verlangens van mensen, tot euforie.

Dwang om iets te doen wat ondeugend is, is bij regelmaat het invullen van jouw eigen genot. De kans om jouw lichaam te geven met de wetenschap dat het één vorm van masocisme is, bevredigd vaak het onderbuik gevoel van veel mensen. Ik ontmoet haar bij een kennis. Ze was slank, blond en niet onaardig om te zien.

Zo op het eerste gezicht was zij verslagen door het leven. Haar ogen straalde het verdriet van, geen geluk. Haar verhouding met de man waar zij probeerde het geluk mee te vinden mislukte al door de schofterige houding van de man zelf.

Haar omgeving probeerde haar te beschermen en lieten haar voelen dat de keuze die zij had gemaakt op het moment niet de juiste was. Het gebeurde plotseling maar haar drang om te ontvluchte uit de situatie bracht haar op bepaalde momenten in uiterste volvoering.

Erotiek, haat en liefde wisselde elkaar snel af. Het was voor mij niet zo moeilijk in te schatten naar waar zij op zoek was. Haar verhaal werd verteld binnen haar emotie die veelal door erothiek gedreven werd. Gedwongen door haar man waar zij geen liefdes-verhouding, maar een verstandsrelatie mee had bracht haar tot het verrichten van sexuele handelingen onder dwang en betaald.

Mannen die op vulgaire manier proberen om hun eigen lusten tot een hoogtepunt te brengen. Een van haar ervaringen bracht haar tot woede.

Aan extreme seks liet zij zich niet verleiden. Poep of plassex of bandage was voor haar uit den boze. Maar in haar wijsheid en ervaring moest zij seksuele handelingen verrichten die van haar het uiterste vroegen. Haar verzoek om met mij contact te nemen kwam via facebook. Mijn reactie was positief en al snel trokken wij een goed fles cognac open en zorgden ervoor dat deze nog wat overhield voor de volgende dag.

Haar verhalen waren schrikbarend en onvoorstelbaar, maar sommige verhalen waren komisch en konden met een glimlach goed verwerkt worden. Zij begon haar wereld van haar open te treken en vertelde. Mijn schrik was dat ik gestuurd zou worden naar een klant die een bekende van mij blijkt te zijn. Het overkwam mij op een zwoele nazomer donderdagavond. Vanuit het bureau werd ik gekoppeld aan een klant van middelbare leeftijd.

Het merendeel van de klanten die ik krijg zijn dat. Via mijn werktelefoon had ik contact met de klant die naar mij werden doorverwezen. Ik gebruikte mijn schuilnaam en al snel hadden we een leuk gesprek waar hij aangeeft dat hij me voor een avond wilde boeken.

Zijn stem kwam me op één of andere manier bekend voor, maar ik kon het niet plaatsen. We spreken af dat we elkaar op een donderdagavond om 9 uur ontmoeten in de lobby van een hotel net buiten de stad in Gent en dat we elkaar bellen als we er zijn. Als ze niet thuis is, heb ik altijd nog haar huissleutel die ik van haar heb gekregen.

Rond 8 uur in de avond kom ik bij haar aan en we kletsen wat terwijl ik me aan het omkleden ben. Ik doe een strakke zwarte leren legging, een zwart met rode tinten korset en hoge hakken aan en daarbij een passend tasje. Ik trek een jasje over me korset en rond halfnegen vertrek ik naar het hotel.

Het is mijn oom, maar ik kan wel zeggen dat het een hele knappe man is, met een voor zijn leeftijd super goed lichaam. Met het schaamrood op me kaken zeg ik hem gedag en we geven elkaar drie kussen.

Maar als Femme Fatale moest ik mijn gezicht ophouden. Ik lachte het een beetje nerveus weg. We praten nog even en dan weet hij ineens niet hoe snel hij weg moet komen.

Door het rumoer in het hotel hoor ik zijn stem niet goed. Ik stem in en loop al bellend naar de plek die hij aangeeft. Zodra ik de hoek omloop zie ik mijn oom op die plek staan!! Verstijfd en met grote ogen kijken we elkaar aan.

Hij stemt in en we lopen naar de lobby van het hotel. Hij legt de sleutel van de hotelkamer op het tafeltje waaraan we lichtelijk nerveus gaan zitten en bestellen wat te drinken. Besef je wel wat je aan het doen bent en ben je daar trouwens niet te jong voor? We leggen het allebei een beetje uit waarom we dit doen terwijl de aparte sfeer voelbaar is en hij verteld dat dit de eerste keer is dat hij dit doet.

De aparte situatie zorgt ervoor dat het gesprek een kant op gaat die we anders nooit met elkaar zouden hebben. Hij stemt in, we staan op en lopen naar de lift.

Hij steekt de sleutel in het slot en draait hem open. Ik loop in mijn escort outfit op hoge hakken achter hem aan.

We lopen een superluxe ruime suite binnen met groot bed, ruime zitbank, badkamer met jacuzzi en een aan de suite grenzend ruim balkon. Kortom alles erop en eraan. Op het bed staat een emmertje met de fles champagne. Ik schuif de deur naar het ruime balkon open en loop richting de reling.

Hij ontkurkt de champagne en schenkt de glazen vol. We blijven elkaar in de ogen aan kijken en er ontstaat ineens een onwijze aantrekkingskracht. Onze lippen en tongen raken elkaar intens. Hij stopt ineens, duwt me een beetje weg en zegt: Hij zoent me weer en al zoenend met onze glazen Champagne lopen we de kamer in.

We zetten de glazen weg waarna ik hem op de rand van het bed duw. Ik zak op me knieën en begin zijn pantalon los te maken. Ik trek hem naar beneden en zijn boxer komt tevoorschijn met de contouren van zijn stijve pik volledig zichtbaar. Zonder te antwoorden trek ik zijn boxer naar beneden waarna zijn groeiende lange paal omhoog springt. Met lange diepe halen laat ik hem door me natte mond gaan. Al snel begint hij schokkend te kreunen van puur genot.

Ik merk dat hij al jaren geen fatsoenlijke pijpbeurt heeft gehad. Druppels voorvocht gaan over me tong terwijl ik zijn pik schokkende bewegingen omhoog voel maken. Door de aanblik dat zijn negentienjarige escort nichtje hem pijpt en dan ook nog eens op deze manier, duurt het niet lang voor hij zijn zaad op voelt komen. Met een harde schokkende beweging en keiharde kreun spuit hij de ene na de andere dikke straal in me mond en keel.

Hij hoort het me allemaal wegslikken. Ik laat langzaam zijn uitgespoten pik uit me mond glijden. Hij staat op en begint me weer te zoenen terwijl hij me naar het bed toe draait.

Hij pakt me bij mijn billen en tilt me op waarna hij mij op het zachte bed laat vallen. We zoenen terwijl hij op mij ligt en ik mijn korset begon uit te trekken. Het korset valt af en ik gooi het op de grond terwijl mijn tieten bloot heen en weer bungelen.

Hij pakt er met zijn grote hand één vast en begint mijn tepel te likken. Kussend gaat hij over me buik waarna hij bij me legging aan komt. Hij zet zijn vingers tussen de rand en wurmt hem naar beneden waarna mijn gladde kale poesje tevoorschijn komt. Intens begint hij zijn tong over me kutje te bewegen. Ik ben lang niet meer zo lekker gelikt als nu.

Oké, dat klinkt heel fout maar op dit moment ben ik echt zo geil als boter en maakt het mij niks meer uit. Na een tijdje likken duwt hij twee vingers in me zeiknatte kutje. Tegelijkertijd likt hij me clitoris waarna ik hard begin te kreunen en in een trans begin te raken. Met zijn hoofd vasthoudend draai ik ritmisch met me kutje op zijn vingers en mond terwijl hij ook precies het goede ritme te pakken heeft.

Met harde schokken kom ik gillend klaar terwijl ik de lakens vastgrijp. Hij veegt zijn mond een beetje af met zijn hand en terwijl ik nahijg, kruipt hij weer omhoog en komt op me liggen. Ik zie en voel dat zijn pik weer recht overeind staat. Zonder zijn pik met zijn hand in me poes te begeleiden, stoot hij hem ineens precies in me kletsnatte kutje. We kreunen het allebei uit van puur genot. Nadat ik dat zeg en doe begint hij me een tijdje echt keihard te neuken.

Na nog een paar lange krachtige stoten drukt hij zijn gezicht hard kreunend in het kussen naast me waarna hij zijn zaad met volle kracht in me kutje spuit. Onze naakte lichamen liggen tegen elkaar aan terwijl we na liggen te genieten van wat er allemaal gebeurd is. Ik stem in waarna hij van het bed af schuift, een handdoek om zijn middel doet en op het balkon in een ligstoel gaat liggen.

We steken een sigaretje op, praten wat en hebben het erg gezellig. Na een tijdje voel ik zijn pik weer groeien en tegen me onderrug aan drukken. Door de mega geile situatie deze avond is hij weer keihard geworden. Zonder iets te zeggen beweeg ik met mijn rug naar hem toe mijn heupen omhoog en laat zijn stijve weer in mijn kutje glijden. Hij kreunt en streelt mijn rug terwijl ik met mijn heupen draaiend op zijn lange dikke pik beweeg. Ik heb me in tijden niet meer zo geil gevoeld als deze avond.

In een trans zittend kom ik met rollende ogen al neukend op zijn pik en mijn clitoris masserend intens klaar. Nadat ik weer tot rust was gekomen tilt hij me op de kamer in, zet me op handen en knieën op het bed en begint me weer heerlijk te neuken. Na een tijdje pakt hij al neukend mijn schouders vast en met een laatste harde diepe stoot spuit hij met een harde kreun voor de derde keer deze avond zijn zaad uit zijn paal.

Helemaal voldaan ploffen we op bed en ik val onder de dekens in het heerlijke bed in slaap. Het is inmiddels al nacht en om het niet helemaal op te laten vallen besluit hij naar huis te gaan, terwijl hij mij niet wakker maakt. Ik word in de ochtend een beetje verschrikt wakker dat ik hier heb geslapen en kijk om me heen of ik hem zie. Ik zie op het nachtkastje een envelop met geld en een kaartje liggen.

Hij schrijft dat hij me bedankt voor de heerlijke avond, dat hij mij niet wakker wilde maken en dat ik op zijn kosten roomservice mag bestellen. Af en toe zie ik hem bij verjaardagen of als hij bij ons langs komt. We doen alsof er nooit iets tussen ons is gebeurd, terwijl wij wel anders weten.

De cognac bewoog langzaam in onze glazen. Ik genoot van het verhaal en zag aan haar dat zij dit als een welkome herinnering zag. Zij nam nog een slok van de cognac en rookte met mij samen de Shisha. Pepermunt was haar favorieten smaak. Door het vertellen van de verhalen raakte zij in een erotische extase. Ik ben in de escort terecht gekomen door mijn man, hij had vele schulden opgebouwd en had geld nodig om zijn dure leven te betalen.

Hij had al de nodige ervaring en was al een tijdje werkzaam in de escort en ik kijk heel erg tegen hem op. We gaan vaak samen shoppen en hij pushte me dat ik regelmatig hoerige kleding aan moest schaffen, zoals strakke print legging, korsetten, korte rokjes, jurkjes, naveltruitjes en jarretel setjes. In de drift om mij tot het uiterste te pushen, besloot hij een klant van midden veertig naar mijn huis te sturen, ik wist hier niks van. Deze klant moest zich voordoen als leraar van mij en aangeven dat hij mij bijles komt geven in een vak waar ik wat hulp bij nodig heb.

Het is maandag aan het begin van de middag en hij pushte mij op school om te spijbelen voor de lessen die ik in de middag heb staan, om samen te gaan shoppen. Beïnvloedbaar zoals ik als negentienjarige ben en door de sterke invloed van hem besluit ik op zijn aandringen om te spijbelen en mee te gaan.

Ik stap bij hem in de auto en we rijden naar de stad. Onder de indruk van het doen en laten van hem besluit ik om op advies van hem allerlei hoerige kleding te kopen en een outfit die ik gekocht heb ter plekke aan te doen.

Ik voel de kick en spanning door mijn hele lijf gaan, maar geniet ook van alle aandacht. Rond etenstijd word ik door hem thuis afgezet en met een paar tassen vol uitdagende kleding genoot ik van deze middag.

Inge mijn moeder staat in de uitbouw te koken als ik binnen stap. Ik haal geïrriteerd mijn schouders op terwijl ik door de woonkamer met klikkende hakken naar de trap loop en zeg brutaal: Onder het eten krijg ik de ene na de andere preek van mijn ouders dat ik me weer normaal moet gaan gedragen etc.

Ik hoor alles een beetje aan en reageer er niet te veel op. Na het eten ga ik gelijk weer naar mijn kamer en sta daar nietsvermoedend voor de spiegel de kleding te passen die ik vanmiddag gekocht heb. Rond acht uur gaat de deurbel.

Inge loopt naar de deur, doet open, ziet een man van midden veertig staan Peter en zegt gedag. Inge kijkt een beetje verschrikt en zegt: Heeft ze iets verkeerd gedaan? Peter lacht en zegt: Inge wekt op en is goedgelovig blij dat ik met school bezig ben. Ze loopt vooruit de trap op en vervolgens nog een trap naar zolder waar mijn kamer is.

Ik sta voor de spiegel een tijgerprint korset met geveterde achterkant en een zwart leren rokje te passen. Peter klopt op de deur. Kijkend in de spiegel naar mijn uitdagende zelf zeg ik: Peter doet de deur open en stapt naar binnen. Ik sta met mijn rug naar de deur en ik hoor een zware stem zeggen: Ik kijk een beetje verschrikt langs me schouder, zie een oudere man staan en zeg: Peter sluit de deur, loopt op me af, steekt zijn hand uit en zegt: Ik kijk verbaasd terwijl ik in mijn hoerige outfit sta.

En hoe kom je hier binnen? Hij laat een foto van me zien op zijn telefoon en zegt lachend: Ik kijk naar de foto, zie zijn verlekkerde blik en zeg: Hij stopt zijn telefoon weer weg en zegt: Hij pakt zijn portemonnee en geeft me een briefje van vijftig. Niet beseffende en wetende wat er allemaal op dit moment gebeurd pakte ik het geld aan. Hij doet zijn jas uit en legt hem over de bureaustoel.

Ik ben zo mak als wat en laat alles gewoon toe. Ik laat me volledig grijpen met rode wangen. Hij kneedt met zijn grote krachtige handen in mijn tieten en zegt hijgend: Hij grijpt ongecontroleerd met zijn grote hand onder mijn rokje naar mijn kut terwijl mijn wangen gloeien. Ineens rukt hij mijn string kapot en gooit hem de kamer in. Ik voel door zijn broek dat hij al een stijve heeft.

Hij draait zijn grote hand om mijn nek, draait mijn gezicht naar de zijkant en begint mijn lippen ongecontroleerd te tongen en zoenen. Ik ben nog steeds zo mak als wat en laat het allemaal toe. Hij knoopt zijn broek met één hand los en haalt zijn twintig cm lange ervaren dikke pik eruit. Hij bungelt tussen mijn dijen en drukt af en toe tegen me kutje. Hij duwt me naar beneden en dwingt mij om hem te pijpen. Hij voelt hoe mijn lippen om zijn paal gaan en ik hem begin te pijpen.

Hij pakt mijn haren bij elkaar in een knot en drukt zijn pik door. Al snel heb ik de slierten speeksel aan mijn kin hangen. Ik heb er moeite mee en hij laat me af en toe even naar adem happen. Met zijn grote harde paal komt hij achter me zitten. Ik grijp hard kreunend en hijgend de lakens vast en zie onder me zijn grote lul langzaam door me nauwe kletsnatte schaamlippen glijden.

Hij begint het tempo op te voeren en begint harder te stoten. Ik voel hoe strak mijn kutje zit om zijn dikke grote lul. Ik kreun het uit en mijn gezicht verkrampt totaal.

Hij neukte me steeds sneller en harder. Zijn grote ervaren blote lul gaat met veel kracht door mijn schaamlippen. Zijn spieren beginnen samen te trekken en zijn paal spant zich aan. Met een harde kreun komt hij klaar in mijn kut.

Ik voel hoe zijn dikke ervaren grote lul schokkend de ene na de andere straal in me nauwe kut spuit. Dikke warme stralen gaan door mijn kut heen en ik kreun tussen mijn armen. Hij loopt met een vlot tempo naar beneden en gaat weer weg door de voordeur terwijl mijn ouders nietsvermoedend in de woonkamer zitten. We moesten beide lachen om dit verhaal. Het vervelende is dat de vijftig euro die ik ontving direct aan hem moest afgeven. Ik begreep wel dat hij zijn geïnvesteerde geld eruit wilde halen, want hij had al die kleding voor mij gekocht, maar toch!

Ik vroeg haar of zij de escort altijd vervelend vond. Ik voelde mij altijd Femme Fatale omdat ik altijd de leiding had en met mannen kon doen wat ik wilden.

Zij begon verder te vertellen. Wippen, pijpen of beffen en dan weer naar huis. Maar ik wilde mijn grenzen verleggen.

Zij begon verder met haar volgende ervaring. Ik heb altijd gezegd dat ik eigenlijk nooit in mijn kont geneukt wil worden tot het moment dat ik erover begon te dromen. Op een avond zette mijn pooier mij af bij het Holiday hotel in Gent. De klant was uiteraard een zakenman die zich zat te vervelen en natuurlijk, zijn hormonen gingen opspelen. Ik belde de man en vroeg in welke kamer hij zat.

Na enkele ogenblikken en een korte wandeling door het hotel bereikte ik zijn kamer. Het was een ietwat gezette man maar had een mooi en vriendelijk gezicht. Wij stelde elkaar voor en de fles Champagne die hij klaar had staan werd geopend. Ik schrok, kon de man gedachten lezen? Hij glimlachte en kuste mij zacht. Afijn, wij probeerde het en de eerste keer deed het echt wel pijn, maar na extra veel glijmiddel en wat spuug van hem lukte het om zijn lekkere pik naar binnen te krijgen.

Hij vroeg aan mij of ik het lekker vond maar ik kreunde het uit van genot. Had hij mijn G-spot gespot. De man ging steeds sneller en harder, ik voelde dat mijn kut haar vocht in grote getallen begon te vloeien en langs mijn been op het bed liep.

Ik vond het heerlijk. Enige ogenblikken daarna neukte hij mij in mijn kont maar begon mij daarbij ook te vingeren. Mijn clitoris en ingewanden van mijn natte poes werden gestimuleerd. We kwamen met hevigheid klaar en ik viel op mijn rug op het bed. Ik liet de situatie zoals hij was en ik kwam weer tot mijzelf met het besef dat ik mijn grenzen had opgezocht en gevonden. Nadat wij een sigaret hadden gerookt en ons gedoucht hadden dronken we nog van de Champagne.

Maar de geilheid bleef en de zakenman besloot mij nog eens keihard in mijn kont te verwennen. Hij zoende mij van mijn nek naar mijn mond en dan over mijn buik richting mijn kutje. Dit deed me goed en ik werd zeiknat. Hij begon mij heerlijk te likken, de ene keer over mijn clitoris en dan mij gaatje, hij ging door en door en ik kwam schreeuwend klaar.

Hij ging liggen en pakte ruw mijn haren vast en zei dat ik hem moest pijpen, langzaam en diep zo mijn geile mondje in, ik keek hem aan en zag dat hij zichtbaar genoot. Hij pakte mijn haar nog steviger vast en begon mijn hoofd op en neer te bewegen. Hij ging staan en ik moest op mijn knieën in doggystyle gaan zitten, met zijn lekkere lul ging hij mijn drijfnatte kut in. Ik dacht bij mezelf oh.. Laat me schreeuwen, laat me komen dan! Opeens haalde hij zijn grote staaf eruit en stopte die in mijn kleine sterretje.

Hij neukte mij zo harde en zo diep dat ik het uitschreeuwde dat hij nog harder moest neuken. Het was voor mij de tweede keer. Na ongeveer een halfuur haalde hij zijn dikke pik uit mijn kontje en trok zich af en liet het sperma over mijn gezicht druipen. Ik had mijn mond open dus het sperma liep door mijn keelgat in. Ik speelde nog een beetje met zijn warme zaad en slikte het daarna door.

Wij kleedde ons aan na een heerlijke douche te hebben genomen en wij dankte elkaar voor het heerlijk avontuur. En ik was trots op het verleggen van mijn grenzen waardoor ik nu meer plezier in het seksspel heb gekregen.

Wij keken elkaar aan en genoten nog van de Cognac en de Shishs. We dronk ons glas leeg en kusten elkaar. Het kussen werd inniger en intenser. De kledingstukken vlogen door de kamer en we eindigden in bed. Mijn hoofd kuste haar lichaam en mijn vingers voelde de geilheid van haar kutje. Mijn tong bewoog richten de kamers van genot en begonnen met het verspreiden van de liefde. Zij kreunde van genot en liet de emotie die ze kreeg, over zich heen komen.

De emotie die zo hard geraakt was door het miskend te voelen in de relatie die zij net had gestopt. Het gevoel was zo heftig dat zij vroeg om door te gaan. Door met het verwerken van het verdriet die deel had genomen van haar. Gevoel wat de overhand moest krijgen om de wraak die zij voelde in te tomen. De tijd verstrijkt en de dagen vullen zich met geschiedenis die niet meer te herschrijven valt.

Gebeurtenissen veranderen je leven en de kijk op het leven. Datgene wat je verwacht komt niet en de dingen die verwacht worden komen op momenten dat je het niet hebt verwacht. Het normale werk deelt dagelijks jou tijd in en de uren volgen elkaar op om de wereld voller te maken onder druk van gevoelens die mensen niet kunnen onderdrukken.

Het verlangen om je eigen lusten te bedwingen verdwijnen bij de gevoelens die vanuit je onderbuik naar boven kruipen. Lust is een kracht die niet te beheersen valt. De liefde zoekt de fantastische uitdagingen van het leven en de liefde wordt vaak gevuld met het onbekende. Vaak is onbekend niet onbemind maar soms ook erg spannend. Het gebeurden op een mooie zomerse dag.

Mijn werk had in de loop van de dag verschillende goede resultaten opgeleverd en ik was erg content met mijn inzet van de dag. Het was in de tijd dat er nog autotelefoons als koelkasten verkocht werden. Ik was trots dat ik een van de eerste was die deze techniek mocht gebruiken. Met de telefoon belde ik trots naar het kantoor om verschillende opdrachten door te geven die in de loop van de volgende week geleverd moesten worden.

Mijn auto stond geparkeerd op een van de prachtige grachten van Amsterdam. Tevreden liep ik over een van de grachten. De terrassen zaten vol met mensen die genoten van het mooie weer.

Ook ik ging zitten aan een van de kleine tafels die het café bood om te genieten van een kop koffie. De middag verstreek en ik stond op om naar mijn auto te lopen. De parkeermeter liep op zijn einde en ik moest hem bijvullen of terug naar kantoor rijden. Op een van de bruggen over de gracht bleef ik staan.

Ik snoof de frisse lucht in die over het water werd aangevoerd en genoot van het uitzicht. Carré lag recht voor mij en de sluizen werden op dat moment gebruikt om verschillende plezierjachten doorgang te geven. Het was een prachtige middag. Na enkele minuten voelde ik dat ik niet alleen op de brug stond. Ik keek naast mij en een prachtige vrouw met blond haar stond ongeveer twee meter van mij vandaan. In eerste instantie bestede ik geen aandacht aan haar maar zij bleef staan en ik keek nogmaals.

Op het moment dat mijn ogen haar lichaam raakte, keek zij mij recht in het gezicht aan. Ook ik stelde mij voor en wij liepen samen naar een van de bruine kroegen die Amsterdam rijk was. Mijn ogen hadden nu in alle rust de gelegenheid om haar schoonheid te bewonderen. Haar gezicht had de stralen van de Zon die vergat te schijnen als het licht was. Haar ogen twinkelde en de altijd aanwezige glimlach maakte iedere man blij.

Ik werd bewust van het feit dat zij met mij meeliep om koffie te drinken. Het was vandaag het onverwachtte waar je ooit op wacht. Geluk zo eenvoudig zo simpel een glimlach en stralende ogen.

Wij namen plaats aan een van tafeltjes buiten het bruine cafe. Na enkel ogenblikken kwam de kastelijn vragen wat wij wilde drinken. Astrid bestelde een witte wijn en ik een pilsje. Het was in de tijd dat je nog normaal wat alcohol kon drinken zonder dat je gevaar liep om je rijbewijs kwijt te raken door een stel overijverige politieambtenaren. Ik vertelde wat ik deed en zag aan haar dat dit haar belangstelling wekte. Zij vond mijn werk zo interessant dat het mij de gelegenheid bood om in alle rust haar prachtige lichaam te observeren.

Zij had stevige borsten die bij elke aanraking van haar armen of beweging bewoog alsof zij elke moment de erotiek van de aanraking niet kon doorstaan. Haar benen waren rank maar stevig.

Haar taille was smal en door de hotpants die zij droeg zag ik de contoren van haar billen en genoot van de vormen die haar lichaam bood. Mijn verhaal over datgene wat ik deed kwam ten einde en de middag verliep zoals elke middag verloopt, tik by tik. De nodige glazen werden geconsumeerd en ik voelde mij goed.

Ik zag aan haar dat ook zij zich relaxt voelde. Met enige trots pakte ik mijn koelkast van de tafel en wilde gaan afrekenen aan de bar. Enigszins overrompeld door deze vraag liep ik naar de bar om de nog openstaande schuld te betalen. Nog bedust van het verzoek mee te gaan betaalde ik de nog openstaande rekening. Ik liep naar buiten en Astrid stond daar in alle rust en liet zich bewonderen door de aanwezige mannen die op het terras zaten.

Zij genoot daar zichtbaar van. Ik liep op haar af en gaf haar zo mannelijk als ik was een arm. Zij nam mij beet en liet mijn arm tegen haar borsten drukken. De erothiek vonkte over. Mijn gevoel bewoog en mij hart begon sneller te kloppen. En inderdaad het appartement was niet ver van de brug waar wij de eerste ontmoeting hadden. Zij opende de deur van het complex en we liepen haar huis binnen.

Het was knus ingericht niet groot. De normale dingen waren daar en de woonkamer kwam uit op een slaapkamer waar een groot bed stond. Ik wist niet wat ik moest denken. Was dit een truc? Wat zat er achter de uitnodiging? Kon ik elk moment een pistool op mijn hoofd gericht krijgen? Ik wist niet wat te denken. Astrid liep naar de koelkast in de keuken en nam een fles champagne uit de koelkast. Zij schonk twee glazen in en we dronken samen de fles leeg.

Na wat over en weer gepraat en leuke verhalen verteld, kwam zij dichter bij mij op de bank zitten. Bedwelmd door de drank raakte wij elkaar aan. Zij opende mijn overhemd en streek over mijn borst. Ik deed hetzelfde en voelde de stevige borsten die schuil gingen achter een vermomming van kleding. Het gevoel werd heviger en de emotie werd geraakt door de gevoelens van twee mensen die door het onbekende bekend met elkaar raakte.

Mijn gevoel in de onderbuik werd verstijfd van de erotiek die oversprong door de aanraking van haar borsten. Het gevoel de spanning en vooral het onbekende maakte de erotiek nog spannender.

Zij trok mijn broek uit en fier stond mijn gevoel te wachten op de aanraking die de emotie zou doen exploderen. Zij ging voor mij staan en trok haar hotpants naar beneden.

Ik moest mijn gevoel intomen en bewoog mijn hand over mijn penis om hem te strelen zodat hij op dat moment tevreden kon wachtten op de dingen die komen gaan. Een string bedekte haar gevoel en mijn verwachting. Zij draaiden zich om en trok haar string uit.

Met haar hand voor haar gevoel draaide zij zich om. Zij haalde haar hand weg en haar penis stond als een trots paard recht vooruit. Prachtig en zo mooi was de shemale veranderd in lustopject waar menig vrouw jaloers op kon worden. Rustig verdeelde wij onze liefde en de gevoelens die opgebouw waren in de afgelopen uren. Voor het eerst in mijn leven voelde ik haar vocht door mijn mond druipen. Een moment die voor mij het onverwachte gaf waar ik in mijn diepe verlangen wel naar verwacht had.

Een shemale zo mooi gevormd met alle mogelijkheden die de erotiek bieden kon. Zij bood mij de gelegenheid om haar te neuken zoals ik dat het liefste had. De middag was inmiddels overgegaan naar de avond. Mijn telefoon gaf aan dat er vanuit het thuisfront al verschillende keren gebeld was om te vragen waarof ik bleef.

Wij douchten samen en gaven de liefde die mensen elkaar eigenlijk elke dag zouden moeten geven. Liefde oprecht en het delen van de erotiek op welke manier maar ook. Mijn bezoek aan Amsterdam werd altijd weer opgevrolijkt door de liefde die wij lange tijd met elkaar gedeeld hebben.

Maar ook deze periode werd een herinnering. Een herinnering waar het onverwachte verwacht werd. Er zijn zo van die periode in het leven dat het de grens van de dood betast. Die momenten gaan vaak gepaard met twijfel over jezelf en de beoordeling die andere over je hebben. Is het de twijfel aan jezelf, of is het de mening van andere die gebaseerd zijn op een vaag idee en de wetenschap over jou en je leven. Deze momenten hebben mij vaak gegrepen.

Toch was er voor mij altijd weer een moment dat het leven je toelachte en voor een nieuwe uitdaging zorgde. Na mijn scheiding moest ik mijn plek vinden in een andere gedeelte van de stad. Ik liep vaak door de buurt en op een van mijn wandelingen zag ik een glimp van een vrouw die mijn aandacht trok.

Ingepakt in een konijnenpak zat zij rokend in de straat. Ik liep voorbij en dacht op dat moment wat of ik moest denken. Dagen gingen voorbij en haar glimp was niet te vinden. Mijn hoofd probeerde haar gezicht te herinneren maar de vaagheid van mijn denken belemmerden mijn beeld van haar. In een van de daaropvolgende dagen liep ik weer door de straat en zag haar staan in het voor mij wel bekende konijnenpak. Het was haar nachtkleding waarmee zij naar buiten kwam om een sigaret te roken en contact te houden met de buren in de straat.

Ik durfde haar niet aan te spreken maar knikte met mijn hoofd naar haar als teken dat ik haar zag. Op dat moment kon ik haar goed in het gezicht zien en grifte dit in mijn geheugen. Dagen gingen voorbij en het konijnenpak stond op de hoek van de straat. We liepen naar het plein en zij vertelde mij dat er bepaalde mensen in de buurt waren die op een terroriserende manier probeerde de buurt in hun macht te krijgen. Deze mensen stonden bekend als drugsgebruikers en veelal ook dealers.

Dit soort van mensen hadden het voornamelijk op haar gemunt. Zij werd uitgemaakt voor hoer en alszodanig veelal beschimd. Ik zag haar zorg en probeerde, op de manier waarop ik normaal reageerde op buitensporige problemen, een oplossing te vinden.

Haar schoonheid viel mij op. De vorm van haar lichaam, haar huid zacht als satijn, haar ogen die als een furry keken en de schoonheid van haar lippen. Haar borten uitdagend in haar badjas, haar benen glanzend door het maanlicht die over de stad haar schoonheid deed verlichte.

Begeerlijk als zij was, keek zij mij aan. Mijn gedachten volgden haar hersenschimmen en ik las wat ze dacht. Die avond namen wij afscheid. Haar schoonheid bleef de nacht en de volgende dag als opgeplakt aan mijn irissen van mijn ogen hangen. Ik kon haar niet meer vergeten. De volgende dag zaten wij weer op dezelfde plek en we konden onze gevoelens voor elkaar niet verbergen.

De groei van de baarmoeder blijft door, nu neemt het een positie boven de navel om 13 cm. In het derde trimester wordt u niet zo snel gewonnen. Ik ging naar de dertig-tweede verloskundige week van de zwangerschap. Op dit moment verschijnen veel nieuwe dingen meestal in de sensaties.

De baarmoeder is al 34 cm boven de pubic articulatie. De afmetingen van de buik werden indrukwekkend. Nu kan de kut je wat ongemak veroorzaken. De donkere lijn die je maag in de helft verdeelt, wordt zelfs helderder.

De navel buigt zich naar buiten, de huid wordt steeds meer gestrekt en er is een constant verlangen om het te krabben. Tijdens de zwangerschapstijd van 32 weken bij een regelmatige toelating tot een overleg van een vrouw, de arts meestal:. Ook op dit moment wordt de laatste derde echografie toegewezen, waarmee u een volledige foto kunt verzamelen over de zwangerschap en de ontwikkeling van de baby.

De ultrasoundspecialist meet de grootte van de foetus, bepaalt de plaats ten opzichte van de baarmoeder, meet het hartslag van het kind en zet de PDR de verwachte geboortedatum.

Met de hulp van echografie wordt het werk van alle organen en het bloedtoevoersysteem bestudeerd op de dertig tweede week van de zwangerschap, de hoeveelheid en kwaliteit van het vruchtvlies wordt geopenbaard. Op basis van deze diagnose-methode bepaalt de arts hoe de zwangerschap plaatsvindt en of de ontwikkeling van de foetus in overeenstemming is met de vastgestelde normen. Op basis van de resultaten van de metingen berekent de arts het geschatte gewicht van het kind.

Inslag in een aantal indicatoren kan een vertraging in intrauterine ontwikkeling aanduiden. De reden hiervoor kan een gebrek aan voeding of zuurstofhongering van de baby zijn.

...

Anaal spuiten sex contact amsterdam

De nodige voorbereidingen werden getroffen en ik voelde mij in het appartement waar ik woonden steeds ongelukkiger worden. Een afbraak huis waar alleen maar ellende was. In de wetenschap dat dit van korte duur was sleepte ik mij door de tijd. De telefoon trilde en ik zag dat het mijn Furry was. Hevig geemotioneerd vertelde zij mij het verhaal dat haar beste vriendin betrokken was bij een handgemeen in Antwerpen en dat zij hulp nodig had. Geemotioneerd huilde mijn Furry. Ik wist ook dat zij gedronken had.

Met de bijbehorende stem en hevig geemotioneerd vroeg zij of ik naar haar huis kwam. Normaal gesproken zou ik dat niet doen omdat ik wist dat haar man op verschillende tijdstippen thuis kon komen.

Maar omdat ik mij zorgen maakte om haar toestand op dat moment zei ik "ok, ik kom". Mijn appartement op dat moment was erg uitgeleefd, maar het huis wat zij gekocht had vertoonde verschillende nog grotere problemen. Ik liep naar haar huis en liet weten dat ik voor de garagedeur stond. De deur werd geopend en zij zat daar in haar pyamajas, hevig huilend in haar garage. Ik liet haar begaan en probeerde haar te troosten, zo goed en zo kwaad als dat ging. Vanuit mijn ervaring met haar, wist ik dat deze emotie echt was.

Zij begon te vertellen hoe zij getuigen was geweest van verschillende gebeurtenissen die, die nacht hadden plaatsgevonden. Zij was angstig omdat zij niet goed kon inschatten tot in hoeverre zij betrokken kon raken bij de afhandeling door de politie in deze zaak. Maar wat mij verbaaste was het feit dat zij nu ging ontdekken dat die wereld waarin zij dacht het geluk gevonden te hebben begon te wantrouwen.

Een wereld vol van drank, coccaine en erotische uitspattingen begon voor haar een andere dimensie te geven. Ik hoorde haar verhaal en wist dat er een moment begon te komen dat zij inzag dat het echte leven er anders uitzag.

Het huilen maakte plaats voor de realiteit. De emotie van haar werd erotisch en zij begon mij te kussen. Ik genoot van elk moment dat zij haar emotie de vrije hand liet. Heftiger en heftiger werden onze verlangens naar elkaar duidelijker. De verlangens die beide al tijden hadden werden gevuld in de wetenschap dat haar man elk moment de garage binnen kwam stappen.

Zij wilde verder en verder en haar lichaam werd onthuld, haar borsten stevig en heerlijk om te kussen. Ik voelde mijn lichaam tintelen in de koude van de garage. De emotie werd heftiger en sterker. Mijn gevoel begon te stijven en dit was niet door de kou.

Het kussen werd intenser en de gevoelens van beide vlogen door de garage. Plots reageerde zij heftig. Ik reageerde rustig in de wetenschap dat de man een natuurlijk respect voor mij had.

Haar pogingen om snel de sleutels van de voordeur te zoeken werden door haar drankgebruik bemoeilijkt.

Ik liep naar de voordeur waar hij inmiddels de sleutel in het slot had gedaan. Ik zei hem gedag en probeerde een conversatie op te bouwen. Omdat ik wist dat hij niet erg spraakzaam was begreep ik ook dat ik hem moest waarderen om de reactie die hij gaf. Kort maar duidelijk wisselende wij enkele woorden met elkaar die voornamelijk over de op handen zijnde verhuizing ging. Ik zag haar in mijn ooghoeken zwaaien dat ik weg moest gaan. Ik liep met een zelfverzekerd gevoel naar huis, in de wetenschap dat ik mijn zorg op die avond met haar gedeeld had.

De dagen erna verliepen in stilte, geen reactie niets! Ik was blij weer een reactie van haar te horen. In die tijd was het haar verjaardag op valentijnsdag. Op die dag, vier minuten over twaalf s'nachts, feliciteerde ik haar met haar verjaardag. Ik dacht aan haar en aan haar wantrouwen. De tekst kwam niet bij haar aan, zij had mij geblokt.

Het was veertien dagen voor de verhuizing. Ik voelde mij ongelukkig in het huis waarin ik woonde en tot overmaat van ramp kreeg ik daaroverheen een behoorlijke griepaanval te verduren.

Ik kon niets meer, ja het enige wat ik kon, was in bed liggen. Uitzieken en wachten tot het beter ging. Ik belde mijn huisdokter die mij de nodige onzinnige 'antibiotica' voorschreef die op mij geen enkel effect had, maar goed het ging om het idee. Ik heb haar niet vergeten maar ik kon niet. De omstandigheden lieten niet toe om haar fatsoenlijk mee uit eten te nemen of om iets leuks te doen. Dus haar reactie om koffie te drinken nam ik met beide handen aan.

Ik pikte haar op met mij JAG, en zag dat zij oververmoeid was na een dag keihard werken. We reden naar de brasserie waar zij in een afgesloten gedeelte verschillende sigaretten kon wegroken. Op die momenten moest je haar met rust laten tot haar nicotine gehalte in haar lichaam was gestegen en zijzelf zou beginnen met vertellen.

Dit duurde enkele minuten. Zij keek niet naar mij maar staarde door het raam naar buiten waar de regen zachtjes op de straat viel. Uiteraard reageerde ik hier positief op. Na de koffie bracht ik haar naar huis en nam afscheid met de wetenschap dat wij samen die zaterdag bij de Chinees gingen eten.

Op zaterdag had zij meer tijd nodig om na haar werk weer op een redelijk niveau te komen. Ik gaf haar de tijd en kocht haar favorieten sigaretten. De avond verliep in goede harmonie en we hadden elkaar veel te vertellen. Zij vroeg mij om haar te helpen bij plannen die zij had om haar leven een andere wending te geven.

Ik deed daarvoor de nodige moeite, en verzamelde de informatie die nodig was om die wending mogelijk te maken. De dagen gleden voorbij en een avond in het nieuwe appartement was voor haar het opvullen met haar favorieten muziek en een koffie met een sigaretje. Ik voelde me goed, maar dit bleek niet wederzijds. De volgende dag was ook het plan om naar de Chinees te gaan. In de morgen kwam er een sms waarin ze vroeg om de Chinees af te bellen.

Ik deed dit, en begreep dat zij die dag rustig thuis bij haar kinderen wilde zijn. Ik besloot die middag om mijn tijd anders in te delen en reed naar Kortrijk waar ik een voorspelling liet doen over mijn leven.

In de middag kwam er een sms "ik kom straks een koffie bij je drinken" ik schreef terug dat ik niet huis was. Om welke reden ook werd er weer begonnen met een scheldkanonnade van teksten en woorden waar ik zeer verontwaardigd over was.

Haar wantrouwen en waarschijnlijk ook haar contact met haar "FuckBuddy" gaf haar het recht weer afstand te nemen van de enige betrouwbare zekerheid in het leven. Het is weer stil. Stil in de wetenschap dat ze weer terugkomt, was het alleen maar om mij weer af te maken.

Bij haar is nog steeds het besef niet ingedaalt dat, datgene wat je het meeste liefhebt ook het meeste haat. Haar besef van de echte wereld is nog steeds niet tot haar doorgedrongen.

Het overgeven aan extreme is nog steeds haar doel en het beseffen dat de wereld er anders uitziet als dat zij zich voorstelt is nog steeds niet bij haar. Met teleurstelling kan zij nog steeds niet overweg, en ook het besef dat iemand soms niet in staat is, er even niet te zijn, daar heeft zij geen begrip voor. Ik was er altijd, maar nu even niet. Zij zal op een dag weten wie of zij was en dat trots en sterk vol vuur op de wijze waar zij zich rustig opstelde, zij haar passie laat branden boven al haar angsten.

Geboren in het heuvelachtige achterland aan de westhoek van België groeide zij op tussen de koeien en het buitenleven. Zij had een gelukkig leven, haar vader die zijn dochter beschermde en liefdevol de weg naar haar toekomst begeleide was haar lieveling.

Haar moeder was hard zonder emotie en mededogen, waarschijnlijk jaloers door de schoonheid van haar dochter. Zij groeide op tussen de paarden en de liefde die zij van het platteland kreeg. Haar leven verliep zoals dit van zovele. School, middelbare school het ontdekken van de vrijheden die jouw eigen lichaam gaf en de liefde. Het bracht haar de liefde van twee kinderen. De tijd versteek het huwelijk verliep terug tot een kaars die uitdooft. De opvoeding van haar kinderen had zij voltooid en haar vrijheid lonkte haar om een innige wens in vervulling te laten gaan.

Gefascineerd door het nachtleven bezocht zij verschillende clubs in haar omgeving. Door de aparte ambiance en het leven in het donker werd haar drang om zich nuttig te maken in deze wereld sterker en sterker.

De meisjes die hun werk deden om de gasten te amuseren deden hun werk. Het ene meisje was voor de nodige seks, maar andere meisjes dansten aan de verschillende palen die in deze gelegenheid waren gemaakt om de klanten te amuseren. Sommige meisjes lieten zich betalen door de gasten papieren geld tussen hun slipje te laten stoppen.

Sommige mannen maakte hier gewillig misbruik van door het geldbriefje aan de voorkant bij de clitoris te stoppen. Snel deden de dames dan een andere move zodat de man in kwestie niet te lastig kon worden. Mijn lief werd hierdoor gefascineerd. Achter de bar werkte er een beauty van een vrouw, mijn lief werd op staande voet verliefd op haar.

De vrouw was licht getint, haar lichaam bewoog sensueel achter de bar, haar benen waren stevig en goed gespierd door het werk op de bar aan een speciale paal.

Haar borst waren de perfectie voor de ogen en straalden als twee trotse bergen de wereld in. Eens per avond vermaakte zij het aanwezige publiek op een bijzondere dans aan een van de palen die bij de bar speciaal voor haar was gemaakt, na de act verkeerde het publiek in extase. Uitbundig door de geheimzinnigheid van haar lichaam en het niet verhullen van haar naaktheid werd het aanwezige publiek getrakteerd door de andere dames op verschillende erotische dansen waar de naaktheid werd gebruikt om de bezoekers in erotisch volvoering te brengen.

De Champagne vloeide over de lichamen van de meisjes en de aanwezige mannen probeerde op de dansvloer de liefde te bedrijven met de paal danseressen. De erotiek vierde hoogtij, maar ook bij mijn lief. Haar gevoelens die door haar altijd aanwezige lichaam waren, gierde door haar lichaam, op zoek naar het ultieme voor haar, het bereiken voor de ogen van een groot publiek tot een maximale erotische ervaring.

Toch was er een natuurlijke schroomheid die haar de eerste stap liet zetten. Haar schaamte had nog de overhand op haar gevoel van erotiek die in haar onderlichaam speelde. Haar collega zag haar belemmering en wenkte haar mee naar de kleedkamer achter de bar waar de meisjes zich konden omkleden. Haar collega opende het pakje en legde dit op de tafel. Met een stukje papier trok zij een lijntje en rolde het papiertje zo op dat ze het lijntje op kon snuiven.

Mijn lief keek met verbazing naar dit gebeuren. Mijn lief had enige schroom maar de erotiek branden in haar lendenen en de uitdaging werd te sterk en het verlangen te groot. Zij nam het rolletje papier en snoof net zoals haar collega de cocaïne op van de tafel.

Enkele ogenblikken na het opsnuiven spatte de erotiek tussen haar benen. Haar clitoris branden in haar lendenen en haar erotiek werd sterker en de drang om gezien te worden door tientallen mannen in de ruimte naast de bar. Zij trok andere lingerie aan, controleerde of zij in de schaamstreek goed geschoren was. Haar collega zag haar staan, naakt in de ruimte en liep op mijn lief af. Door de euforie waarin beide verkeerde zagen zij elkaars naaktheid en konden de innerlijke krachten niet weerstaan om elkaar te beminnen.

Met gevoel maar toch met de kracht van sensualiteit kusten de vrouwen elkaar heftig. De naaktheid van beide bracht het gevoel tot een hoogtepunt.

Zij zakte naar de grond en mijn lief befte haar collega, een verlangen wat zij de hele avond al had. Haar gevoel bracht de clitoris van haar collega tot een sappig einde, het gevoel waar geilheid en erotiek een nat einde vonden. De beide vrouwen raakte maar niet verzadigd door de erotische liefde. Mijn lief draaide haar rug naar de grond en haar collega bewoog haar clitoris zo dat haar kamers van genot de uitgang zagen, maar niet naar buiten liep.

Zij bewoog met haar andere hand de kamers van mijn lief. Open gevouwen ging zij zitten met haar clitoris over de clitoris van mijn lief en begon te wrijven. Het wrijven van de twee clitorissen bracht een sensualiteit bij de vrouwen die een hoogtepunt bereikte waar beide in hun vocht een einde vond. Hijgend door de inspanning lagen de beide vrouwen op de grond.

Mijn lief voelde wederom de erotiek in haar lendenen branden. Zij raakte langzaam weer in euforische staat. Zij kuste haar collega en trok de lingerie aan die zij had klaargelegd.

Zwart met kant en een string. De make-up werd gecontroleerd en zij opende de deur van de kleedkamer. Haar collega hielp haar de bar op. De muziek werd opzwepend en mijn lief pakte de door haar vel begeerde paal op de bar. Haar eigen erotiek branden in haar onderlichaam. Zij vertaalde dat door haar B.

H tijdens het dansen uit te doen. Mannen floten en de vrouwen gilde van vervoering. De borsten, vrij zwiepend volgden haar bewegingen waar de mannen in de ruimte diep door geraakt werden.

Haar hoofd draaide op hol en haar bewegingen aan de paal werden heftiger en haar gevoel om klaar te komen aan deze paal werd gevoed met een geilheid die zij van zichzelf nooit gedacht had.

De muziek werd opzwepender en haar clitoris vond de paal. Bij iedere aanraking van haar clitoris aan de paal schokten een erotisch stroomstoringen door haar lichaam.

Heftiger en heftiger gleed haar clitoris langs de paal. Haar gevoel werd heftiger en haar kutje werd natter en natter. De bewegingen aan de paal zorgde op haar manier tot een erotisch hoogtepunt waar zij van genoot. Op het einde drukte zij haar clitoris zo heftig tegen de paal dat het publiek in de ruimte massaal hun enthousiasme niet meer konden bedwingen.

Mannen pakten de vrouwen die zich gewillig overgave aan de erotiek die door mijn lief door de ruimte werd geslingerd. Zwaar genietend zakte zij tot op de bar. Haar collega liep naar haar toe en kuste mijn lief. Overdonderd door het succes liet zij zich door haar collega helpen om op een barkruk te gaan zitten. Volledig uitgeput en met pijn in haar lendenen ging zij zitten. De barvrouw bood haar een glas Cava aan. Na enkele ogenblikken kwam mijn lief weer tot haar positieven.

Zij keek rond in de nachtclub en zag de menigte in erotische volvoering. Mensen bedreven de liefde en de ruimte werd gevuld door positieve gevoelens. Haar vriendin keek haar aan en zei dat zij daar verantwoordelijk voor was en glimlachte. De nacht verstreek en de morgen brak aan.

Haar toekomst was verzekerd, de baas van de nachtclub smeekte haar zo lang als mogelijk was te blijven. Maar al snel ging haar succesvolle dans rond in de wereld van nachtclubs en privehuizen, de aanbieding van andere nachtclubs bleven binnenstromen.

Mijn lief raakte in verwarring want wat zij kon, konden de andere meisjes toch ook leren, dacht ze. De tijd verstreek en haar succes werd voor lange tijd gewaardeerd. Klanten vanuit België, Frankrijk en Nederland kwamen speciaal over, om haar erotiek te bewonderen. Iedereen was tevreden vooral de uitbater van de nachtclub. Het was minder bij de meisjes, die vaak jaloers naar mijn lief opkeken. Verschillende meisjes probeerde haar te intimideren met dreigementen.

Dit maakte een diepe indruk op mijn lief. Opmerkingen van haar dat zij de andere meisjes net zo zou opleiden hadden weinig effect. Enkele meisjes namen de aanbieding aan om in de vroege middag door mijn lief de trucjes van het vak te leren.

Toch bleven de dreigementen uit een bepaalde hoek komen en mijn lief voelde zich zeer onveilig bij de nachtclub waar zij haar carrière begon. Zij besloot in te gaan op een aanbieding van een club waar zij goede berichten over gehoord had.

De club was een van de grootste in België en gevestigd in de omgeving van Kortrijk. Het weekend brak aan en de eerste avond bij haar nieuwe werkgever begon. In de vooravond stond zij aan de bar waar zij de bewegingen van de vele andere meisjes bewonderden. Maar de erotiek raakte haar niet.

Zij voelde niet de erotische gevoelens die zij kreeg wanneer zij haar optreden deed. Na één uur de omgeving te hebben bestudeerd liep zij naar de eigenaar van de bar.

In de bar hingen verschillende kooien die over het publiek heen bewogen. Mijn lief nam de uitdaging aan. Voordat zij naar een van de kooien liep om daarin plaats te nemen, liep zij naar de kleedruimten. Vanuit haar kledingkast haalde zij een zwarte dildo en liep naar de bar waar een van de kooien al voor haar was klaargezet.

De eigenaar van de club keek met verbazing naar mijn lief en zag haar in één van de kooien kruipen. Ook veel van de aanwezigen zagen haar in de kooi kruipen en verschillende begonnen te juichen dat ze mijn lief haar eerste optreden in de nieuwe club zagen beginnen.

De drums gaven het ritme aan en de dans in de kooi was begonnen. Vol overgave bewoog zij zich door de kooi. Als een tijger kroop zij en greep naar de hoofden van de aanwezigen in de nachtclub. Contact was verboden, maar alleen al de erotische greep naar een macht die mijn lief verder in volvoering bracht, was voldoende om tot erotische momenten te komen. Op de muziek liet zij haar B. De mannen in de ruimte keken verheerlijkt naar de borsten van mijn lief die door mij zo vaak waren gekust.

Zwoel zweefden haar borsten mee op de muziek. Minutenlang keken mannen met hun erotische gevoelens, naar haar borsten. Sommige van de mannen moesten hun lusten spuiten en namen meisjes mee naar de aparte ruimte waar de liefde bedreven kon worden.

Mijn lief haar act ging door, haar borsten erotisch bewegend door de kooi en andere mensen in extase brengen. Minuten lang ging zij door. Om het publiek nog meer te verwennen danste zij erotisch op de tonen van de muziek die haar zelf ook gek maakte. Zij gleed met de vingers langs de zijkant van haar kante slipje.

De mannen in de club zagen de beweging en schreeuwden het zo uit dat zij haar, het hoogtepunt van de avond liet doen. Nu was het niet gebruikelijk dat de meisjes tijdens het dansen in de kooi zich geheel uitkleden, maar goed mijn lief had gevraagd of alles geoorloofd was dus gleed haar vinger aan de andere kant van haar slipje langzaam naar beneden, haar slipje gleed langs van haar benen naar beneden en viel door de tralies in het publiek.

Enkele mannen doken op het kostbare sieraad en snoven als Juncks aan het slipje. Mijn lief lachte en bracht zichzelf in een wereld waar alleen zij het genot van kenden. Zij zag de ogen van de mensen in de club die op haar gericht waren. En zij genoot van de aandacht. Het ritme van de muziek bracht haar verder dan menig andere danseres zich liet meeslepen. Zij danste naakt in de kooi waar niemand haar kon aanraken maar waar zij de controle over iedereen had.

De spijlen van de kooi waren breed genoeg om haar benen tussen door te steken. Zij speelde met haar lichaam en wreef verschillende keren over haar clitoris waarop verschillende mannen reageerde.

Haar hoofd sloeg op hol en haar geilheid en het gevoel om voor de ogen van een groot publiek klaar te komen werd heftiger. Zij stak haar benen door de tralies en wreef met haar kut langs een van de pijlers. Mijn lief haar omgeving vervaagde in het gevoel van euforie en haar bewegingen in de kooi werden heftiger.

Zij hoorde geen muziek meer de omgeving was voor haar verdwenen, het enige wat telde was haar verlangen, het verlangen om door andere bekeken te worden wanneer zij haar hoogtepunt zou bereiken. Zij wreef en wreef, haar kut werd nat van geilheid en de pijler werd nat van haar vocht. Zij wreef en kwam, zij kwam zo klaar dat haar vocht zich verspreiden over de mensen die onder haar stonden. Uitgeput vleide zij zich neer in de kooi en genoot van het applaus wat de menigte haar gaven.

De clubeigenaar haalde de kooi naar binnen en keek haar verontwaardigd aan. Zij glimlachte en kroop de kooi uit en liep naar de kleedkamer. Zoals elke artiest moet er leven in de brouwerij zijn en moet er op een bepaald moment een vernieuwing van het toneelspel zijn.

Mijn lief had deze act verschillende keren uitgevoerd en begon zich zo langzamerhand te vervelen. Om zichzelf weer een uitdaging te geven bedacht zij een nieuw spel in de kooi. Maar voor dat nieuwe spel zocht zij een geschikte partner.

In de club werkte verschillende meisjes uit verschillende Oost-blok landen, voornamelijk meisjes uit de Oekraïne waren rijkelijk aanwezig. Maar mijn lief was daar niet van gecharmeerd. Zij zocht iets speciaals, daar waar niemand op had gerekend maar waar zij een euforisch gevoel bij kon krijgen.

De Maandagen waren altijd om nieuwe meisjes aan te nemen. Mijn lief vroeg aan de eigenaar of zij mee mocht om naar nieuwe gezichten voor de club te zoeken. Hij stemde hiermee in en beide reden de verschillende clubs af. Enkele nieuwe gezichten werden onderling van eigenaar verwisseld.

In de loop van de middag toen de moed om een geschikt persoon voor haar act te vinden bij mijn lief in de schoenen zonk, bezochten zij een club in Brussel. De luxe van deze club bood ook een verscheidenheid van meisjes die de uitdaging om, werkzaam te zijn in deze tak van sport, te bieden.

De clubeigenaar wilde verschillende meisjes ruilen waaronder mijn lief. In deze periode werd mijn lief verliefd op een van de uitsmijters van de club waar zij werkte.

Omdat hij zich over het algemeen op de vlakte liet en mijn lief beschermde weigerde zij om geruild te worden. Zij woonde aan de kust en om dan ieder weekend naar Brussel af te reizen vond zij niet prettig. De clubeigenaar uit Brussel reageerde teleurgesteld omdat de verhalen over mijn lief inmiddels al door heel België waren verspreid.

Tijdens de rondgang door de club in Brussel werden de andere meisjes voorgesteld. En daar stond ze. De vrouw die mijn lief zocht om een volgende erotische act voor te bereiden. Ze was zwart, pik zwart. Mijn lief tikte haar baas aan en zei;. Haar baas liep naar de eigenaar van de bar en vroeg hem wie die donkere schoonheid was. De bar eigenaar zei dat hij dit meisje had meegekregen toen hij uit Eritrea was gekomen. Mijn lief liep naar de bareigenaar en vroeg of zij even met haar mocht praten.

Dit was geen probleem. Mijn lief liep op haar af en het meisje keek wat angstig omdat zij niet verwacht had dat zij bij de bezoekers in de picture stond. Mijn lief wende zich tot haar werkgever en vroeg of hij haar nieuwe collega wilde overnemen van de Brusselse eigenaar.

De beide heren trokken zich terug om de zaken te bespreken. Na een klein half uur kwamen de mannen beide met een glimlach op de gezicht terug, de deal was gesloten. Op de terugweg spraken de beide vrouwen honderd uit en leerde elkaar goed kennen. Of er een aantrekkingskracht op sensueel gebied was, was op dat moment nog niet belangrijk, wel dat het onderlinge contact hechter werd. De volgende middag brak aan en de beide vrouwen bevonden zich in de kleedruimte.

De beide vrouwen paste enkele nieuwe lingerie stukken waardoor beide naakt in de kleedkamer stonden. Mijn lief was gefascineerd door het donkere lichaam. Haar donkere grote borsten haar zwarte tepels en haar slanke buik, met haar schaamstreek die zo erotisch donker was dat de geilheid van mijn lief aandrong tot het bevredigen van haar gevoelens.

De vrouw zag haar verlangen en ging zitten op een van de stoeltjes zo dat haar borsten een volmaakte eenwording van haar lichaam werd, maar dat haar kut zo naar voren stak dat de verleiding om deze te kussen niet te weerstaan viel. Mijn lief zonk op haar knieën en kuste de kamers van genot.

De emotie werd sterker en de vrouwen kusten elkaar innig. Met enkele hevige stoten kwamen de vrouwen klaar en genoten van de innige momenten. Het werd nacht en de tijd brak aan waardoor beide vrouwen hun opwachting in de nachtclub zouden maken.

Hun lingerie werd op elkaar afgestemd en de beide dames liepen naar de voorzijde waar de bar geplaatst was. De kooien hingen in de lucht en twee van de kooien werden naar beneden gehaald om de dames plaats te laten nemen.

Mijn lief had een pakje in haar hand die bedekt was met papier, niemand kon zien wat er in dat pakje bevond. De dames namen plaats in de kooi en de muziek werd aangepast naar de bewegingen die de dames maakte. Het publiek raakte in volvoering door de twee volmaakte lichamen die hun werk deden voor het publiek.

De kooien werden door de ruimte gezwierd en de vrouwen deden hun erotische dansen. Het publiek waardeerden de bewegingen en zagen hun favoriet langzaam haar B. Wederom begon het publiek haar naam te scanderen. Haar collega deed exact hetzelfde waardoor het publiek nog meer in extase raakte. De beide vrouwen waren aan elkaar gewaagd als het ging om de contouren van hun lichaam. Het was een schoonheid die eigenlijk tot kunst verheven mag worden. De muziek werd opzwepender en de bewegingen in de kooi werden erotischer.

Mijn lief nam het eerste initiatief en liet haar slipje langzaam langs haar benen naar beneden zakken. Haar donkere vriendin deed hetzelfde. Het publiek werd gek onder de kooi. Een greep naar de beide lingeriestukken deed sommige mannen het hoofd op hol slaan. Mijn lief bewoog met haar kutje langs de spijlen van de kooi. Haar donker vriendin liet het roze van haar kut zien door dezelfde bewegingen te maken. De beide vrouwen voelde zich veilig boven de hoofden van het publiek.

De vrijheid die hun lichaam kreeg, met de macht dat zij het aanwezige publiek in hun macht hadden gaf hun een superieur gevoel. Mijn lief wenkte haar donkere vriendin. De kooien bewogen zich naar elkaar en beide kooien maakten contact. Mijn lief onthulde het pakje wat zij mee had genomen de kooi in. Het was een dubbelzijdige dildo. Haar collega begon te glimlachen. De kooien werden aan elkaar vastgebonden en de act kon beginnen. De tonen van de muziek werden gestuurd door drums die langzaam een erotisch hoogtepunt zouden bereiken.

Mijn lief gaf de dildo door aan de andere kant van de spijlen en beide vrouwen masseerden de kop van de dildo over hun clitoris. Opzwepend op de tonen van de muziek kwam het publiek in een euforie die nog nooit was vertoond. De bewegingen van de danseressen werden heftiger en het draaien van de kop van de dildo over de clitoris van de dames bracht hun hoofd op hol.

Heftiger en heftiger bewogen de dames de dildo zo dat hij naar binnen geplaats kon worden. Op het teken van mijn lief en een gil van genot lieten de beide dames hun kut over de dildo glijden. Nat van hun vocht genoten ze van de erotiek die zij beide op dat moment door de ruimte lieten gaan.

Langzaam stotend kwamen beide over de kop van de dildo tot een hoogtepunt. Hevig gillend van genot vulde de ruimte zich met de erotiek. Moe maar zeker voldaan lieten de meisjes zich zakken op de bodem van de kooi.

De eigenaar liep lachend op hun toe en applaudisseerde voor de meisjes. Mijn lief genoot van de aandacht en genoot van het applaus. Zij was de act, de artiest die zij al altijd had willen zijn. Vele jaren vulde haar dromen maar de tijd verstreek.

Haar roem vervaagde en haar lichaam liet haar in de steek. Haar leven kreeg een andere wending, zoals bij eenieder. Een wending die het einde betekende van een succesvolle danser, en een gewaardeerd artiest. Geen mens weet bij de geboorte dat hij ter wereld komt. Het besef dat wij zonder enige vorm van inbreng op een weg worden gezet waar er maar één zekerheid is, de dood, brengt mensen vaak in verwarring.

Een verwarring die jouw vaak uitdagende keuzes in het leven bied, waar jezelf ook niet om gevraagd heb. Meestal worden mensen gedwongen door onwaarheden, leugens en de belangen voor een ander mensen. Geindoctrineerd en geïntimideerd worden veel mensen gedwongen om diensten te verrichten waar zij normaal gesproken niet voor zouden kiezen. Toch bereikt de gedachte vaak een hoogtepunt, wanneer het verlangen wat regelmatig wordt opgevuld door de sexuele verlangens van mensen, tot euforie.

Dwang om iets te doen wat ondeugend is, is bij regelmaat het invullen van jouw eigen genot. De kans om jouw lichaam te geven met de wetenschap dat het één vorm van masocisme is, bevredigd vaak het onderbuik gevoel van veel mensen.

Ik ontmoet haar bij een kennis. Ze was slank, blond en niet onaardig om te zien. Zo op het eerste gezicht was zij verslagen door het leven. Haar ogen straalde het verdriet van, geen geluk. Haar verhouding met de man waar zij probeerde het geluk mee te vinden mislukte al door de schofterige houding van de man zelf.

Haar omgeving probeerde haar te beschermen en lieten haar voelen dat de keuze die zij had gemaakt op het moment niet de juiste was. Het gebeurde plotseling maar haar drang om te ontvluchte uit de situatie bracht haar op bepaalde momenten in uiterste volvoering. Erotiek, haat en liefde wisselde elkaar snel af. Het was voor mij niet zo moeilijk in te schatten naar waar zij op zoek was.

Haar verhaal werd verteld binnen haar emotie die veelal door erothiek gedreven werd. Gedwongen door haar man waar zij geen liefdes-verhouding, maar een verstandsrelatie mee had bracht haar tot het verrichten van sexuele handelingen onder dwang en betaald. Mannen die op vulgaire manier proberen om hun eigen lusten tot een hoogtepunt te brengen.

Een van haar ervaringen bracht haar tot woede. Aan extreme seks liet zij zich niet verleiden. Poep of plassex of bandage was voor haar uit den boze. Maar in haar wijsheid en ervaring moest zij seksuele handelingen verrichten die van haar het uiterste vroegen. Haar verzoek om met mij contact te nemen kwam via facebook.

Mijn reactie was positief en al snel trokken wij een goed fles cognac open en zorgden ervoor dat deze nog wat overhield voor de volgende dag. Haar verhalen waren schrikbarend en onvoorstelbaar, maar sommige verhalen waren komisch en konden met een glimlach goed verwerkt worden. Zij begon haar wereld van haar open te treken en vertelde.

Mijn schrik was dat ik gestuurd zou worden naar een klant die een bekende van mij blijkt te zijn. Het overkwam mij op een zwoele nazomer donderdagavond. Vanuit het bureau werd ik gekoppeld aan een klant van middelbare leeftijd. Het merendeel van de klanten die ik krijg zijn dat. Via mijn werktelefoon had ik contact met de klant die naar mij werden doorverwezen. Ik gebruikte mijn schuilnaam en al snel hadden we een leuk gesprek waar hij aangeeft dat hij me voor een avond wilde boeken.

Zijn stem kwam me op één of andere manier bekend voor, maar ik kon het niet plaatsen. We spreken af dat we elkaar op een donderdagavond om 9 uur ontmoeten in de lobby van een hotel net buiten de stad in Gent en dat we elkaar bellen als we er zijn.

Als ze niet thuis is, heb ik altijd nog haar huissleutel die ik van haar heb gekregen. Rond 8 uur in de avond kom ik bij haar aan en we kletsen wat terwijl ik me aan het omkleden ben.

Ik doe een strakke zwarte leren legging, een zwart met rode tinten korset en hoge hakken aan en daarbij een passend tasje. Ik trek een jasje over me korset en rond halfnegen vertrek ik naar het hotel.

Het is mijn oom, maar ik kan wel zeggen dat het een hele knappe man is, met een voor zijn leeftijd super goed lichaam. Met het schaamrood op me kaken zeg ik hem gedag en we geven elkaar drie kussen.

Maar als Femme Fatale moest ik mijn gezicht ophouden. Ik lachte het een beetje nerveus weg. We praten nog even en dan weet hij ineens niet hoe snel hij weg moet komen. Door het rumoer in het hotel hoor ik zijn stem niet goed. Ik stem in en loop al bellend naar de plek die hij aangeeft. Zodra ik de hoek omloop zie ik mijn oom op die plek staan!! Verstijfd en met grote ogen kijken we elkaar aan. Hij stemt in en we lopen naar de lobby van het hotel.

Hij legt de sleutel van de hotelkamer op het tafeltje waaraan we lichtelijk nerveus gaan zitten en bestellen wat te drinken.

Besef je wel wat je aan het doen bent en ben je daar trouwens niet te jong voor? We leggen het allebei een beetje uit waarom we dit doen terwijl de aparte sfeer voelbaar is en hij verteld dat dit de eerste keer is dat hij dit doet. De aparte situatie zorgt ervoor dat het gesprek een kant op gaat die we anders nooit met elkaar zouden hebben.

Hij stemt in, we staan op en lopen naar de lift. Hij steekt de sleutel in het slot en draait hem open. Ik loop in mijn escort outfit op hoge hakken achter hem aan.

We lopen een superluxe ruime suite binnen met groot bed, ruime zitbank, badkamer met jacuzzi en een aan de suite grenzend ruim balkon. Kortom alles erop en eraan. Op het bed staat een emmertje met de fles champagne.

Ik schuif de deur naar het ruime balkon open en loop richting de reling. Hij ontkurkt de champagne en schenkt de glazen vol. We blijven elkaar in de ogen aan kijken en er ontstaat ineens een onwijze aantrekkingskracht. Onze lippen en tongen raken elkaar intens. Hij stopt ineens, duwt me een beetje weg en zegt: Hij zoent me weer en al zoenend met onze glazen Champagne lopen we de kamer in.

We zetten de glazen weg waarna ik hem op de rand van het bed duw. Ik zak op me knieën en begin zijn pantalon los te maken. Ik trek hem naar beneden en zijn boxer komt tevoorschijn met de contouren van zijn stijve pik volledig zichtbaar. Zonder te antwoorden trek ik zijn boxer naar beneden waarna zijn groeiende lange paal omhoog springt.

Met lange diepe halen laat ik hem door me natte mond gaan. Al snel begint hij schokkend te kreunen van puur genot. Ik merk dat hij al jaren geen fatsoenlijke pijpbeurt heeft gehad. Druppels voorvocht gaan over me tong terwijl ik zijn pik schokkende bewegingen omhoog voel maken. Door de aanblik dat zijn negentienjarige escort nichtje hem pijpt en dan ook nog eens op deze manier, duurt het niet lang voor hij zijn zaad op voelt komen.

Met een harde schokkende beweging en keiharde kreun spuit hij de ene na de andere dikke straal in me mond en keel. Hij hoort het me allemaal wegslikken. Ik laat langzaam zijn uitgespoten pik uit me mond glijden. Hij staat op en begint me weer te zoenen terwijl hij me naar het bed toe draait. Hij pakt me bij mijn billen en tilt me op waarna hij mij op het zachte bed laat vallen. We zoenen terwijl hij op mij ligt en ik mijn korset begon uit te trekken.

Het korset valt af en ik gooi het op de grond terwijl mijn tieten bloot heen en weer bungelen. Hij pakt er met zijn grote hand één vast en begint mijn tepel te likken. Kussend gaat hij over me buik waarna hij bij me legging aan komt. Hij zet zijn vingers tussen de rand en wurmt hem naar beneden waarna mijn gladde kale poesje tevoorschijn komt. Intens begint hij zijn tong over me kutje te bewegen. Ik ben lang niet meer zo lekker gelikt als nu. Oké, dat klinkt heel fout maar op dit moment ben ik echt zo geil als boter en maakt het mij niks meer uit.

Na een tijdje likken duwt hij twee vingers in me zeiknatte kutje. Tegelijkertijd likt hij me clitoris waarna ik hard begin te kreunen en in een trans begin te raken.

Met zijn hoofd vasthoudend draai ik ritmisch met me kutje op zijn vingers en mond terwijl hij ook precies het goede ritme te pakken heeft.

Met harde schokken kom ik gillend klaar terwijl ik de lakens vastgrijp. Hij veegt zijn mond een beetje af met zijn hand en terwijl ik nahijg, kruipt hij weer omhoog en komt op me liggen. Ik zie en voel dat zijn pik weer recht overeind staat. Zonder zijn pik met zijn hand in me poes te begeleiden, stoot hij hem ineens precies in me kletsnatte kutje. We kreunen het allebei uit van puur genot. Nadat ik dat zeg en doe begint hij me een tijdje echt keihard te neuken.

Na nog een paar lange krachtige stoten drukt hij zijn gezicht hard kreunend in het kussen naast me waarna hij zijn zaad met volle kracht in me kutje spuit.

Onze naakte lichamen liggen tegen elkaar aan terwijl we na liggen te genieten van wat er allemaal gebeurd is. Ik stem in waarna hij van het bed af schuift, een handdoek om zijn middel doet en op het balkon in een ligstoel gaat liggen. We steken een sigaretje op, praten wat en hebben het erg gezellig. Na een tijdje voel ik zijn pik weer groeien en tegen me onderrug aan drukken.

Door de mega geile situatie deze avond is hij weer keihard geworden. Zonder iets te zeggen beweeg ik met mijn rug naar hem toe mijn heupen omhoog en laat zijn stijve weer in mijn kutje glijden. Hij kreunt en streelt mijn rug terwijl ik met mijn heupen draaiend op zijn lange dikke pik beweeg.

Ik heb me in tijden niet meer zo geil gevoeld als deze avond. In een trans zittend kom ik met rollende ogen al neukend op zijn pik en mijn clitoris masserend intens klaar. Nadat ik weer tot rust was gekomen tilt hij me op de kamer in, zet me op handen en knieën op het bed en begint me weer heerlijk te neuken. Na een tijdje pakt hij al neukend mijn schouders vast en met een laatste harde diepe stoot spuit hij met een harde kreun voor de derde keer deze avond zijn zaad uit zijn paal.

Helemaal voldaan ploffen we op bed en ik val onder de dekens in het heerlijke bed in slaap. Het is inmiddels al nacht en om het niet helemaal op te laten vallen besluit hij naar huis te gaan, terwijl hij mij niet wakker maakt. Ik word in de ochtend een beetje verschrikt wakker dat ik hier heb geslapen en kijk om me heen of ik hem zie.

Ik zie op het nachtkastje een envelop met geld en een kaartje liggen. Hij schrijft dat hij me bedankt voor de heerlijke avond, dat hij mij niet wakker wilde maken en dat ik op zijn kosten roomservice mag bestellen. Af en toe zie ik hem bij verjaardagen of als hij bij ons langs komt. We doen alsof er nooit iets tussen ons is gebeurd, terwijl wij wel anders weten. De cognac bewoog langzaam in onze glazen. Ik genoot van het verhaal en zag aan haar dat zij dit als een welkome herinnering zag.

Zij nam nog een slok van de cognac en rookte met mij samen de Shisha. Pepermunt was haar favorieten smaak. Door het vertellen van de verhalen raakte zij in een erotische extase. Ik ben in de escort terecht gekomen door mijn man, hij had vele schulden opgebouwd en had geld nodig om zijn dure leven te betalen. Hij had al de nodige ervaring en was al een tijdje werkzaam in de escort en ik kijk heel erg tegen hem op. We gaan vaak samen shoppen en hij pushte me dat ik regelmatig hoerige kleding aan moest schaffen, zoals strakke print legging, korsetten, korte rokjes, jurkjes, naveltruitjes en jarretel setjes.

In de drift om mij tot het uiterste te pushen, besloot hij een klant van midden veertig naar mijn huis te sturen, ik wist hier niks van. Deze klant moest zich voordoen als leraar van mij en aangeven dat hij mij bijles komt geven in een vak waar ik wat hulp bij nodig heb. Het is maandag aan het begin van de middag en hij pushte mij op school om te spijbelen voor de lessen die ik in de middag heb staan, om samen te gaan shoppen.

Beïnvloedbaar zoals ik als negentienjarige ben en door de sterke invloed van hem besluit ik op zijn aandringen om te spijbelen en mee te gaan. Ik stap bij hem in de auto en we rijden naar de stad. Onder de indruk van het doen en laten van hem besluit ik om op advies van hem allerlei hoerige kleding te kopen en een outfit die ik gekocht heb ter plekke aan te doen.

Ik voel de kick en spanning door mijn hele lijf gaan, maar geniet ook van alle aandacht. Rond etenstijd word ik door hem thuis afgezet en met een paar tassen vol uitdagende kleding genoot ik van deze middag. Inge mijn moeder staat in de uitbouw te koken als ik binnen stap. Ik haal geïrriteerd mijn schouders op terwijl ik door de woonkamer met klikkende hakken naar de trap loop en zeg brutaal: Onder het eten krijg ik de ene na de andere preek van mijn ouders dat ik me weer normaal moet gaan gedragen etc.

Ik hoor alles een beetje aan en reageer er niet te veel op. Na het eten ga ik gelijk weer naar mijn kamer en sta daar nietsvermoedend voor de spiegel de kleding te passen die ik vanmiddag gekocht heb.

Rond acht uur gaat de deurbel. Inge loopt naar de deur, doet open, ziet een man van midden veertig staan Peter en zegt gedag. Inge kijkt een beetje verschrikt en zegt: Heeft ze iets verkeerd gedaan? Peter lacht en zegt: Inge wekt op en is goedgelovig blij dat ik met school bezig ben. Ze loopt vooruit de trap op en vervolgens nog een trap naar zolder waar mijn kamer is. Ik sta voor de spiegel een tijgerprint korset met geveterde achterkant en een zwart leren rokje te passen.

Peter klopt op de deur. Kijkend in de spiegel naar mijn uitdagende zelf zeg ik: Peter doet de deur open en stapt naar binnen. Ik sta met mijn rug naar de deur en ik hoor een zware stem zeggen: Ik kijk een beetje verschrikt langs me schouder, zie een oudere man staan en zeg: Peter sluit de deur, loopt op me af, steekt zijn hand uit en zegt: Ik kijk verbaasd terwijl ik in mijn hoerige outfit sta.

En hoe kom je hier binnen? Hij laat een foto van me zien op zijn telefoon en zegt lachend: Ik kijk naar de foto, zie zijn verlekkerde blik en zeg: Hij stopt zijn telefoon weer weg en zegt: Hij pakt zijn portemonnee en geeft me een briefje van vijftig. Niet beseffende en wetende wat er allemaal op dit moment gebeurd pakte ik het geld aan. Hij doet zijn jas uit en legt hem over de bureaustoel. Ik ben zo mak als wat en laat alles gewoon toe.

Ik laat me volledig grijpen met rode wangen. Hij kneedt met zijn grote krachtige handen in mijn tieten en zegt hijgend: Hij grijpt ongecontroleerd met zijn grote hand onder mijn rokje naar mijn kut terwijl mijn wangen gloeien. Ineens rukt hij mijn string kapot en gooit hem de kamer in.

Ik voel door zijn broek dat hij al een stijve heeft. Hij draait zijn grote hand om mijn nek, draait mijn gezicht naar de zijkant en begint mijn lippen ongecontroleerd te tongen en zoenen. Ik ben nog steeds zo mak als wat en laat het allemaal toe. Hij knoopt zijn broek met één hand los en haalt zijn twintig cm lange ervaren dikke pik eruit. Hij bungelt tussen mijn dijen en drukt af en toe tegen me kutje. Hij duwt me naar beneden en dwingt mij om hem te pijpen.

Hij voelt hoe mijn lippen om zijn paal gaan en ik hem begin te pijpen. Hij pakt mijn haren bij elkaar in een knot en drukt zijn pik door.

Al snel heb ik de slierten speeksel aan mijn kin hangen. Ik heb er moeite mee en hij laat me af en toe even naar adem happen. Met zijn grote harde paal komt hij achter me zitten. Ik grijp hard kreunend en hijgend de lakens vast en zie onder me zijn grote lul langzaam door me nauwe kletsnatte schaamlippen glijden. Hij begint het tempo op te voeren en begint harder te stoten. Ik voel hoe strak mijn kutje zit om zijn dikke grote lul. Ik kreun het uit en mijn gezicht verkrampt totaal. Hij neukte me steeds sneller en harder.

Zijn grote ervaren blote lul gaat met veel kracht door mijn schaamlippen. Zijn spieren beginnen samen te trekken en zijn paal spant zich aan. Met een harde kreun komt hij klaar in mijn kut. Ik voel hoe zijn dikke ervaren grote lul schokkend de ene na de andere straal in me nauwe kut spuit.

Dikke warme stralen gaan door mijn kut heen en ik kreun tussen mijn armen. Hij loopt met een vlot tempo naar beneden en gaat weer weg door de voordeur terwijl mijn ouders nietsvermoedend in de woonkamer zitten.

We moesten beide lachen om dit verhaal. Het vervelende is dat de vijftig euro die ik ontving direct aan hem moest afgeven. Ik begreep wel dat hij zijn geïnvesteerde geld eruit wilde halen, want hij had al die kleding voor mij gekocht, maar toch! Ik vroeg haar of zij de escort altijd vervelend vond. Ik voelde mij altijd Femme Fatale omdat ik altijd de leiding had en met mannen kon doen wat ik wilden. Zij begon verder te vertellen. Wippen, pijpen of beffen en dan weer naar huis. Maar ik wilde mijn grenzen verleggen.

Zij begon verder met haar volgende ervaring. Ik heb altijd gezegd dat ik eigenlijk nooit in mijn kont geneukt wil worden tot het moment dat ik erover begon te dromen. Op een avond zette mijn pooier mij af bij het Holiday hotel in Gent. De klant was uiteraard een zakenman die zich zat te vervelen en natuurlijk, zijn hormonen gingen opspelen.

Ces femmes nous ont demandé de ne pas les mettre en contact avec des hommes qui cherchent une « liaison ». Elles ont juste envie de baiser vite fait. Accepteriez-vous d'utiliser un préservatif si vous couchez avec une partenaire rencontrée sur notre site? Et enfin, avez-vous 24 ans ou plus? Les femmes nous ont demandé de ne pas autoriser les moins de 24 ans à les contacter, parce qu'elles ont déjà subi le comportement grossier de certains hommes plus jeunes.

Vous pouvez maintenant accéder à la liste et aux photos des femmes de votre région. Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité. Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal. Ceci n'est PAS un site de rencontre!

Quel genre de silhouette vous attire? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince. Gros seins sont indispensables. Un cul sexy est nécessaire.Verschillende meisjes probeerde haar te intimideren met dreigementen. Dit maakte een diepe indruk op mijn lief. Opmerkingen van haar dat zij de andere meisjes net zo zou opleiden hadden weinig effect. Enkele meisjes namen de aanbieding aan om in de vroege middag door mijn lief de trucjes van het vak te leren.

Toch bleven de dreigementen uit een bepaalde hoek komen en mijn lief voelde zich zeer onveilig bij de nachtclub waar zij haar carrière begon. Zij besloot in te gaan op een aanbieding van een club waar zij goede berichten over gehoord had. De club was een van de grootste in België en gevestigd in de omgeving van Kortrijk. Het weekend brak aan en de eerste avond bij haar nieuwe werkgever begon. In de vooravond stond zij aan de bar waar zij de bewegingen van de vele andere meisjes bewonderden.

Maar de erotiek raakte haar niet. Zij voelde niet de erotische gevoelens die zij kreeg wanneer zij haar optreden deed. Na één uur de omgeving te hebben bestudeerd liep zij naar de eigenaar van de bar. In de bar hingen verschillende kooien die over het publiek heen bewogen. Mijn lief nam de uitdaging aan. Voordat zij naar een van de kooien liep om daarin plaats te nemen, liep zij naar de kleedruimten.

Vanuit haar kledingkast haalde zij een zwarte dildo en liep naar de bar waar een van de kooien al voor haar was klaargezet. De eigenaar van de club keek met verbazing naar mijn lief en zag haar in één van de kooien kruipen. Ook veel van de aanwezigen zagen haar in de kooi kruipen en verschillende begonnen te juichen dat ze mijn lief haar eerste optreden in de nieuwe club zagen beginnen.

De drums gaven het ritme aan en de dans in de kooi was begonnen. Vol overgave bewoog zij zich door de kooi. Als een tijger kroop zij en greep naar de hoofden van de aanwezigen in de nachtclub. Contact was verboden, maar alleen al de erotische greep naar een macht die mijn lief verder in volvoering bracht, was voldoende om tot erotische momenten te komen. Op de muziek liet zij haar B. De mannen in de ruimte keken verheerlijkt naar de borsten van mijn lief die door mij zo vaak waren gekust.

Zwoel zweefden haar borsten mee op de muziek. Minutenlang keken mannen met hun erotische gevoelens, naar haar borsten. Sommige van de mannen moesten hun lusten spuiten en namen meisjes mee naar de aparte ruimte waar de liefde bedreven kon worden. Mijn lief haar act ging door, haar borsten erotisch bewegend door de kooi en andere mensen in extase brengen. Minuten lang ging zij door. Om het publiek nog meer te verwennen danste zij erotisch op de tonen van de muziek die haar zelf ook gek maakte.

Zij gleed met de vingers langs de zijkant van haar kante slipje. De mannen in de club zagen de beweging en schreeuwden het zo uit dat zij haar, het hoogtepunt van de avond liet doen.

Nu was het niet gebruikelijk dat de meisjes tijdens het dansen in de kooi zich geheel uitkleden, maar goed mijn lief had gevraagd of alles geoorloofd was dus gleed haar vinger aan de andere kant van haar slipje langzaam naar beneden, haar slipje gleed langs van haar benen naar beneden en viel door de tralies in het publiek.

Enkele mannen doken op het kostbare sieraad en snoven als Juncks aan het slipje. Mijn lief lachte en bracht zichzelf in een wereld waar alleen zij het genot van kenden. Zij zag de ogen van de mensen in de club die op haar gericht waren. En zij genoot van de aandacht. Het ritme van de muziek bracht haar verder dan menig andere danseres zich liet meeslepen. Zij danste naakt in de kooi waar niemand haar kon aanraken maar waar zij de controle over iedereen had.

De spijlen van de kooi waren breed genoeg om haar benen tussen door te steken. Zij speelde met haar lichaam en wreef verschillende keren over haar clitoris waarop verschillende mannen reageerde. Haar hoofd sloeg op hol en haar geilheid en het gevoel om voor de ogen van een groot publiek klaar te komen werd heftiger.

Zij stak haar benen door de tralies en wreef met haar kut langs een van de pijlers. Mijn lief haar omgeving vervaagde in het gevoel van euforie en haar bewegingen in de kooi werden heftiger. Zij hoorde geen muziek meer de omgeving was voor haar verdwenen, het enige wat telde was haar verlangen, het verlangen om door andere bekeken te worden wanneer zij haar hoogtepunt zou bereiken. Zij wreef en wreef, haar kut werd nat van geilheid en de pijler werd nat van haar vocht.

Zij wreef en kwam, zij kwam zo klaar dat haar vocht zich verspreiden over de mensen die onder haar stonden. Uitgeput vleide zij zich neer in de kooi en genoot van het applaus wat de menigte haar gaven. De clubeigenaar haalde de kooi naar binnen en keek haar verontwaardigd aan.

Zij glimlachte en kroop de kooi uit en liep naar de kleedkamer. Zoals elke artiest moet er leven in de brouwerij zijn en moet er op een bepaald moment een vernieuwing van het toneelspel zijn. Mijn lief had deze act verschillende keren uitgevoerd en begon zich zo langzamerhand te vervelen. Om zichzelf weer een uitdaging te geven bedacht zij een nieuw spel in de kooi. Maar voor dat nieuwe spel zocht zij een geschikte partner.

In de club werkte verschillende meisjes uit verschillende Oost-blok landen, voornamelijk meisjes uit de Oekraïne waren rijkelijk aanwezig. Maar mijn lief was daar niet van gecharmeerd. Zij zocht iets speciaals, daar waar niemand op had gerekend maar waar zij een euforisch gevoel bij kon krijgen. De Maandagen waren altijd om nieuwe meisjes aan te nemen. Mijn lief vroeg aan de eigenaar of zij mee mocht om naar nieuwe gezichten voor de club te zoeken.

Hij stemde hiermee in en beide reden de verschillende clubs af. Enkele nieuwe gezichten werden onderling van eigenaar verwisseld. In de loop van de middag toen de moed om een geschikt persoon voor haar act te vinden bij mijn lief in de schoenen zonk, bezochten zij een club in Brussel.

De luxe van deze club bood ook een verscheidenheid van meisjes die de uitdaging om, werkzaam te zijn in deze tak van sport, te bieden. De clubeigenaar wilde verschillende meisjes ruilen waaronder mijn lief. In deze periode werd mijn lief verliefd op een van de uitsmijters van de club waar zij werkte.

Omdat hij zich over het algemeen op de vlakte liet en mijn lief beschermde weigerde zij om geruild te worden. Zij woonde aan de kust en om dan ieder weekend naar Brussel af te reizen vond zij niet prettig. De clubeigenaar uit Brussel reageerde teleurgesteld omdat de verhalen over mijn lief inmiddels al door heel België waren verspreid.

Tijdens de rondgang door de club in Brussel werden de andere meisjes voorgesteld. En daar stond ze. De vrouw die mijn lief zocht om een volgende erotische act voor te bereiden.

Ze was zwart, pik zwart. Mijn lief tikte haar baas aan en zei;. Haar baas liep naar de eigenaar van de bar en vroeg hem wie die donkere schoonheid was. De bar eigenaar zei dat hij dit meisje had meegekregen toen hij uit Eritrea was gekomen. Mijn lief liep naar de bareigenaar en vroeg of zij even met haar mocht praten.

Dit was geen probleem. Mijn lief liep op haar af en het meisje keek wat angstig omdat zij niet verwacht had dat zij bij de bezoekers in de picture stond. Mijn lief wende zich tot haar werkgever en vroeg of hij haar nieuwe collega wilde overnemen van de Brusselse eigenaar.

De beide heren trokken zich terug om de zaken te bespreken. Na een klein half uur kwamen de mannen beide met een glimlach op de gezicht terug, de deal was gesloten. Op de terugweg spraken de beide vrouwen honderd uit en leerde elkaar goed kennen.

Of er een aantrekkingskracht op sensueel gebied was, was op dat moment nog niet belangrijk, wel dat het onderlinge contact hechter werd. De volgende middag brak aan en de beide vrouwen bevonden zich in de kleedruimte. De beide vrouwen paste enkele nieuwe lingerie stukken waardoor beide naakt in de kleedkamer stonden. Mijn lief was gefascineerd door het donkere lichaam.

Haar donkere grote borsten haar zwarte tepels en haar slanke buik, met haar schaamstreek die zo erotisch donker was dat de geilheid van mijn lief aandrong tot het bevredigen van haar gevoelens. De vrouw zag haar verlangen en ging zitten op een van de stoeltjes zo dat haar borsten een volmaakte eenwording van haar lichaam werd, maar dat haar kut zo naar voren stak dat de verleiding om deze te kussen niet te weerstaan viel.

Mijn lief zonk op haar knieën en kuste de kamers van genot. De emotie werd sterker en de vrouwen kusten elkaar innig. Met enkele hevige stoten kwamen de vrouwen klaar en genoten van de innige momenten. Het werd nacht en de tijd brak aan waardoor beide vrouwen hun opwachting in de nachtclub zouden maken. Hun lingerie werd op elkaar afgestemd en de beide dames liepen naar de voorzijde waar de bar geplaatst was. De kooien hingen in de lucht en twee van de kooien werden naar beneden gehaald om de dames plaats te laten nemen.

Mijn lief had een pakje in haar hand die bedekt was met papier, niemand kon zien wat er in dat pakje bevond. De dames namen plaats in de kooi en de muziek werd aangepast naar de bewegingen die de dames maakte. Het publiek raakte in volvoering door de twee volmaakte lichamen die hun werk deden voor het publiek. De kooien werden door de ruimte gezwierd en de vrouwen deden hun erotische dansen. Het publiek waardeerden de bewegingen en zagen hun favoriet langzaam haar B. Wederom begon het publiek haar naam te scanderen.

Haar collega deed exact hetzelfde waardoor het publiek nog meer in extase raakte. De beide vrouwen waren aan elkaar gewaagd als het ging om de contouren van hun lichaam. Het was een schoonheid die eigenlijk tot kunst verheven mag worden. De muziek werd opzwepender en de bewegingen in de kooi werden erotischer. Mijn lief nam het eerste initiatief en liet haar slipje langzaam langs haar benen naar beneden zakken.

Haar donkere vriendin deed hetzelfde. Het publiek werd gek onder de kooi. Een greep naar de beide lingeriestukken deed sommige mannen het hoofd op hol slaan. Mijn lief bewoog met haar kutje langs de spijlen van de kooi. Haar donker vriendin liet het roze van haar kut zien door dezelfde bewegingen te maken. De beide vrouwen voelde zich veilig boven de hoofden van het publiek. De vrijheid die hun lichaam kreeg, met de macht dat zij het aanwezige publiek in hun macht hadden gaf hun een superieur gevoel.

Mijn lief wenkte haar donkere vriendin. De kooien bewogen zich naar elkaar en beide kooien maakten contact. Mijn lief onthulde het pakje wat zij mee had genomen de kooi in. Het was een dubbelzijdige dildo. Haar collega begon te glimlachen. De kooien werden aan elkaar vastgebonden en de act kon beginnen. De tonen van de muziek werden gestuurd door drums die langzaam een erotisch hoogtepunt zouden bereiken.

Mijn lief gaf de dildo door aan de andere kant van de spijlen en beide vrouwen masseerden de kop van de dildo over hun clitoris. Opzwepend op de tonen van de muziek kwam het publiek in een euforie die nog nooit was vertoond. De bewegingen van de danseressen werden heftiger en het draaien van de kop van de dildo over de clitoris van de dames bracht hun hoofd op hol. Heftiger en heftiger bewogen de dames de dildo zo dat hij naar binnen geplaats kon worden. Op het teken van mijn lief en een gil van genot lieten de beide dames hun kut over de dildo glijden.

Nat van hun vocht genoten ze van de erotiek die zij beide op dat moment door de ruimte lieten gaan. Langzaam stotend kwamen beide over de kop van de dildo tot een hoogtepunt. Hevig gillend van genot vulde de ruimte zich met de erotiek. Moe maar zeker voldaan lieten de meisjes zich zakken op de bodem van de kooi. De eigenaar liep lachend op hun toe en applaudisseerde voor de meisjes. Mijn lief genoot van de aandacht en genoot van het applaus.

Zij was de act, de artiest die zij al altijd had willen zijn. Vele jaren vulde haar dromen maar de tijd verstreek. Haar roem vervaagde en haar lichaam liet haar in de steek. Haar leven kreeg een andere wending, zoals bij eenieder. Een wending die het einde betekende van een succesvolle danser, en een gewaardeerd artiest.

Geen mens weet bij de geboorte dat hij ter wereld komt. Het besef dat wij zonder enige vorm van inbreng op een weg worden gezet waar er maar één zekerheid is, de dood, brengt mensen vaak in verwarring. Een verwarring die jouw vaak uitdagende keuzes in het leven bied, waar jezelf ook niet om gevraagd heb. Meestal worden mensen gedwongen door onwaarheden, leugens en de belangen voor een ander mensen.

Geindoctrineerd en geïntimideerd worden veel mensen gedwongen om diensten te verrichten waar zij normaal gesproken niet voor zouden kiezen. Toch bereikt de gedachte vaak een hoogtepunt, wanneer het verlangen wat regelmatig wordt opgevuld door de sexuele verlangens van mensen, tot euforie. Dwang om iets te doen wat ondeugend is, is bij regelmaat het invullen van jouw eigen genot. De kans om jouw lichaam te geven met de wetenschap dat het één vorm van masocisme is, bevredigd vaak het onderbuik gevoel van veel mensen.

Ik ontmoet haar bij een kennis. Ze was slank, blond en niet onaardig om te zien. Zo op het eerste gezicht was zij verslagen door het leven. Haar ogen straalde het verdriet van, geen geluk.

Haar verhouding met de man waar zij probeerde het geluk mee te vinden mislukte al door de schofterige houding van de man zelf. Haar omgeving probeerde haar te beschermen en lieten haar voelen dat de keuze die zij had gemaakt op het moment niet de juiste was.

Het gebeurde plotseling maar haar drang om te ontvluchte uit de situatie bracht haar op bepaalde momenten in uiterste volvoering.

Erotiek, haat en liefde wisselde elkaar snel af. Het was voor mij niet zo moeilijk in te schatten naar waar zij op zoek was. Haar verhaal werd verteld binnen haar emotie die veelal door erothiek gedreven werd.

Gedwongen door haar man waar zij geen liefdes-verhouding, maar een verstandsrelatie mee had bracht haar tot het verrichten van sexuele handelingen onder dwang en betaald. Mannen die op vulgaire manier proberen om hun eigen lusten tot een hoogtepunt te brengen.

Een van haar ervaringen bracht haar tot woede. Aan extreme seks liet zij zich niet verleiden. Poep of plassex of bandage was voor haar uit den boze. Maar in haar wijsheid en ervaring moest zij seksuele handelingen verrichten die van haar het uiterste vroegen. Haar verzoek om met mij contact te nemen kwam via facebook. Mijn reactie was positief en al snel trokken wij een goed fles cognac open en zorgden ervoor dat deze nog wat overhield voor de volgende dag.

Haar verhalen waren schrikbarend en onvoorstelbaar, maar sommige verhalen waren komisch en konden met een glimlach goed verwerkt worden. Zij begon haar wereld van haar open te treken en vertelde. Mijn schrik was dat ik gestuurd zou worden naar een klant die een bekende van mij blijkt te zijn. Het overkwam mij op een zwoele nazomer donderdagavond. Vanuit het bureau werd ik gekoppeld aan een klant van middelbare leeftijd. Het merendeel van de klanten die ik krijg zijn dat.

Via mijn werktelefoon had ik contact met de klant die naar mij werden doorverwezen. Ik gebruikte mijn schuilnaam en al snel hadden we een leuk gesprek waar hij aangeeft dat hij me voor een avond wilde boeken. Zijn stem kwam me op één of andere manier bekend voor, maar ik kon het niet plaatsen. We spreken af dat we elkaar op een donderdagavond om 9 uur ontmoeten in de lobby van een hotel net buiten de stad in Gent en dat we elkaar bellen als we er zijn. Als ze niet thuis is, heb ik altijd nog haar huissleutel die ik van haar heb gekregen.

Rond 8 uur in de avond kom ik bij haar aan en we kletsen wat terwijl ik me aan het omkleden ben. Ik doe een strakke zwarte leren legging, een zwart met rode tinten korset en hoge hakken aan en daarbij een passend tasje. Ik trek een jasje over me korset en rond halfnegen vertrek ik naar het hotel. Het is mijn oom, maar ik kan wel zeggen dat het een hele knappe man is, met een voor zijn leeftijd super goed lichaam.

Met het schaamrood op me kaken zeg ik hem gedag en we geven elkaar drie kussen. Maar als Femme Fatale moest ik mijn gezicht ophouden. Ik lachte het een beetje nerveus weg. We praten nog even en dan weet hij ineens niet hoe snel hij weg moet komen. Door het rumoer in het hotel hoor ik zijn stem niet goed. Ik stem in en loop al bellend naar de plek die hij aangeeft. Zodra ik de hoek omloop zie ik mijn oom op die plek staan!!

Verstijfd en met grote ogen kijken we elkaar aan. Hij stemt in en we lopen naar de lobby van het hotel. Hij legt de sleutel van de hotelkamer op het tafeltje waaraan we lichtelijk nerveus gaan zitten en bestellen wat te drinken. Besef je wel wat je aan het doen bent en ben je daar trouwens niet te jong voor?

We leggen het allebei een beetje uit waarom we dit doen terwijl de aparte sfeer voelbaar is en hij verteld dat dit de eerste keer is dat hij dit doet. De aparte situatie zorgt ervoor dat het gesprek een kant op gaat die we anders nooit met elkaar zouden hebben. Hij stemt in, we staan op en lopen naar de lift. Hij steekt de sleutel in het slot en draait hem open.

Ik loop in mijn escort outfit op hoge hakken achter hem aan. We lopen een superluxe ruime suite binnen met groot bed, ruime zitbank, badkamer met jacuzzi en een aan de suite grenzend ruim balkon. Kortom alles erop en eraan. Op het bed staat een emmertje met de fles champagne. Ik schuif de deur naar het ruime balkon open en loop richting de reling.

Hij ontkurkt de champagne en schenkt de glazen vol. We blijven elkaar in de ogen aan kijken en er ontstaat ineens een onwijze aantrekkingskracht. Onze lippen en tongen raken elkaar intens. Hij stopt ineens, duwt me een beetje weg en zegt: Hij zoent me weer en al zoenend met onze glazen Champagne lopen we de kamer in.

We zetten de glazen weg waarna ik hem op de rand van het bed duw. Ik zak op me knieën en begin zijn pantalon los te maken. Ik trek hem naar beneden en zijn boxer komt tevoorschijn met de contouren van zijn stijve pik volledig zichtbaar.

Zonder te antwoorden trek ik zijn boxer naar beneden waarna zijn groeiende lange paal omhoog springt. Met lange diepe halen laat ik hem door me natte mond gaan.

Al snel begint hij schokkend te kreunen van puur genot. Ik merk dat hij al jaren geen fatsoenlijke pijpbeurt heeft gehad. Druppels voorvocht gaan over me tong terwijl ik zijn pik schokkende bewegingen omhoog voel maken. Door de aanblik dat zijn negentienjarige escort nichtje hem pijpt en dan ook nog eens op deze manier, duurt het niet lang voor hij zijn zaad op voelt komen. Met een harde schokkende beweging en keiharde kreun spuit hij de ene na de andere dikke straal in me mond en keel.

Hij hoort het me allemaal wegslikken. Ik laat langzaam zijn uitgespoten pik uit me mond glijden. Hij staat op en begint me weer te zoenen terwijl hij me naar het bed toe draait. Hij pakt me bij mijn billen en tilt me op waarna hij mij op het zachte bed laat vallen. We zoenen terwijl hij op mij ligt en ik mijn korset begon uit te trekken. Het korset valt af en ik gooi het op de grond terwijl mijn tieten bloot heen en weer bungelen.

Hij pakt er met zijn grote hand één vast en begint mijn tepel te likken. Kussend gaat hij over me buik waarna hij bij me legging aan komt. Hij zet zijn vingers tussen de rand en wurmt hem naar beneden waarna mijn gladde kale poesje tevoorschijn komt. Intens begint hij zijn tong over me kutje te bewegen.

Ik ben lang niet meer zo lekker gelikt als nu. Oké, dat klinkt heel fout maar op dit moment ben ik echt zo geil als boter en maakt het mij niks meer uit. Na een tijdje likken duwt hij twee vingers in me zeiknatte kutje. Tegelijkertijd likt hij me clitoris waarna ik hard begin te kreunen en in een trans begin te raken.

Met zijn hoofd vasthoudend draai ik ritmisch met me kutje op zijn vingers en mond terwijl hij ook precies het goede ritme te pakken heeft. Met harde schokken kom ik gillend klaar terwijl ik de lakens vastgrijp.

Hij veegt zijn mond een beetje af met zijn hand en terwijl ik nahijg, kruipt hij weer omhoog en komt op me liggen. Ik zie en voel dat zijn pik weer recht overeind staat. Zonder zijn pik met zijn hand in me poes te begeleiden, stoot hij hem ineens precies in me kletsnatte kutje. We kreunen het allebei uit van puur genot. Nadat ik dat zeg en doe begint hij me een tijdje echt keihard te neuken.

Na nog een paar lange krachtige stoten drukt hij zijn gezicht hard kreunend in het kussen naast me waarna hij zijn zaad met volle kracht in me kutje spuit. Onze naakte lichamen liggen tegen elkaar aan terwijl we na liggen te genieten van wat er allemaal gebeurd is. Ik stem in waarna hij van het bed af schuift, een handdoek om zijn middel doet en op het balkon in een ligstoel gaat liggen.

We steken een sigaretje op, praten wat en hebben het erg gezellig. Na een tijdje voel ik zijn pik weer groeien en tegen me onderrug aan drukken. Door de mega geile situatie deze avond is hij weer keihard geworden.

Zonder iets te zeggen beweeg ik met mijn rug naar hem toe mijn heupen omhoog en laat zijn stijve weer in mijn kutje glijden. Hij kreunt en streelt mijn rug terwijl ik met mijn heupen draaiend op zijn lange dikke pik beweeg. Ik heb me in tijden niet meer zo geil gevoeld als deze avond. In een trans zittend kom ik met rollende ogen al neukend op zijn pik en mijn clitoris masserend intens klaar.

Nadat ik weer tot rust was gekomen tilt hij me op de kamer in, zet me op handen en knieën op het bed en begint me weer heerlijk te neuken. Na een tijdje pakt hij al neukend mijn schouders vast en met een laatste harde diepe stoot spuit hij met een harde kreun voor de derde keer deze avond zijn zaad uit zijn paal. Helemaal voldaan ploffen we op bed en ik val onder de dekens in het heerlijke bed in slaap.

Het is inmiddels al nacht en om het niet helemaal op te laten vallen besluit hij naar huis te gaan, terwijl hij mij niet wakker maakt. Ik word in de ochtend een beetje verschrikt wakker dat ik hier heb geslapen en kijk om me heen of ik hem zie.

Ik zie op het nachtkastje een envelop met geld en een kaartje liggen. Hij schrijft dat hij me bedankt voor de heerlijke avond, dat hij mij niet wakker wilde maken en dat ik op zijn kosten roomservice mag bestellen. Af en toe zie ik hem bij verjaardagen of als hij bij ons langs komt. We doen alsof er nooit iets tussen ons is gebeurd, terwijl wij wel anders weten. De cognac bewoog langzaam in onze glazen.

Ik genoot van het verhaal en zag aan haar dat zij dit als een welkome herinnering zag. Zij nam nog een slok van de cognac en rookte met mij samen de Shisha. Pepermunt was haar favorieten smaak. Door het vertellen van de verhalen raakte zij in een erotische extase.

Ik ben in de escort terecht gekomen door mijn man, hij had vele schulden opgebouwd en had geld nodig om zijn dure leven te betalen. Hij had al de nodige ervaring en was al een tijdje werkzaam in de escort en ik kijk heel erg tegen hem op. We gaan vaak samen shoppen en hij pushte me dat ik regelmatig hoerige kleding aan moest schaffen, zoals strakke print legging, korsetten, korte rokjes, jurkjes, naveltruitjes en jarretel setjes.

In de drift om mij tot het uiterste te pushen, besloot hij een klant van midden veertig naar mijn huis te sturen, ik wist hier niks van.

Deze klant moest zich voordoen als leraar van mij en aangeven dat hij mij bijles komt geven in een vak waar ik wat hulp bij nodig heb.

Het is maandag aan het begin van de middag en hij pushte mij op school om te spijbelen voor de lessen die ik in de middag heb staan, om samen te gaan shoppen.

Beïnvloedbaar zoals ik als negentienjarige ben en door de sterke invloed van hem besluit ik op zijn aandringen om te spijbelen en mee te gaan. Ik stap bij hem in de auto en we rijden naar de stad. Onder de indruk van het doen en laten van hem besluit ik om op advies van hem allerlei hoerige kleding te kopen en een outfit die ik gekocht heb ter plekke aan te doen.

Ik voel de kick en spanning door mijn hele lijf gaan, maar geniet ook van alle aandacht. Rond etenstijd word ik door hem thuis afgezet en met een paar tassen vol uitdagende kleding genoot ik van deze middag. Inge mijn moeder staat in de uitbouw te koken als ik binnen stap. Ik haal geïrriteerd mijn schouders op terwijl ik door de woonkamer met klikkende hakken naar de trap loop en zeg brutaal: Onder het eten krijg ik de ene na de andere preek van mijn ouders dat ik me weer normaal moet gaan gedragen etc.

Ik hoor alles een beetje aan en reageer er niet te veel op. Na het eten ga ik gelijk weer naar mijn kamer en sta daar nietsvermoedend voor de spiegel de kleding te passen die ik vanmiddag gekocht heb. Rond acht uur gaat de deurbel. Inge loopt naar de deur, doet open, ziet een man van midden veertig staan Peter en zegt gedag.

Inge kijkt een beetje verschrikt en zegt: Heeft ze iets verkeerd gedaan? Peter lacht en zegt: Inge wekt op en is goedgelovig blij dat ik met school bezig ben. Ze loopt vooruit de trap op en vervolgens nog een trap naar zolder waar mijn kamer is.

Ik sta voor de spiegel een tijgerprint korset met geveterde achterkant en een zwart leren rokje te passen. Peter klopt op de deur. Kijkend in de spiegel naar mijn uitdagende zelf zeg ik: Peter doet de deur open en stapt naar binnen.

Ik sta met mijn rug naar de deur en ik hoor een zware stem zeggen: Ik kijk een beetje verschrikt langs me schouder, zie een oudere man staan en zeg: Peter sluit de deur, loopt op me af, steekt zijn hand uit en zegt: Ik kijk verbaasd terwijl ik in mijn hoerige outfit sta.

En hoe kom je hier binnen? Hij laat een foto van me zien op zijn telefoon en zegt lachend: Ik kijk naar de foto, zie zijn verlekkerde blik en zeg: Hij stopt zijn telefoon weer weg en zegt: Hij pakt zijn portemonnee en geeft me een briefje van vijftig. Niet beseffende en wetende wat er allemaal op dit moment gebeurd pakte ik het geld aan.

Hij doet zijn jas uit en legt hem over de bureaustoel. Ik ben zo mak als wat en laat alles gewoon toe. Ik laat me volledig grijpen met rode wangen. Hij kneedt met zijn grote krachtige handen in mijn tieten en zegt hijgend: Hij grijpt ongecontroleerd met zijn grote hand onder mijn rokje naar mijn kut terwijl mijn wangen gloeien. Ineens rukt hij mijn string kapot en gooit hem de kamer in.

Ik voel door zijn broek dat hij al een stijve heeft. Hij draait zijn grote hand om mijn nek, draait mijn gezicht naar de zijkant en begint mijn lippen ongecontroleerd te tongen en zoenen. Ik ben nog steeds zo mak als wat en laat het allemaal toe. Hij knoopt zijn broek met één hand los en haalt zijn twintig cm lange ervaren dikke pik eruit.

Hij bungelt tussen mijn dijen en drukt af en toe tegen me kutje. Hij duwt me naar beneden en dwingt mij om hem te pijpen. Hij voelt hoe mijn lippen om zijn paal gaan en ik hem begin te pijpen. Hij pakt mijn haren bij elkaar in een knot en drukt zijn pik door. Al snel heb ik de slierten speeksel aan mijn kin hangen. Ik heb er moeite mee en hij laat me af en toe even naar adem happen.

Met zijn grote harde paal komt hij achter me zitten. Ik grijp hard kreunend en hijgend de lakens vast en zie onder me zijn grote lul langzaam door me nauwe kletsnatte schaamlippen glijden. Hij begint het tempo op te voeren en begint harder te stoten. Ik voel hoe strak mijn kutje zit om zijn dikke grote lul. Ik kreun het uit en mijn gezicht verkrampt totaal. Hij neukte me steeds sneller en harder. Zijn grote ervaren blote lul gaat met veel kracht door mijn schaamlippen. Zijn spieren beginnen samen te trekken en zijn paal spant zich aan.

Met een harde kreun komt hij klaar in mijn kut. Ik voel hoe zijn dikke ervaren grote lul schokkend de ene na de andere straal in me nauwe kut spuit. Dikke warme stralen gaan door mijn kut heen en ik kreun tussen mijn armen. Hij loopt met een vlot tempo naar beneden en gaat weer weg door de voordeur terwijl mijn ouders nietsvermoedend in de woonkamer zitten.

We moesten beide lachen om dit verhaal. Het vervelende is dat de vijftig euro die ik ontving direct aan hem moest afgeven. Ik begreep wel dat hij zijn geïnvesteerde geld eruit wilde halen, want hij had al die kleding voor mij gekocht, maar toch! Ik vroeg haar of zij de escort altijd vervelend vond.

Ik voelde mij altijd Femme Fatale omdat ik altijd de leiding had en met mannen kon doen wat ik wilden. Zij begon verder te vertellen. Wippen, pijpen of beffen en dan weer naar huis. Maar ik wilde mijn grenzen verleggen. Zij begon verder met haar volgende ervaring.

Ik heb altijd gezegd dat ik eigenlijk nooit in mijn kont geneukt wil worden tot het moment dat ik erover begon te dromen. Op een avond zette mijn pooier mij af bij het Holiday hotel in Gent. De klant was uiteraard een zakenman die zich zat te vervelen en natuurlijk, zijn hormonen gingen opspelen.

Ik belde de man en vroeg in welke kamer hij zat. Na enkele ogenblikken en een korte wandeling door het hotel bereikte ik zijn kamer. Het was een ietwat gezette man maar had een mooi en vriendelijk gezicht. Wij stelde elkaar voor en de fles Champagne die hij klaar had staan werd geopend. Ik schrok, kon de man gedachten lezen? Hij glimlachte en kuste mij zacht. Afijn, wij probeerde het en de eerste keer deed het echt wel pijn, maar na extra veel glijmiddel en wat spuug van hem lukte het om zijn lekkere pik naar binnen te krijgen.

Hij vroeg aan mij of ik het lekker vond maar ik kreunde het uit van genot. Had hij mijn G-spot gespot. De man ging steeds sneller en harder, ik voelde dat mijn kut haar vocht in grote getallen begon te vloeien en langs mijn been op het bed liep. Ik vond het heerlijk. Enige ogenblikken daarna neukte hij mij in mijn kont maar begon mij daarbij ook te vingeren. Mijn clitoris en ingewanden van mijn natte poes werden gestimuleerd.

We kwamen met hevigheid klaar en ik viel op mijn rug op het bed. Ik liet de situatie zoals hij was en ik kwam weer tot mijzelf met het besef dat ik mijn grenzen had opgezocht en gevonden.

Nadat wij een sigaret hadden gerookt en ons gedoucht hadden dronken we nog van de Champagne. Maar de geilheid bleef en de zakenman besloot mij nog eens keihard in mijn kont te verwennen.

Hij zoende mij van mijn nek naar mijn mond en dan over mijn buik richting mijn kutje. Dit deed me goed en ik werd zeiknat.

Hij begon mij heerlijk te likken, de ene keer over mijn clitoris en dan mij gaatje, hij ging door en door en ik kwam schreeuwend klaar. Hij ging liggen en pakte ruw mijn haren vast en zei dat ik hem moest pijpen, langzaam en diep zo mijn geile mondje in, ik keek hem aan en zag dat hij zichtbaar genoot.

Hij pakte mijn haar nog steviger vast en begon mijn hoofd op en neer te bewegen. Hij ging staan en ik moest op mijn knieën in doggystyle gaan zitten, met zijn lekkere lul ging hij mijn drijfnatte kut in. Ik dacht bij mezelf oh.. Laat me schreeuwen, laat me komen dan! Opeens haalde hij zijn grote staaf eruit en stopte die in mijn kleine sterretje. Hij neukte mij zo harde en zo diep dat ik het uitschreeuwde dat hij nog harder moest neuken.

Het was voor mij de tweede keer. Na ongeveer een halfuur haalde hij zijn dikke pik uit mijn kontje en trok zich af en liet het sperma over mijn gezicht druipen. Ik had mijn mond open dus het sperma liep door mijn keelgat in. Ik speelde nog een beetje met zijn warme zaad en slikte het daarna door. Wij kleedde ons aan na een heerlijke douche te hebben genomen en wij dankte elkaar voor het heerlijk avontuur.

En ik was trots op het verleggen van mijn grenzen waardoor ik nu meer plezier in het seksspel heb gekregen. Wij keken elkaar aan en genoten nog van de Cognac en de Shishs. We dronk ons glas leeg en kusten elkaar. Het kussen werd inniger en intenser. De kledingstukken vlogen door de kamer en we eindigden in bed.

Mijn hoofd kuste haar lichaam en mijn vingers voelde de geilheid van haar kutje. Mijn tong bewoog richten de kamers van genot en begonnen met het verspreiden van de liefde. Zij kreunde van genot en liet de emotie die ze kreeg, over zich heen komen. De emotie die zo hard geraakt was door het miskend te voelen in de relatie die zij net had gestopt. Het gevoel was zo heftig dat zij vroeg om door te gaan. Door met het verwerken van het verdriet die deel had genomen van haar.

Gevoel wat de overhand moest krijgen om de wraak die zij voelde in te tomen. De tijd verstrijkt en de dagen vullen zich met geschiedenis die niet meer te herschrijven valt. Gebeurtenissen veranderen je leven en de kijk op het leven. Datgene wat je verwacht komt niet en de dingen die verwacht worden komen op momenten dat je het niet hebt verwacht.

Het normale werk deelt dagelijks jou tijd in en de uren volgen elkaar op om de wereld voller te maken onder druk van gevoelens die mensen niet kunnen onderdrukken. Het verlangen om je eigen lusten te bedwingen verdwijnen bij de gevoelens die vanuit je onderbuik naar boven kruipen. Lust is een kracht die niet te beheersen valt. De liefde zoekt de fantastische uitdagingen van het leven en de liefde wordt vaak gevuld met het onbekende.

Vaak is onbekend niet onbemind maar soms ook erg spannend. Het gebeurden op een mooie zomerse dag. Mijn werk had in de loop van de dag verschillende goede resultaten opgeleverd en ik was erg content met mijn inzet van de dag. Het was in de tijd dat er nog autotelefoons als koelkasten verkocht werden. Ik was trots dat ik een van de eerste was die deze techniek mocht gebruiken.

Met de telefoon belde ik trots naar het kantoor om verschillende opdrachten door te geven die in de loop van de volgende week geleverd moesten worden.

Mijn auto stond geparkeerd op een van de prachtige grachten van Amsterdam. Tevreden liep ik over een van de grachten. De terrassen zaten vol met mensen die genoten van het mooie weer. Ook ik ging zitten aan een van de kleine tafels die het café bood om te genieten van een kop koffie. De middag verstreek en ik stond op om naar mijn auto te lopen.

De parkeermeter liep op zijn einde en ik moest hem bijvullen of terug naar kantoor rijden. Op een van de bruggen over de gracht bleef ik staan. Ik snoof de frisse lucht in die over het water werd aangevoerd en genoot van het uitzicht.

Carré lag recht voor mij en de sluizen werden op dat moment gebruikt om verschillende plezierjachten doorgang te geven. Het was een prachtige middag. Na enkele minuten voelde ik dat ik niet alleen op de brug stond. Ik keek naast mij en een prachtige vrouw met blond haar stond ongeveer twee meter van mij vandaan. In eerste instantie bestede ik geen aandacht aan haar maar zij bleef staan en ik keek nogmaals.

Op het moment dat mijn ogen haar lichaam raakte, keek zij mij recht in het gezicht aan. Ook ik stelde mij voor en wij liepen samen naar een van de bruine kroegen die Amsterdam rijk was. Mijn ogen hadden nu in alle rust de gelegenheid om haar schoonheid te bewonderen.

Haar gezicht had de stralen van de Zon die vergat te schijnen als het licht was. Haar ogen twinkelde en de altijd aanwezige glimlach maakte iedere man blij. Ik werd bewust van het feit dat zij met mij meeliep om koffie te drinken. Het was vandaag het onverwachtte waar je ooit op wacht.

Geluk zo eenvoudig zo simpel een glimlach en stralende ogen. Wij namen plaats aan een van tafeltjes buiten het bruine cafe. Na enkel ogenblikken kwam de kastelijn vragen wat wij wilde drinken.

Astrid bestelde een witte wijn en ik een pilsje. Het was in de tijd dat je nog normaal wat alcohol kon drinken zonder dat je gevaar liep om je rijbewijs kwijt te raken door een stel overijverige politieambtenaren. Ik vertelde wat ik deed en zag aan haar dat dit haar belangstelling wekte. Zij vond mijn werk zo interessant dat het mij de gelegenheid bood om in alle rust haar prachtige lichaam te observeren.

Zij had stevige borsten die bij elke aanraking van haar armen of beweging bewoog alsof zij elke moment de erotiek van de aanraking niet kon doorstaan. Haar benen waren rank maar stevig. Haar taille was smal en door de hotpants die zij droeg zag ik de contoren van haar billen en genoot van de vormen die haar lichaam bood. Mijn verhaal over datgene wat ik deed kwam ten einde en de middag verliep zoals elke middag verloopt, tik by tik.

De nodige glazen werden geconsumeerd en ik voelde mij goed. Ik zag aan haar dat ook zij zich relaxt voelde. Met enige trots pakte ik mijn koelkast van de tafel en wilde gaan afrekenen aan de bar. Enigszins overrompeld door deze vraag liep ik naar de bar om de nog openstaande schuld te betalen. Nog bedust van het verzoek mee te gaan betaalde ik de nog openstaande rekening. Ik liep naar buiten en Astrid stond daar in alle rust en liet zich bewonderen door de aanwezige mannen die op het terras zaten.

Zij genoot daar zichtbaar van. Ik liep op haar af en gaf haar zo mannelijk als ik was een arm. Zij nam mij beet en liet mijn arm tegen haar borsten drukken. De erothiek vonkte over. Mijn gevoel bewoog en mij hart begon sneller te kloppen. En inderdaad het appartement was niet ver van de brug waar wij de eerste ontmoeting hadden. Zij opende de deur van het complex en we liepen haar huis binnen.

Het was knus ingericht niet groot. De normale dingen waren daar en de woonkamer kwam uit op een slaapkamer waar een groot bed stond. Ik wist niet wat ik moest denken. Was dit een truc? Wat zat er achter de uitnodiging? Kon ik elk moment een pistool op mijn hoofd gericht krijgen? Ik wist niet wat te denken. Astrid liep naar de koelkast in de keuken en nam een fles champagne uit de koelkast.

Zij schonk twee glazen in en we dronken samen de fles leeg. Na wat over en weer gepraat en leuke verhalen verteld, kwam zij dichter bij mij op de bank zitten. Bedwelmd door de drank raakte wij elkaar aan. Zij opende mijn overhemd en streek over mijn borst. Ik deed hetzelfde en voelde de stevige borsten die schuil gingen achter een vermomming van kleding. Het gevoel werd heviger en de emotie werd geraakt door de gevoelens van twee mensen die door het onbekende bekend met elkaar raakte. Mijn gevoel in de onderbuik werd verstijfd van de erotiek die oversprong door de aanraking van haar borsten.

Het gevoel de spanning en vooral het onbekende maakte de erotiek nog spannender. Zij trok mijn broek uit en fier stond mijn gevoel te wachten op de aanraking die de emotie zou doen exploderen. Zij ging voor mij staan en trok haar hotpants naar beneden. Ik moest mijn gevoel intomen en bewoog mijn hand over mijn penis om hem te strelen zodat hij op dat moment tevreden kon wachtten op de dingen die komen gaan. Een string bedekte haar gevoel en mijn verwachting.

Zij draaiden zich om en trok haar string uit. Met haar hand voor haar gevoel draaide zij zich om. Zij haalde haar hand weg en haar penis stond als een trots paard recht vooruit. Prachtig en zo mooi was de shemale veranderd in lustopject waar menig vrouw jaloers op kon worden. Rustig verdeelde wij onze liefde en de gevoelens die opgebouw waren in de afgelopen uren. Voor het eerst in mijn leven voelde ik haar vocht door mijn mond druipen.

Een moment die voor mij het onverwachte gaf waar ik in mijn diepe verlangen wel naar verwacht had. Een shemale zo mooi gevormd met alle mogelijkheden die de erotiek bieden kon. Zij bood mij de gelegenheid om haar te neuken zoals ik dat het liefste had. De middag was inmiddels overgegaan naar de avond. Mijn telefoon gaf aan dat er vanuit het thuisfront al verschillende keren gebeld was om te vragen waarof ik bleef. Wij douchten samen en gaven de liefde die mensen elkaar eigenlijk elke dag zouden moeten geven.

Liefde oprecht en het delen van de erotiek op welke manier maar ook. Mijn bezoek aan Amsterdam werd altijd weer opgevrolijkt door de liefde die wij lange tijd met elkaar gedeeld hebben. Maar ook deze periode werd een herinnering. Een herinnering waar het onverwachte verwacht werd. Er zijn zo van die periode in het leven dat het de grens van de dood betast. Die momenten gaan vaak gepaard met twijfel over jezelf en de beoordeling die andere over je hebben.

Is het de twijfel aan jezelf, of is het de mening van andere die gebaseerd zijn op een vaag idee en de wetenschap over jou en je leven. Deze momenten hebben mij vaak gegrepen. Toch was er voor mij altijd weer een moment dat het leven je toelachte en voor een nieuwe uitdaging zorgde. Na mijn scheiding moest ik mijn plek vinden in een andere gedeelte van de stad. Ik liep vaak door de buurt en op een van mijn wandelingen zag ik een glimp van een vrouw die mijn aandacht trok.

Ingepakt in een konijnenpak zat zij rokend in de straat. Ik liep voorbij en dacht op dat moment wat of ik moest denken. Dagen gingen voorbij en haar glimp was niet te vinden. Mijn hoofd probeerde haar gezicht te herinneren maar de vaagheid van mijn denken belemmerden mijn beeld van haar.

In een van de daaropvolgende dagen liep ik weer door de straat en zag haar staan in het voor mij wel bekende konijnenpak. Het was haar nachtkleding waarmee zij naar buiten kwam om een sigaret te roken en contact te houden met de buren in de straat.

Ik durfde haar niet aan te spreken maar knikte met mijn hoofd naar haar als teken dat ik haar zag. Op dat moment kon ik haar goed in het gezicht zien en grifte dit in mijn geheugen. Dagen gingen voorbij en het konijnenpak stond op de hoek van de straat. We liepen naar het plein en zij vertelde mij dat er bepaalde mensen in de buurt waren die op een terroriserende manier probeerde de buurt in hun macht te krijgen.

Deze mensen stonden bekend als drugsgebruikers en veelal ook dealers. Dit soort van mensen hadden het voornamelijk op haar gemunt.

Zij werd uitgemaakt voor hoer en alszodanig veelal beschimd. Ik zag haar zorg en probeerde, op de manier waarop ik normaal reageerde op buitensporige problemen, een oplossing te vinden. Haar schoonheid viel mij op. De vorm van haar lichaam, haar huid zacht als satijn, haar ogen die als een furry keken en de schoonheid van haar lippen. Haar borten uitdagend in haar badjas, haar benen glanzend door het maanlicht die over de stad haar schoonheid deed verlichte.

Begeerlijk als zij was, keek zij mij aan. Mijn gedachten volgden haar hersenschimmen en ik las wat ze dacht. Die avond namen wij afscheid. Haar schoonheid bleef de nacht en de volgende dag als opgeplakt aan mijn irissen van mijn ogen hangen.

Ik kon haar niet meer vergeten. De volgende dag zaten wij weer op dezelfde plek en we konden onze gevoelens voor elkaar niet verbergen. De groei van de baarmoeder blijft door, nu neemt het een positie boven de navel om 13 cm. In het derde trimester wordt u niet zo snel gewonnen. Ik ging naar de dertig-tweede verloskundige week van de zwangerschap. Op dit moment verschijnen veel nieuwe dingen meestal in de sensaties. De baarmoeder is al 34 cm boven de pubic articulatie. De afmetingen van de buik werden indrukwekkend.

Nu kan de kut je wat ongemak veroorzaken. De donkere lijn die je maag in de helft verdeelt, wordt zelfs helderder. De navel buigt zich naar buiten, de huid wordt steeds meer gestrekt en er is een constant verlangen om het te krabben. Tijdens de zwangerschapstijd van 32 weken bij een regelmatige toelating tot een overleg van een vrouw, de arts meestal:. Ook op dit moment wordt de laatste derde echografie toegewezen, waarmee u een volledige foto kunt verzamelen over de zwangerschap en de ontwikkeling van de baby.

De ultrasoundspecialist meet de grootte van de foetus, bepaalt de plaats ten opzichte van de baarmoeder, meet het hartslag van het kind en zet de PDR de verwachte geboortedatum. Met de hulp van echografie wordt het werk van alle organen en het bloedtoevoersysteem bestudeerd op de dertig tweede week van de zwangerschap, de hoeveelheid en kwaliteit van het vruchtvlies wordt geopenbaard. Op basis van deze diagnose-methode bepaalt de arts hoe de zwangerschap plaatsvindt en of de ontwikkeling van de foetus in overeenstemming is met de vastgestelde normen.

Op basis van de resultaten van de metingen berekent de arts het geschatte gewicht van het kind. Inslag in een aantal indicatoren kan een vertraging in intrauterine ontwikkeling aanduiden. De reden hiervoor kan een gebrek aan voeding of zuurstofhongering van de baby zijn.

...Sex zonder inschrijven prive ontvangst breda