twee lullen in haar kut grote tepels likken

Ze zocht met haar mondje naar de natte kut van Ellen. Ellen, die totaal geen weerstand bood, ging op haar rug liggen, trok haar benen omhoog en spreidde haar kutlipjes met haar vingers.

Ilona begon als een wilde aan haar clitorus te zuigen. Met een haar handen bleef ze de borsten van Ellen kneden. Ellen kon het niet helpen, ze beeldde zich in dat dit Boef was die haar likte en niet Ilona, ze vond dit fantastisch. Raar dat ze aan die hond dacht waar ze eigenlijk een hekel aan had.

Na een tijdje wilde Ilona dat Ellen haar aan haar kutje ging likken. Dit had ze nog nooit eerder gedaan. Ilona lag naakt op het bed, haar grote tepels op haar kleine borstjes staken fier vooruit.

Ze trok haar benen op en spreidde ze, zodat Ellen daar alle ruimte had. Ellen kon zich niet meer inhouden. Ze zoog aan de grote roze tepels van Ilona die buiten proporties waren geworden en dook daarna af naar haar kutje. Er zat echt geen enkel haartje op, zodat ze overal goed bij kon. Ze likte haar dijen, daarna haar schaamlippen en ging naar haar clitorus, die wel een centimeter vooruit stak.

Ze vond dat Ilona lekker smaakte. Ilona drukte Ellens hoofd tussen haar dijen zodat ze maar een ding kon doen: Terwijl Ellen haar kutje aan het likken was, probeerde Ilona een tepel in haar eigen mond te krijgen. Dit lukte net niet, ze kon wel haar tepels likken. Ze had haar eigen tepels nog nooit zo hard gezien en likte met het puntje van haar tong om de beurt de ene tepel, daarna de andere.

Met Ellen tussen haar wijd gespreide benen werd ze zo geil dat ze met een klein gilletje schokkend klaar kwam. Ellen bleef tussen haar dijen liggen en viel daar in slaap. De volgende middag kwam Leontien bij haar zusje in de cabine. Ze was een beetje ziek van de wodka. Ellen keek om haar heen: Ilona was nergens te bekennen. Het leek alsof Leontien nergens meer van wist, dus begon Ellen er ook maar niet over. De zusjes ontbeten en gingen weer lekker zonebaden.

Beiden topless deze keer. Een uurtje later kwam Ilona terug. Ze droeg een bikini met een kort rokje, waardoor haar lange slanke benen duidelijk zichtbaar waren. Triomfantelijk liet ze de foto’s van de avond ervoor zien. Leontien wist echt van niks meer en schrok zich een ongeluk.

Ze wilde hen de hele vakantie gebruiken en ze konden er niets meer tegen doen omdat ze foto’s van Ellen en haar zusje had genomen! Leontien en Ellen keken elkaar verschrikt aan. Ilona had een duivelse blik in haar ogen en de zusjes wisten dat ze geen keus hadden en trokken hun kleren uit. Een tiener met piepkleine tietjes en een bijna onbehaard kutje en een meisje met grote borsten en een mooi streepje schaamhaar. Ilona keek met een tevreden blik naar de naakte zusjes en riep Boef erbij.

Ze aaide Boef over zijn rug. Ze boog voorover en streek onder zijn buik. Langzaam kwam zijn penis tevoorschijn. Door het gewrijf van Ilona was de penis van de hond na een tijdje wel dertig centimeter groot geworden. De zusjes hadden nog nooit een penis gezien en keken verbaasd naar de grote pik van de hond. Ilona riep de jonge Leontien bij zich.

Ilona knoopte haar bikini uit. Ilona vond het geweldig en begon over het jonge kutje van Leontien te wrijven. Ze stak een vinger in de opening van haar vagina en voelde hoe het meisje verkrampte. Haar vinger wilde niet in het jonge kutje.

Ze besloot te stoppen, dit moest ze nog maar eens proberen wanneer het meisje wat gedronken had. Ze vond het geweldig geil hoe nauw het meisje was. Leontien deed het gewillig en zoog aan de roze speen van Ilona. Ze was opgelucht dat Ilona niet haar vinger in haar kutje had gestoken. Ilona duwde Leontien van zich af en keek vol trots naar haar stijve tepels. Ze liet Leontien bukken en zei haar de penis van de hond te strelen. Daarop gaf Ilona Leontien een keiharde draai aan haar tepeltje, waardoor ze schreeuwde van pijn.

Leontien begon daarop de penis van de hond te strelen die daardoor nog een beetjes harder werd. Ilona riep Ellen bij haar, die vol afschuw had staan toe te kijken wat haar jonge zusje onderging. Ze had dan wel een hekel aan Leontien, maar dit vond ze toch wel wat te ver gaan. Toch was ze opgewonden geraakt van haar naakte zusje die met haar kleine handjes de pik van een hond aan het strelen was.

Ellen wist dat ze geen keus had en eigenlijk vond ze het ook best lekker. Ze begon als een idioot aan haar tepels te knagen. Terwijl Leontien nog steeds met de pik van de hond bezig was trok Ilona haar rokje en haar slipje uit.

In haar slipje zat een natte plek, zo opgewonden was ze geworden. Ilona ging op een stoel liggen en spreidde haar lange meisjesbenen. Haar natte kale tienerkutje lag nu open op de rand van de stoel. Ze riep de zusjes bij haar en liet ze allebei aan een kant van de stoel knielen.

Leontien was blij dat ze de hond met rust mocht laten. Ze was net als Ellen ook een beetje bang voor de grote hond, toch vond ze zijn warme penis wel opwindend, vooral het warme gevoel in haar hand. Nog nooit eerder had ze een pik gezien. Nadat de zusjes een tijdje aan de borsten en tepels van Ilona hadden gelikt, begon Ilona zichzelf te vingeren.

Ze keek over haar kin naar beneden en zag daar twee naakte meisjes aan haar tepels zuigen. Ellen had ondertussen een aantal vinger in haar eigen kutje had gestoken en haar hand pompte hard op en neer.

Dit wond haar zo op dat ze twee vingers een aantal malen diep in haar kale kutje stak en met haar andere hand hard over haar clitorus wreef. Met een schok kwam ze klaar. Dit was absoluut haar heftigste orgasme ooit!

Ilona besloot de zusjes een tijdje met rust te laten. Ze trok haar bikinibroekje aan en ging lekker in de stoel luieren in de zon. Ellen en Leontien lagen ook te zonnen, alleen hadden ze geen broekje aan. De zusjes waren nerveus, ze wisten niet wat Ilona nog meer met hen van plan was. Ellen was nog steeds een beetje bang, maar dommelde na een tijdje in slaap. Haar grote borsten hingen naar de zijkant van haar lijf.

Haar benen waren een beetje gespreid. Ilona zag nog een beetje geil op haar schaamhaar glinsteren. Leontien lag in haar stoel nog een beetje na te denken.

Ze was wel een beetje nieuwsgierig geraakt naar haar orgasme van de vorige dag. Ze wist er zelf niets meer vanaf, maar ze had van Ilona gehoord dat ze geweldig had genoten. Ze wilde graag nog eens klaarkomen, maar dan nuchter! Ze keek naar Ellen en Ilona die leken te slapen. Ze smeerde haar kleine tietjes in met zonnebrandolie en kon het niet nalaten om af en toe zacht in haar tepeltjes te knijpen. Ze smeerde zich verder in en vergat geen plekje. Ze probeerde voorzichtig twee vingers in haar spleetje te duwen, maar dit lukte niet.

Ilona had haar verteld dat dit vannacht zonder problemen lukte. Ze keek nog eens naar Ellen en Ilona die nog steeds lagen te slapen. Gerustgesteld spoot ze wat olie over haar kutje en begon erover te wrijven.

Ze raakte per ongeluk haar clitorus aan, waar ze een beetje van schrok. Ze probeerde nogmaals haar vingers in haar nu geoliede kutje te stoppen, nu lukte het wel! Ze genoot van dit gevoel en kneedde met haar andere hand haar kleine tietjes. Regelmatig kneep ze in haar tepeltjes, die nu beiden fier omhoog staken. Hoe meer ze haar tepeltjes aanraakte, hoe gevoeliger ze werden!

Ze bewoog haar vinger nu snel op en neer in haar lichtbehaarde kutje en vergat daarbij niet om haar clitorus aan te raken, die ze net had ontdekt! Toen ze bijna klaarkwam zag ze dat Ilona voor haar zag staan.

Geschrokken trok ze haar vinger uit haar spleetje en sloot haar gespreide beentjes. Ilona had vanachter haar zonnebril Leontien een tijdje bezig gezien en had een nieuw plannetje bedacht. Ze was voorzichtig naar de tent gelopen en had twee wasknijpers gepakt, die ze nu voor Leontien omhoog hield. De tepeltjes van Leontien staken nog steeds vooruit. Ilona boog voorover naar Leontien en gaf haar een zoen op haar mondje.

Ondertussen kneep ze zachtjes in de kleine borstjes van Leontien. Ellen lag nog steeds te slapen. Ilona trok haar hoofd van Leontiens mondje af en trok met haar handen hard aan haar tepels, zodat ze werden uitgerekt. Ze liet een tepeltje los een plaatste er voorzichtig een wasknijper op. Leontien kronkelde van pijn en wilde in een reflex de knijper van haar tepeltje halen.

Toen Ilona dit zag kneep ze hard in haar andere tepeltje. Leontien wist dat ze niets anders kon doen dan Ilona haar gang laten gaan. Ilona vond dat Leontien haar handjes nu ook niet meer nodig had. Ze wilde niet dat Leontien de wasknijpers van haar tepels zou halen en liep naar de tent.

Ze kwam terug met twee beha’s van Ellen. Met deze beha’s, die Ellen toch niet meer nodig had, knoopte ze de handen van Leontien vast aan de zijkant van de stoel.

Leontien had ondertussen de wasknijper niet van haar tepel durven te halen. Toen was de andere tepel van Leontien aan de beurt. Ilona draaide en kneep hard aan het tepeltje van Leontien waardoor ze van pijn schreeuwde en Ellen wakker werd. Ellen zag nog net hoe Ilona de tweede knijper op het tepeltje van haar zusje zette. Ze had traantjes van pijn in haar ogen. Haar zusje lag met haar handen vastgebonden in een stoel en had wasknijpers op haar tepeltjes! Ellen durfde er niets van te zeggen en deed alsof ze sliep.

Ilona wilde nu nog eens proberen of ze een vinger in het kutje van Leontien kon krijgen. Ze pakte de zonnebrandolie en goot wat over haar vingers en over het kutje van Leontien, die haar benen weer had gespreid. Om zeker te weten dat Leontien haar benen niet zou gaan sluiten trok ze nog even aan de wasknijpers en verzekerde Leontien dat ze harder zou trekken wanneer ze haar benen zou gaan sluiten.

Langzaam bracht ze haar hand naar het kutje. Ze stak een vinger uit en stak die voorzichtig in haar maagdelijke kutje. Door de zonnebrandolie ging dit verbazingwekkend makkelijk. Ze besloot er nog een vinger bij te doen. Ook dit ging zonder problemen. Leontien bewoog haar onderlijf heen en weer, ze was opgewonden geraakt door de vingers van Ilona. De pijn in haar tepeltjes had plaatsgemaakt voor een prettig gevoel.

Ilona ging met twee vingers in haar kutje op en neer terwijl ze met haar andere hand over de clitorus van Leontien wreef. Leontien hield het niet meer en spreidde haar benen nog verder en bracht haar kontje omhoog. Ilona reageerde hierop door nog een derde vinger in haar meisjeskutje te proppen.

Ze had door dat Leontien op het punt stond om klaar te komen en besloot daarom te stoppen. Ze trok haar vingers uit het kutje. Leontien bracht teleurgesteld haar kontje weer naar beneden. Ze boog over het meisje heen en pakte haar tepeltjes een voor een even in haar mond en zoog er kort aan. Toen het donker begon te worden haalde Ilona een nieuwe fles wodka uit haar rugzakje.

Ze wilde Ellen en Leontien weer dronken voeren en met een fles drank moest dit geen probleem zijn. Ze schonk de zusjes een elke groot glas vol en liet ze die in een keer leegdrinken.

Ze wachtte even en schonk de glazen weer vol. Nadat de zusjes deze hadden leeggedronken zag Ilona aan hun ogen dat ze al behoorlijk aangeschoten waren. Ilona liet Ellen op de grond van de tent liggen. Ellen moest haar armen en benen spreiden. Ilona sloeg vier lange haringen vlakbij de handen en voeten van Ellen in diep de grond. Ze pakte een paar stukken touw en bond haar handen en voeten stevig vast aan de haringen.

Ellen kon nu geen kant meer op. Ze zette een dikke kaars op de grond en stak die aan. Ze draaide zich om en zag dat Leontien met haar vingertjes in haar kleine kutje aan het spelen was. Haar bezwete tepeltjes waren wat opgezwollen. Leontien had zichzelf vannacht in haar cabine voor het eerst tot een orgasme gevingerd en het aanblik van haar vastgebonden zusje wond haar zo op, dat ze zichzelf nu wel moest vingeren. Ilona stond op en ging voor Leontien staan.

Ze boog voorover en kneedde de kleine tietjes van het meisje, af en toe kneep ze venijnig in de gezwollen roze tepeltjes. De borsten van Ilona bungelden voor het mondje van Leontien, die er als een baby aan begon te zuigen. Gehoorzaam stond Leontien op en bukte tussen de slanke benen van haar zusje. Ze begon voorzicht aan haar kutje te likken. Om wat beter bij haar clitorus te kunnen spreidde Leontien de schaamlipjes van haar zus.

De kaars had een tijdje gebrand en Ilona tilde pakte hem op van de grond. Ze bracht de kaars tot boven de navel van Ellen en goot er wat kaarsvet erin. Ellen begon te schreeuwen van pijn. Ilona ging wat verder omhoog en schonk nu flink wat kaarsvet op de linkertepel van het meisje. Ellen begon nu bijna te huilen en krijste het uit. Het kaarvet droop langzaam vanaf haar tepel over haar borst en stolde, waardoor een laagje bleef zitten.

Ilona schraapte het kaarsvet van Ellens pijnlijke tepel af en plaatste er een wasknijper op. Ellens tepel deed nu nog meer pijn. Nog eens goot ze er een flinke lading kaarsvet op. Ellen huilde nu echt. Ilona boog zich voorover en begon aan de rechtertepel van Ellen te sabbelen.

Het gevoel van pijn in haar ene tepel, het gesabbel van Ilona aan haar andere tepel en het gelik van haar kleine zusje aan haar clitorus zorgde ervoor dat Ellen niet meer wist of ze dit nu wel of niet wilde. Ilona keek op en zag ineens dat de boerin door de tentdeur stond te gluren. Ze schrokken beiden enorm dat ze elkaar hadden betrapt. Ilona bedacht zich niet en ritste de tentdeur open. Ze zag een naakte vrouw staan. Er lagen geen kleren op de grond, dus de boerin moest naakt van de boerderij zijn komen lopen.

Door het licht vanuit de tent konden de meisjes de boerin goed zien. De boerin had ook een rood hoofd van schaamte gekregen. Ze had lang donker haar en donkere ogen. Ze had een slank figuur, met een paar geweldig grote borsten, waarop twee grote donkere tepels hard naar voren staken.

Tussen haar lange benen zagen ze een geschoren kut, die glinsterde van het vocht. Ilona schatte de boerin op begin dertig. Ilona, nog helemaal in haar rol, trok de boerin naar binnen. De boerin antwoordde geschrokken dat haar man twee jaar geleden was overleden en dat ze daarom bijna al het vee had moeten verkopen. Ze had alleen wat paarden gehouden en leefde van het geld dat ze aan de verkoop van het vee had overgehouden. Ilona liep naar de boerin toe en zei: Gelukkig kan ik ervoor zorgen dat je eindelijk weer eens seks hebt.

Toen Ellen haar handen weer kon gebruiken trok ze snel de wasknijper van haar tepel, die enorm pijn deed. Ze wreef de restanten kaarsvet van haar pijnlijke tepels en haar lichaam. Deze mooie vrouw neukte met dieren! Alledrie waren ze na de likpartij van Boef tussen de benen van Leontien heel nieuwsgierig geworden, hoe het zou zijn om de lul van een hond in hun kutje te voelen. Van Ingrid konden ze nog veel leren! Ingrid had verheugde zich enorm op een avontuurtje met deze drie tieners en besloot alles te geven wat ze kon.

Zo vroeg de meisjes met haar mee te gaan naar de boerderij waar ze lekker hun gang konden gaan. Toen de vier dames bij de boerderij waren aangekomen opende de boerin de deur van de stal. Ze vroeg de meisjes even te wachten en kwam toen terug met een sleutel in haar hand. Ze liep naar een andere deur, opende deze met de sleutel en knipte het licht aan. De meisjes liepen naar binnen en betraden een geblindeerde stal, waar een grote hengst in een box stond. In de hoek van de stal stond een aluminium stellage, de meisjes hadden geen idee wat dat kon zijn.

Ze zagen een werkbank waarop een arsenaal aan dildo’s en vibrators lag uitgestald. Verder zagen ze een aantal plastic stolpen in verschillende maten staan en hingen er kettinkjes met knijpers erop aan de muur, naast enkele touwen en. Aan het plafond hing een rare leren hangmat met aan het einde een aluminium staaf.

Sinds hij is overleden zijn jullie de eerste die hier binnen zijn, ik kom hier sinds toen als enige. Ilona keek haar ogen uit. Ze had enorm genoten van het gebruiken van de twee zusjes, hier konden ze nog veel meer doen dan bij de tent.

Ingrid vertelde hen dat dit nu de hengst was waar ze wel eens mee neukte. Ondertussen kwam een grote zwarte Dobberman de ruimte binnenlopen. Ingrid aaide de grote hond over zijn kop.

Ze kon in de ogen van de meisjes zien wat ze dachten. Ilona knikte en zei dat ze de zusjes hiervoor wel mocht gebruiken wanneer dat nodig was. Ingrid pakte een ketting met aan elk uiteinde een tepelklem van de muur en plaatste de tepelklemmen op haar grote tepels.

Ze trok aan de ketting zodat haar tepels werden uitgerekt. Ze pakte een grote vibrator en liep naar de stellage. Ze kroop erop en nam er op haar handen en knieën op plaats.

Haar knieën moest ze ver uit elkaar spreiden om in de beugels te komen, haar kontje stak ver naar achter, waardoor haar anus en haar kale kutje duidelijk te zien waren voor de drie meisjes. Aan de beugels waar Ingrid op haar knieën in was gaan zitten en aan de stang waar Ingrid zich met haar handen aan vasthield zaten gespen, waaraan de handen en benen konden worden vastgebonden. Ingrids grote borsten met daaraan nog steeds de tepelklemmen bungelden naar beneden. Ingrid pakte de grote zoemende vibrator en duwde hem diep in haar kutje.

Ze liet de vibrator zitten en trok af en toe aan de ketting, waardoor haar toch al grote tepels wat werden uitgerekt. Na een tijdje stopte ze en legde uit dat ze deze stellage onder de hengst kon rijden, daaronder naar achteren kon schuiven en daar kon laten zakken, zodat de stellage niet meer kon verschuiven.

Ze kon hierdoor zelf bepalen hoever de lul van de hengst in haar kwam. De hengst moest dan wel met zijn hoofd dicht tegen de muur staan. De meisjes luisterden aandachtig. Ingrid had de pijnlijke tepelklemmen van haar tepels gehaald en duwde de stellage naar de box van de hengst, ze wilde de meisjes zo even een showtje laten zien. Ze liep daarna naar de werkbank, pakte twee kleine plastic stolpen en vroeg Leontien bij haar te komen staan. Ingrid plaatste een luchtslang op elke stolp, die waren aangesloten op een apparaat.

Ze zette het apparaat aan en uit de stolpen kwam een zuigend geluid. Ze zette de stolpen een voor een op de jonge roze tepeltjes van de aangeschoten Leontien. De stolpen zogen de kleine tepeltjes van het jonge meisje gulzig naar binnen. Met het apparaat bediende Ingrid de zuigkracht. Ze zette het apparaat even op vol vermogen, waardoor de tepeltjes van Leontien helemaal naar binnen werden gezogen.

Leontien vond het een zalig gevoel, al deed het wel een beetje pijn wanneer het apparaat zo hard zoog. Ze vond het jammer toen Ingrid het apparaat uit zette en de stolpen van haar tepels trok.

Ellen keek naar de afgezogen tepels van haar zusje en liep naar haar toe. Ze pakte de beide tepels in haar handen, kneep erin en draaide ze zo ver zo kon rond terwijl ze Leontien een tongzoen gaf. Ingrid zag aan de grote gezwollen borsten van Ellen dat ze bloedgeil was geworden en vroeg of ze in de leren hangmat wilde. Met een katrol kon Ingrid de hoogte van de hangmat bepalen, ze draaide hem nu tot op de grond.

Ellen ging op het leer liggen. Ingrid trok Ellen aan haar benen wat naar zich toe, zodat ze met de onderkant van haar kontje precies op de rand van het leer kwam te liggen en met haar voeten de aluminium staaf raakte.

Ingrid spreidde de slanke meisjesbenen van Ellen zo ver als ze kon en bond haar voeten toen met riempjes aan de staaf vast. Ellen kon haar benen nu niet meer bij elkaar krijgen. Ingrid bond de handen van Ellen achter haar mooie hoofdje vast aan de touwen van de hangmat. Met de katrol hees Ingrid de hangmat nu omhoog.

Toen Ellen op ongeveer een halve meter hoogte hing stopte ze. Met een ander katrol hees ze nu de staaf omhoog, zodat de gespreide benen van Ellen nu recht omhoog staken.

Haar kutje was nu voor alles en iedereen toegankelijk. Ingrid vond dit een goed idee en pakte twee grote stolpen, waarbinnen twee kleinere stolpen zaten. De kleine stolpen kon ze in de grote op en neer schuiven. Ingrid nam de tepels van Ellen elk even in haar mond om ze nat te maken.

Ze zette de pomp aan en plaatste de grote stolpen om de borsten van Ellen. Ellens borsten waren te groot om er ineens te passen, maar toen Ingrid het vermogen van de pomp wat verhoogde werden ze zo naar binnen gezogen.

Ze leken nog groter dan ze al waren! Daarna manoeuvreerde ze de kleine stolpen op de tepels, die gelijk naar binnen werden gezogen. Ilona had gezien dat de Dobberman wat onrustig heen en weer liep en kreeg en idee. Misschien dat de hond haar kan helpen?

Ze pakte de hond bij zijn halsband, bukte voorover en wreef onder zijn buik. Na een tijdje ontblote zich daar een rode pik, die steeds verder groeide. Ingrid ging met haar benen wijd onder de hond liggen en likte aan het rode gevaarte, terwijl ze zichzelf rustig vingerde. Ze bracht de hond naar Ellen en hielp hem zijn voorpoten over de heupen van de weerloze Ellen heen te helpen.

Toen Ingrid de lul van de hond tegen het natte kutje van Ellen bracht bleek hoe goed de hond was getraind; in een stoot zat hij tot aan zijn ballen diep in het maagdelijke kutje van het meisje. Als een wilde begon hij te stoten. Ellen, die tot nu toe alleen maar een paar vingers in haar kutje had gehad, schrok van de lengte van de pik.

Er ging een pijnscheut door haar hele lichaam toen de hond zijn pik in haar spleetje heen en weer aan het stoten was. Na een paar stoten was ze eraan gewend en genoot zichtbaar van de lange warme penis in haar strakke kut. Ilona keek alles genietend aan.

Ze werd nat tussen haar benen, het voelde alsof ze in brand stond. Ze liep naar de hangmat en stapte met een been over het gezicht van Ellen, met haar gezicht naar de hond gericht. Zo had ze een goed zicht op de stotende hond en ook op de stolpen die op de borsten van Ellen zaten. Ze liet zich door haar knieën zakken, zodat haar kale kutje op de lippen van Ellen drukte. Ellen begon meteen aan het kale kutje van haar vriendin te likken. Zonder aankondiging kwam de Dobberman ineens in Ellen klaar.

Ze voelde hoe het warme zaad diep in haar spoot en genoot van dit gevoel. Plotseling voelde Ellen hoe de hondenpik in haar opzette, terwijl Ingrid probeerde de hond van haar af te trekken. Door het gevoel van dit enorme apparaat dat uit haar kutje werd getrokken kwam ze gillend klaar. Ilona bleef boven het gezicht Ellen staan en liet haar net zo lang likken totdat zij ook was klaargekomen. Ingrid liet de hangmat weer zakken en haalde de stolpen van de borsten van Ellen af.

Toen de bezwete Ellen van de hangmat was losgemaakt stond ze wankelend op en gaf eerst Ilona en daarna Ingrid een lange tongzoen. Ik had niet gedacht dat neuken zo lekker zou zijn! Ingrid was supergeil geworden van de voorstelling van haar hond met de twee vriendinnen en wilde nu een demonstratie met de hengst geven.

Ze vroeg aan Ilona of zij haar wilde vastmaken aan de stellage en haar daarna onder het paard wilde schuiven. Ze vroeg Ilona haar niet meer dan zo’n veertig centimeter van de paardenlul naar binnen te laten werken. Ilona vond het allemaal prima, dit moest ze zien! Je weet nu hoe alles werkt. De boerin ging achter de stellage staan en ging op haar handen en knieën op de stellage zitten.

Haar strakke volwassen kontje stak naar achter, de meiden hadden hierdoor een mooi zicht op haar geschoren kutje. De grote borsten van de boerin bungelden naar beneden. Ilona ging achter Ingrid staan en keek naar het mooie volgroeide lichaam. Ze bukte en maakte de enkels en bovenbenen van Ingrid vast aan de stellage, haar benen werden zo ver als mogelijk was uit elkaar gespreid.

Ze stond op en kon het niet laten om even met haar handen in de billen van Ingrid te knijpen. Ze genoot toen ze het zachte vlees voelde. Ze liep naar de andere kant van de stellage waar Ingrid met haar handen de stang voor haar beetpakte, ze kon er maar net bij. Ilona gespte riempjes om de polsen van Ingrid en maakte ze vast aan de stang.

Hij neukt de lerares door de hele klas. De lekkerste tepels likken sexfilmpjes vind je hier! De geilste tepels likken gratis sex filmpjes vind je hier! Ze wil dat hij de sperma in haar kut spuit tijdens het ne Met een vinger in haar anus likt hij de kale kut. Met een grote dildo masturbeert de oudere lesbi en beft h Voor geld pijpt de oppas zijn grote lul likt hij de kut e De dochter likt de penis en zijn ballen terwijl hij de mo De Aziatische word anal geneukt likt zijn anus en pijpt t Hoor de Aziatische milf schreeuwen als zijn stijve lul ha De milf geilt de man op en geeft zijn stijve lul een pijp In deze buiten sex pijpt ze de grote lul en word er door Masturberen met de sex toy de grote lul aftrekken en pijp De man filmt de grote tieten van zijn vrouw.

De milf slaat haar billen showt de tepels en tieten en vi Ze pijpt likt de ballen en word in haar mond geneukt. Transsexueel trekt zich af pijpt en word anal geneukt. Zijn grote lul neukt haar kale kut in de buitenlucht. De dikke billen slaan tegen het gezicht van haar lesbisch In de sauna neukt de jongeman de geile oma.

Na het masturberen beft en neukt haar baas haar hard en diep. De milf ontmaagd de buurjongen door te pijpen en door hem De dikke meid showt haar dikke tieten pijpt de zwarte lul Vijf lesbische meiden in een groep sex. In zijn slaapkamer laat hij zich pijpen en neukt de vrien Ze trekt de slip tussen de schaamlippen word gelikt en ge Het meisje masturbeert de kut van de oudere lesbo en word In deze trio sex geeft haar bisex stiefmoeder pijp les.

Het meisje pijpt de grote lul laat haar anus en kutje lik In deze partnerruil krijgen de vrouwen een dubbel penetratie. Tijdens het scharen krijgen de lesbische meiden een orgasme. De oudere vrouw laat zich beffen en neuken door de jongeman. Mooie rijpe vrouw masturbeert tot ze kreunend een orgasme Ze laat de tepels zuigen de kut vingeren en neuken en de Zijn lange stijve lul neukt twee bisex meiden. Trekkend aan haar haren laat hij de hoer zijn stijve lul

..

Erotische massage waddinxveen thuisontvangst maastricht

In haar slipje zat een natte plek, zo opgewonden was ze geworden. Ilona ging op een stoel liggen en spreidde haar lange meisjesbenen. Haar natte kale tienerkutje lag nu open op de rand van de stoel. Ze riep de zusjes bij haar en liet ze allebei aan een kant van de stoel knielen. Leontien was blij dat ze de hond met rust mocht laten. Ze was net als Ellen ook een beetje bang voor de grote hond, toch vond ze zijn warme penis wel opwindend, vooral het warme gevoel in haar hand.

Nog nooit eerder had ze een pik gezien. Nadat de zusjes een tijdje aan de borsten en tepels van Ilona hadden gelikt, begon Ilona zichzelf te vingeren.

Ze keek over haar kin naar beneden en zag daar twee naakte meisjes aan haar tepels zuigen. Ellen had ondertussen een aantal vinger in haar eigen kutje had gestoken en haar hand pompte hard op en neer. Dit wond haar zo op dat ze twee vingers een aantal malen diep in haar kale kutje stak en met haar andere hand hard over haar clitorus wreef.

Met een schok kwam ze klaar. Dit was absoluut haar heftigste orgasme ooit! Ilona besloot de zusjes een tijdje met rust te laten. Ze trok haar bikinibroekje aan en ging lekker in de stoel luieren in de zon. Ellen en Leontien lagen ook te zonnen, alleen hadden ze geen broekje aan. De zusjes waren nerveus, ze wisten niet wat Ilona nog meer met hen van plan was.

Ellen was nog steeds een beetje bang, maar dommelde na een tijdje in slaap. Haar grote borsten hingen naar de zijkant van haar lijf. Haar benen waren een beetje gespreid. Ilona zag nog een beetje geil op haar schaamhaar glinsteren. Leontien lag in haar stoel nog een beetje na te denken. Ze was wel een beetje nieuwsgierig geraakt naar haar orgasme van de vorige dag. Ze wist er zelf niets meer vanaf, maar ze had van Ilona gehoord dat ze geweldig had genoten.

Ze wilde graag nog eens klaarkomen, maar dan nuchter! Ze keek naar Ellen en Ilona die leken te slapen. Ze smeerde haar kleine tietjes in met zonnebrandolie en kon het niet nalaten om af en toe zacht in haar tepeltjes te knijpen. Ze smeerde zich verder in en vergat geen plekje.

Ze probeerde voorzichtig twee vingers in haar spleetje te duwen, maar dit lukte niet. Ilona had haar verteld dat dit vannacht zonder problemen lukte. Ze keek nog eens naar Ellen en Ilona die nog steeds lagen te slapen. Gerustgesteld spoot ze wat olie over haar kutje en begon erover te wrijven. Ze raakte per ongeluk haar clitorus aan, waar ze een beetje van schrok.

Ze probeerde nogmaals haar vingers in haar nu geoliede kutje te stoppen, nu lukte het wel! Ze genoot van dit gevoel en kneedde met haar andere hand haar kleine tietjes.

Regelmatig kneep ze in haar tepeltjes, die nu beiden fier omhoog staken. Hoe meer ze haar tepeltjes aanraakte, hoe gevoeliger ze werden!

Ze bewoog haar vinger nu snel op en neer in haar lichtbehaarde kutje en vergat daarbij niet om haar clitorus aan te raken, die ze net had ontdekt! Toen ze bijna klaarkwam zag ze dat Ilona voor haar zag staan. Geschrokken trok ze haar vinger uit haar spleetje en sloot haar gespreide beentjes. Ilona had vanachter haar zonnebril Leontien een tijdje bezig gezien en had een nieuw plannetje bedacht. Ze was voorzichtig naar de tent gelopen en had twee wasknijpers gepakt, die ze nu voor Leontien omhoog hield.

De tepeltjes van Leontien staken nog steeds vooruit. Ilona boog voorover naar Leontien en gaf haar een zoen op haar mondje. Ondertussen kneep ze zachtjes in de kleine borstjes van Leontien. Ellen lag nog steeds te slapen. Ilona trok haar hoofd van Leontiens mondje af en trok met haar handen hard aan haar tepels, zodat ze werden uitgerekt.

Ze liet een tepeltje los een plaatste er voorzichtig een wasknijper op. Leontien kronkelde van pijn en wilde in een reflex de knijper van haar tepeltje halen. Toen Ilona dit zag kneep ze hard in haar andere tepeltje. Leontien wist dat ze niets anders kon doen dan Ilona haar gang laten gaan. Ilona vond dat Leontien haar handjes nu ook niet meer nodig had.

Ze wilde niet dat Leontien de wasknijpers van haar tepels zou halen en liep naar de tent. Ze kwam terug met twee beha’s van Ellen. Met deze beha’s, die Ellen toch niet meer nodig had, knoopte ze de handen van Leontien vast aan de zijkant van de stoel. Leontien had ondertussen de wasknijper niet van haar tepel durven te halen. Toen was de andere tepel van Leontien aan de beurt. Ilona draaide en kneep hard aan het tepeltje van Leontien waardoor ze van pijn schreeuwde en Ellen wakker werd.

Ellen zag nog net hoe Ilona de tweede knijper op het tepeltje van haar zusje zette. Ze had traantjes van pijn in haar ogen. Haar zusje lag met haar handen vastgebonden in een stoel en had wasknijpers op haar tepeltjes! Ellen durfde er niets van te zeggen en deed alsof ze sliep.

Ilona wilde nu nog eens proberen of ze een vinger in het kutje van Leontien kon krijgen. Ze pakte de zonnebrandolie en goot wat over haar vingers en over het kutje van Leontien, die haar benen weer had gespreid.

Om zeker te weten dat Leontien haar benen niet zou gaan sluiten trok ze nog even aan de wasknijpers en verzekerde Leontien dat ze harder zou trekken wanneer ze haar benen zou gaan sluiten. Langzaam bracht ze haar hand naar het kutje. Ze stak een vinger uit en stak die voorzichtig in haar maagdelijke kutje. Door de zonnebrandolie ging dit verbazingwekkend makkelijk.

Ze besloot er nog een vinger bij te doen. Ook dit ging zonder problemen. Leontien bewoog haar onderlijf heen en weer, ze was opgewonden geraakt door de vingers van Ilona. De pijn in haar tepeltjes had plaatsgemaakt voor een prettig gevoel. Ilona ging met twee vingers in haar kutje op en neer terwijl ze met haar andere hand over de clitorus van Leontien wreef.

Leontien hield het niet meer en spreidde haar benen nog verder en bracht haar kontje omhoog. Ilona reageerde hierop door nog een derde vinger in haar meisjeskutje te proppen. Ze had door dat Leontien op het punt stond om klaar te komen en besloot daarom te stoppen. Ze trok haar vingers uit het kutje. Leontien bracht teleurgesteld haar kontje weer naar beneden.

Ze boog over het meisje heen en pakte haar tepeltjes een voor een even in haar mond en zoog er kort aan. Toen het donker begon te worden haalde Ilona een nieuwe fles wodka uit haar rugzakje. Ze wilde Ellen en Leontien weer dronken voeren en met een fles drank moest dit geen probleem zijn.

Ze schonk de zusjes een elke groot glas vol en liet ze die in een keer leegdrinken. Ze wachtte even en schonk de glazen weer vol. Nadat de zusjes deze hadden leeggedronken zag Ilona aan hun ogen dat ze al behoorlijk aangeschoten waren. Ilona liet Ellen op de grond van de tent liggen.

Ellen moest haar armen en benen spreiden. Ilona sloeg vier lange haringen vlakbij de handen en voeten van Ellen in diep de grond. Ze pakte een paar stukken touw en bond haar handen en voeten stevig vast aan de haringen. Ellen kon nu geen kant meer op. Ze zette een dikke kaars op de grond en stak die aan. Ze draaide zich om en zag dat Leontien met haar vingertjes in haar kleine kutje aan het spelen was.

Haar bezwete tepeltjes waren wat opgezwollen. Leontien had zichzelf vannacht in haar cabine voor het eerst tot een orgasme gevingerd en het aanblik van haar vastgebonden zusje wond haar zo op, dat ze zichzelf nu wel moest vingeren. Ilona stond op en ging voor Leontien staan. Ze boog voorover en kneedde de kleine tietjes van het meisje, af en toe kneep ze venijnig in de gezwollen roze tepeltjes.

De borsten van Ilona bungelden voor het mondje van Leontien, die er als een baby aan begon te zuigen. Gehoorzaam stond Leontien op en bukte tussen de slanke benen van haar zusje. Ze begon voorzicht aan haar kutje te likken. Om wat beter bij haar clitorus te kunnen spreidde Leontien de schaamlipjes van haar zus.

De kaars had een tijdje gebrand en Ilona tilde pakte hem op van de grond. Ze bracht de kaars tot boven de navel van Ellen en goot er wat kaarsvet erin. Ellen begon te schreeuwen van pijn. Ilona ging wat verder omhoog en schonk nu flink wat kaarsvet op de linkertepel van het meisje. Ellen begon nu bijna te huilen en krijste het uit.

Het kaarvet droop langzaam vanaf haar tepel over haar borst en stolde, waardoor een laagje bleef zitten. Ilona schraapte het kaarsvet van Ellens pijnlijke tepel af en plaatste er een wasknijper op. Ellens tepel deed nu nog meer pijn. Nog eens goot ze er een flinke lading kaarsvet op. Ellen huilde nu echt. Ilona boog zich voorover en begon aan de rechtertepel van Ellen te sabbelen. Het gevoel van pijn in haar ene tepel, het gesabbel van Ilona aan haar andere tepel en het gelik van haar kleine zusje aan haar clitorus zorgde ervoor dat Ellen niet meer wist of ze dit nu wel of niet wilde.

Ilona keek op en zag ineens dat de boerin door de tentdeur stond te gluren. Ze schrokken beiden enorm dat ze elkaar hadden betrapt. Ilona bedacht zich niet en ritste de tentdeur open. Ze zag een naakte vrouw staan. Er lagen geen kleren op de grond, dus de boerin moest naakt van de boerderij zijn komen lopen. Door het licht vanuit de tent konden de meisjes de boerin goed zien.

De boerin had ook een rood hoofd van schaamte gekregen. Ze had lang donker haar en donkere ogen. Ze had een slank figuur, met een paar geweldig grote borsten, waarop twee grote donkere tepels hard naar voren staken. Tussen haar lange benen zagen ze een geschoren kut, die glinsterde van het vocht. Ilona schatte de boerin op begin dertig. Ilona, nog helemaal in haar rol, trok de boerin naar binnen. De boerin antwoordde geschrokken dat haar man twee jaar geleden was overleden en dat ze daarom bijna al het vee had moeten verkopen.

Ze had alleen wat paarden gehouden en leefde van het geld dat ze aan de verkoop van het vee had overgehouden. Ilona liep naar de boerin toe en zei: Gelukkig kan ik ervoor zorgen dat je eindelijk weer eens seks hebt. Toen Ellen haar handen weer kon gebruiken trok ze snel de wasknijper van haar tepel, die enorm pijn deed.

Ze wreef de restanten kaarsvet van haar pijnlijke tepels en haar lichaam. Deze mooie vrouw neukte met dieren! Alledrie waren ze na de likpartij van Boef tussen de benen van Leontien heel nieuwsgierig geworden, hoe het zou zijn om de lul van een hond in hun kutje te voelen. Van Ingrid konden ze nog veel leren! Ingrid had verheugde zich enorm op een avontuurtje met deze drie tieners en besloot alles te geven wat ze kon.

Zo vroeg de meisjes met haar mee te gaan naar de boerderij waar ze lekker hun gang konden gaan. Toen de vier dames bij de boerderij waren aangekomen opende de boerin de deur van de stal. Ze vroeg de meisjes even te wachten en kwam toen terug met een sleutel in haar hand. Ze liep naar een andere deur, opende deze met de sleutel en knipte het licht aan. De meisjes liepen naar binnen en betraden een geblindeerde stal, waar een grote hengst in een box stond.

In de hoek van de stal stond een aluminium stellage, de meisjes hadden geen idee wat dat kon zijn. Ze zagen een werkbank waarop een arsenaal aan dildo’s en vibrators lag uitgestald. Verder zagen ze een aantal plastic stolpen in verschillende maten staan en hingen er kettinkjes met knijpers erop aan de muur, naast enkele touwen en.

Aan het plafond hing een rare leren hangmat met aan het einde een aluminium staaf. Sinds hij is overleden zijn jullie de eerste die hier binnen zijn, ik kom hier sinds toen als enige. Ilona keek haar ogen uit. Ze had enorm genoten van het gebruiken van de twee zusjes, hier konden ze nog veel meer doen dan bij de tent. Ingrid vertelde hen dat dit nu de hengst was waar ze wel eens mee neukte. Ondertussen kwam een grote zwarte Dobberman de ruimte binnenlopen.

Ingrid aaide de grote hond over zijn kop. Ze kon in de ogen van de meisjes zien wat ze dachten. Ilona knikte en zei dat ze de zusjes hiervoor wel mocht gebruiken wanneer dat nodig was. Ingrid pakte een ketting met aan elk uiteinde een tepelklem van de muur en plaatste de tepelklemmen op haar grote tepels.

Ze trok aan de ketting zodat haar tepels werden uitgerekt. Ze pakte een grote vibrator en liep naar de stellage. Ze kroop erop en nam er op haar handen en knieën op plaats. Haar knieën moest ze ver uit elkaar spreiden om in de beugels te komen, haar kontje stak ver naar achter, waardoor haar anus en haar kale kutje duidelijk te zien waren voor de drie meisjes. Aan de beugels waar Ingrid op haar knieën in was gaan zitten en aan de stang waar Ingrid zich met haar handen aan vasthield zaten gespen, waaraan de handen en benen konden worden vastgebonden.

Ingrids grote borsten met daaraan nog steeds de tepelklemmen bungelden naar beneden. Ingrid pakte de grote zoemende vibrator en duwde hem diep in haar kutje. Ze liet de vibrator zitten en trok af en toe aan de ketting, waardoor haar toch al grote tepels wat werden uitgerekt.

Na een tijdje stopte ze en legde uit dat ze deze stellage onder de hengst kon rijden, daaronder naar achteren kon schuiven en daar kon laten zakken, zodat de stellage niet meer kon verschuiven. Ze kon hierdoor zelf bepalen hoever de lul van de hengst in haar kwam. De hengst moest dan wel met zijn hoofd dicht tegen de muur staan. De meisjes luisterden aandachtig. Ingrid had de pijnlijke tepelklemmen van haar tepels gehaald en duwde de stellage naar de box van de hengst, ze wilde de meisjes zo even een showtje laten zien.

Ze liep daarna naar de werkbank, pakte twee kleine plastic stolpen en vroeg Leontien bij haar te komen staan. Ingrid plaatste een luchtslang op elke stolp, die waren aangesloten op een apparaat. Ze zette het apparaat aan en uit de stolpen kwam een zuigend geluid. Ze zette de stolpen een voor een op de jonge roze tepeltjes van de aangeschoten Leontien. De stolpen zogen de kleine tepeltjes van het jonge meisje gulzig naar binnen.

Met het apparaat bediende Ingrid de zuigkracht. Ze zette het apparaat even op vol vermogen, waardoor de tepeltjes van Leontien helemaal naar binnen werden gezogen. Leontien vond het een zalig gevoel, al deed het wel een beetje pijn wanneer het apparaat zo hard zoog. Ze vond het jammer toen Ingrid het apparaat uit zette en de stolpen van haar tepels trok. Ellen keek naar de afgezogen tepels van haar zusje en liep naar haar toe. Ze pakte de beide tepels in haar handen, kneep erin en draaide ze zo ver zo kon rond terwijl ze Leontien een tongzoen gaf.

Ingrid zag aan de grote gezwollen borsten van Ellen dat ze bloedgeil was geworden en vroeg of ze in de leren hangmat wilde. Met een katrol kon Ingrid de hoogte van de hangmat bepalen, ze draaide hem nu tot op de grond. Ellen ging op het leer liggen. Ingrid trok Ellen aan haar benen wat naar zich toe, zodat ze met de onderkant van haar kontje precies op de rand van het leer kwam te liggen en met haar voeten de aluminium staaf raakte.

Ingrid spreidde de slanke meisjesbenen van Ellen zo ver als ze kon en bond haar voeten toen met riempjes aan de staaf vast.

Ellen kon haar benen nu niet meer bij elkaar krijgen. Ingrid bond de handen van Ellen achter haar mooie hoofdje vast aan de touwen van de hangmat. Met de katrol hees Ingrid de hangmat nu omhoog. Toen Ellen op ongeveer een halve meter hoogte hing stopte ze. Met een ander katrol hees ze nu de staaf omhoog, zodat de gespreide benen van Ellen nu recht omhoog staken.

Haar kutje was nu voor alles en iedereen toegankelijk. Ingrid vond dit een goed idee en pakte twee grote stolpen, waarbinnen twee kleinere stolpen zaten. De kleine stolpen kon ze in de grote op en neer schuiven.

Ingrid nam de tepels van Ellen elk even in haar mond om ze nat te maken. Ze zette de pomp aan en plaatste de grote stolpen om de borsten van Ellen. Ellens borsten waren te groot om er ineens te passen, maar toen Ingrid het vermogen van de pomp wat verhoogde werden ze zo naar binnen gezogen. Ze leken nog groter dan ze al waren! Daarna manoeuvreerde ze de kleine stolpen op de tepels, die gelijk naar binnen werden gezogen.

Ilona had gezien dat de Dobberman wat onrustig heen en weer liep en kreeg en idee. Misschien dat de hond haar kan helpen? Ze pakte de hond bij zijn halsband, bukte voorover en wreef onder zijn buik. Na een tijdje ontblote zich daar een rode pik, die steeds verder groeide. Ingrid ging met haar benen wijd onder de hond liggen en likte aan het rode gevaarte, terwijl ze zichzelf rustig vingerde.

Ze bracht de hond naar Ellen en hielp hem zijn voorpoten over de heupen van de weerloze Ellen heen te helpen. Toen Ingrid de lul van de hond tegen het natte kutje van Ellen bracht bleek hoe goed de hond was getraind; in een stoot zat hij tot aan zijn ballen diep in het maagdelijke kutje van het meisje. Als een wilde begon hij te stoten. Ellen, die tot nu toe alleen maar een paar vingers in haar kutje had gehad, schrok van de lengte van de pik. Er ging een pijnscheut door haar hele lichaam toen de hond zijn pik in haar spleetje heen en weer aan het stoten was.

Na een paar stoten was ze eraan gewend en genoot zichtbaar van de lange warme penis in haar strakke kut. Ilona keek alles genietend aan. Ze werd nat tussen haar benen, het voelde alsof ze in brand stond. Ze liep naar de hangmat en stapte met een been over het gezicht van Ellen, met haar gezicht naar de hond gericht.

Zo had ze een goed zicht op de stotende hond en ook op de stolpen die op de borsten van Ellen zaten. Ze liet zich door haar knieën zakken, zodat haar kale kutje op de lippen van Ellen drukte. Ellen begon meteen aan het kale kutje van haar vriendin te likken. Zonder aankondiging kwam de Dobberman ineens in Ellen klaar. Ze voelde hoe het warme zaad diep in haar spoot en genoot van dit gevoel. Plotseling voelde Ellen hoe de hondenpik in haar opzette, terwijl Ingrid probeerde de hond van haar af te trekken.

Door het gevoel van dit enorme apparaat dat uit haar kutje werd getrokken kwam ze gillend klaar. Ilona bleef boven het gezicht Ellen staan en liet haar net zo lang likken totdat zij ook was klaargekomen. Ingrid liet de hangmat weer zakken en haalde de stolpen van de borsten van Ellen af. Toen de bezwete Ellen van de hangmat was losgemaakt stond ze wankelend op en gaf eerst Ilona en daarna Ingrid een lange tongzoen. Ik had niet gedacht dat neuken zo lekker zou zijn! Ingrid was supergeil geworden van de voorstelling van haar hond met de twee vriendinnen en wilde nu een demonstratie met de hengst geven.

Ze vroeg aan Ilona of zij haar wilde vastmaken aan de stellage en haar daarna onder het paard wilde schuiven. Ze vroeg Ilona haar niet meer dan zo’n veertig centimeter van de paardenlul naar binnen te laten werken. Ilona vond het allemaal prima, dit moest ze zien!

Je weet nu hoe alles werkt. De boerin ging achter de stellage staan en ging op haar handen en knieën op de stellage zitten.

Haar strakke volwassen kontje stak naar achter, de meiden hadden hierdoor een mooi zicht op haar geschoren kutje. De grote borsten van de boerin bungelden naar beneden.

Ilona ging achter Ingrid staan en keek naar het mooie volgroeide lichaam. Ze bukte en maakte de enkels en bovenbenen van Ingrid vast aan de stellage, haar benen werden zo ver als mogelijk was uit elkaar gespreid.

Ze stond op en kon het niet laten om even met haar handen in de billen van Ingrid te knijpen. Ze genoot toen ze het zachte vlees voelde. Ze liep naar de andere kant van de stellage waar Ingrid met haar handen de stang voor haar beetpakte, ze kon er maar net bij. Ilona gespte riempjes om de polsen van Ingrid en maakte ze vast aan de stang. Veel bewegingsruimte had ze niet meer, ze was volledig overgeleverd aan de drie meisjes. Ellen pakte een dikke komkommer die ze in een mandje in de stal had zien liggen, ging achter de boerin staan en haalde een vinger over haar spleetje.

Ingrid was door de hele situatie zo opgewonden geraakt dat ze een beetje nat was geworden. Ellen drukte voorzichtig het puntje van de komkommer tegen de gespreide natte kut. Langzaam drukte ze de komkommer naar binnen. Ellen keek achterom naar Leontien die spontaan onder de hengst was gekropen en haar twee handjes over de inmiddels stijve penis van het paard bewoog.

De penis was wel 60 centimeter lang geworden en de eikel had een doorsnede van een ruime tien centimeter, dit paste toch nooit in een kutje? Omdat Ingrid had verteld dat ze vaker met de hengst had geneukt, begon ze de komkommer verder in haar kutje te drukken en bewoog het lange ding alle kanten uit om haar wat op te rekken.

Ingrid kreunde een beetje; ze leek weinig problemen te hebben met de ruim dertig centimeter komkommer die in haar opgerekte kutje was geschoven. Ilona was ondertussen met twee plastic tepelstolpen onder de stellage gekropen.

Ze had nadat ze Ingrid had vastgebonden een tube tandpasta uit de badkamer gehaald. Zelf wreef ze wel eens wat tandpasta op haar tepels wanneer ze zichzelf vingerde, dit gaf een fantastisch tintelend gevoel. Ze wreef wat tandpasta op beide tepels van Ingrid en blies er even tegenaan, wat gelijk tot gevolg had dat de gigantische tepels van Ingrid een beetje hard werden.

Ze had de vacuümpomp al aangezet en bracht een stolp naar een tepel. De stolp zoog zich vast om de harde tepel en zoog hem een kleine centimeter naar binnen. Nadat ze ook de andere stolp op een tepel had aanbracht verhoogde ze het vermogen van de pomp steeds een beetje. Ze keek naar de tepels van Ingrid en zag dat ze nog wat verder naar binnen werden gezogen. Ingrid kreunde, ze was supergeil geworden van de dikke komkommer die Ellen steeds harder en dieper in haar kutje stootte.

Door zuigende stolpen en de tinteling van de tandpasta op haar gezwollen tepels werd haar kutje steeds natter. Ze had nog nooit tandpasta op haar tepels gevoeld, maar vond het een geweldig idee! Toen de tepelstolpen steeds harder aan haar tintelende tepels zogen hield ze het niet meer en kwam ze hijgend en schokkend klaar. Ilona verhoogde het vermogen van de pomp nog een beetje en gunde Ingrid zo geen enkele rust.

Ellen, die had gezien dat haar Ingrid een geweldig orgasme had gehad, trok de komkommer met een ruk uit het kletsnatte kale kutje.

Leontien probeerde ondertussen de lul van de hengst te pijpen. Ze had haar mondje ver open en had een gedeelte van de eikel tussen haar lipjes weten te krijgen. Met haar handjes was ze driftig de hengst aan het aftrekken. De hengst werd onrustig en Ilona zag dat hij op het punt stond om klaar te komen.

Ze trok Leontien snel onder het grote beest vandaan. De hengst mocht nu nog niet klaarkomen. Ilona rolde de stellage waarop de bloedgeile Ingrid nog nagenoot van het orgasme onder de hengst en liet het zakken.

De lul van de hengst raakte nu bijna de opening van het glibberige kutje van Ingrid. Ilona duwde de stellage naar achter zodat de eikel van de hengst hard tegen Ingrids kutje drukte. De drie meisjes keken verbaasd naar de omvang van de eikel. Ilona pakte de enorme penis van de hengst met beide handen vast en drukte de eikel hard tegen het kutje.

Ze probeerde de eikel naar binnen te werken. Zoals Ilona al had verwacht paste het niet. Plotseling duwde het beest zelf met een wilde beweging zijn eikel in het kutje. Veel verder kon de hengst niet komen omdat hij geen bewegingsruimte meer had.

Nu dit was gelukt, zou Ilona stukje bij beetje de stellage dichter naar de achterpoten van de hengst brengen, zodat er hij Ingrid steeds meer zou kunnen vullen. Ingrid had net als vroeger het gevoel dat ze uit elkaar scheurde en schreeuwde het uit. Omdat de hengst verder naar binnen wilde deed hij nog een poging. Zo ramde hij een aantal malen hard zijn eikel in Ingrids kutje. Wanneer de hengst zich uit haar terugtrok bleef haar kutje een beetje openstaan, zo erg was ze nu opgerekt.

Ilona zag dit en besloot het vermogen van de pomp nog verder te verhogen zodat ook de tepels van Ingrid konden gaan genieten. Haar hele tepels waren nu naar binnen gezogen. Daarna bracht Ilona de stellage twintig centimeter naar achteren. De hengst maakte hier gelijk gebruik van en schoof nu zover als hij kon zijn lul in het opgerekte kutje van Ingrid. Meer dan twintig centimeter paardenlul zat nu in haar te rammen.

Ingrid had de grootste moeite met de paardenlul, maar na een aantal stoten begon ze een klein beetje te wennen aan het gigantische formaat dat haar hele kutje vulde en kwam ze voor de tweede keer gillend klaar. Ilona bracht de stellage nog een centimeter of twintig naar achter.

Dit was het maximum dat ze hadden afgesproken. De hengst stootte nog eens keihard in het kutje van de boerin. Veertig centimeter paardenlul pompte nu keihard in en uit dit geile spleetje, bij elke stoot gilde Ingrid het uit.

Ze viel bijna flauw van de pijn en het genot dat ze onderging. Ellen was onder de stellage geklommen en probeerde een tepelstolp van een van de woest heen en weer schuddende tepels van Ingrid te halen.

Omdat deze zich behoorlijk had vastgezogen moest Ellen hard trekken om hem eraf te krijgen. Toen de stolp na een harde ruk van de tepel plopte, bleef Ingrids tepel, die wel vier centimeter was uitgerekt, in deze vorm op haar bezwete borst staan. Ellen zoog direct de gezwollen tepel in haar warme mondje en bleef eraan zuigen.

Doordat de hengst zo hard aan het stoten was verloor ze af en toe de tepel uit haar mond, daarom pakte ze met haar handen de borst van Ingrid vast om de uitgerekte donkere tepel een beetje op zijn plaats te houden. Na een tijdje ruw stoten kwam de hengst klaar en spoot een geweldige hoeveelheid sperma bij Ingrid naar binnen. Ingrid voelde dit en kwam door het spuitende warme zaad in haar kut schokkend klaar.

Haar neef, die stiekem al jaren op zijn tante geilt, biedt gelijk aan om haar te masseren. Hij begint met haar nek en al snel weet ze dat ze beet heeft. Ze doet haar topje uit, zodat hij er beter bij kan en gaat languit op de bank liggen. De neef maakt zelf haar bh los, zodat hij er nog beter bij kan en op een gegeven moment lijkt het alsof hij met masseren gestopt is.

Zijn tante begint zich af te vragen of ze niet te ver is gegaan, maar als ze voelt dat haar neef zich helemaal naakt over haar heen buigt, weet ze dat het met de seks helemaal goed gaat komen.

Ze draait zich om, zodat hij aan haar tepels kan likken terwijl ze langzaam aan zijn grote pik gaat trekken, zodat die helemaal keihard wordt. Daarna gebeurt er iets dat ze absoluut niet verwacht had, haar neef gaat met zijn hoofd naar beneden en begint haar te beffen.

Ze voelt een genotsexplosie door haar lichaam gaan en komt voor de eerste keer klaar. Zelf is ze met haar grote tieten aan het spelen en ze kan niet wachten totdat ze de dikke pik van haar neef in haar mond voelt. Die kan ook niet wachten totdat zijn tante hem gaat pijpen en hij pakt haar vast en duwt zijn pik in één keer in haar mond en begint haar mond te pijpen. Hij is een beetje ruw, maar dat is precies waar ze van houdt. Haar ex-echtgenoot was een dominante man in bed en dat was precies hoe ze het wilde.

Ze ging wat achterover liggen, zodat hij haar tussen haar tieten kon neuken. Ze wist al jaren dat hij zijn blik niet van haar decolleté af kon houden en dat pleziertje wilde ze hem niet misgunnen. Uiteindelijk begon hij haar te neuken en ze voelde al dat hij het niet lang ging houden.

Ze pijpte hem nog één keertje tussendoor en toen hij voor de tweede keer zijn pik uit haar kut haalde, pakte ze die vast en begon hem af te trekken zodat hij over haar grote tieten klaar zou komen. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt. De beste Familie sexfilmpjes Familie Elegante tante, grote boezem, heeft seks met haar neef   Moeder en Tante trekken hem af   Opa heeft seks met zijn geile dochter   De beste familie seks- en pornovideo's en het beste van de pornovideo tube sites.

Oudere tante heeft aandacht van haar neef nodig Geplaatst door amateur mrt 18, Familie 0.
twee lullen in haar kut grote tepels likken

Ze zocht met haar mondje naar de natte kut van Ellen. Ellen, die totaal geen weerstand bood, ging op haar rug liggen, trok haar benen omhoog en spreidde haar kutlipjes met haar vingers. Ilona begon als een wilde aan haar clitorus te zuigen. Met een haar handen bleef ze de borsten van Ellen kneden. Ellen kon het niet helpen, ze beeldde zich in dat dit Boef was die haar likte en niet Ilona, ze vond dit fantastisch.

Raar dat ze aan die hond dacht waar ze eigenlijk een hekel aan had. Na een tijdje wilde Ilona dat Ellen haar aan haar kutje ging likken. Dit had ze nog nooit eerder gedaan. Ilona lag naakt op het bed, haar grote tepels op haar kleine borstjes staken fier vooruit. Ze trok haar benen op en spreidde ze, zodat Ellen daar alle ruimte had. Ellen kon zich niet meer inhouden.

Ze zoog aan de grote roze tepels van Ilona die buiten proporties waren geworden en dook daarna af naar haar kutje. Er zat echt geen enkel haartje op, zodat ze overal goed bij kon. Ze likte haar dijen, daarna haar schaamlippen en ging naar haar clitorus, die wel een centimeter vooruit stak. Ze vond dat Ilona lekker smaakte. Ilona drukte Ellens hoofd tussen haar dijen zodat ze maar een ding kon doen: Terwijl Ellen haar kutje aan het likken was, probeerde Ilona een tepel in haar eigen mond te krijgen.

Dit lukte net niet, ze kon wel haar tepels likken. Ze had haar eigen tepels nog nooit zo hard gezien en likte met het puntje van haar tong om de beurt de ene tepel, daarna de andere. Met Ellen tussen haar wijd gespreide benen werd ze zo geil dat ze met een klein gilletje schokkend klaar kwam. Ellen bleef tussen haar dijen liggen en viel daar in slaap. De volgende middag kwam Leontien bij haar zusje in de cabine. Ze was een beetje ziek van de wodka. Ellen keek om haar heen: Ilona was nergens te bekennen.

Het leek alsof Leontien nergens meer van wist, dus begon Ellen er ook maar niet over. De zusjes ontbeten en gingen weer lekker zonebaden.

Beiden topless deze keer. Een uurtje later kwam Ilona terug. Ze droeg een bikini met een kort rokje, waardoor haar lange slanke benen duidelijk zichtbaar waren. Triomfantelijk liet ze de foto’s van de avond ervoor zien. Leontien wist echt van niks meer en schrok zich een ongeluk. Ze wilde hen de hele vakantie gebruiken en ze konden er niets meer tegen doen omdat ze foto’s van Ellen en haar zusje had genomen!

Leontien en Ellen keken elkaar verschrikt aan. Ilona had een duivelse blik in haar ogen en de zusjes wisten dat ze geen keus hadden en trokken hun kleren uit. Een tiener met piepkleine tietjes en een bijna onbehaard kutje en een meisje met grote borsten en een mooi streepje schaamhaar. Ilona keek met een tevreden blik naar de naakte zusjes en riep Boef erbij.

Ze aaide Boef over zijn rug. Ze boog voorover en streek onder zijn buik. Langzaam kwam zijn penis tevoorschijn. Door het gewrijf van Ilona was de penis van de hond na een tijdje wel dertig centimeter groot geworden.

De zusjes hadden nog nooit een penis gezien en keken verbaasd naar de grote pik van de hond. Ilona riep de jonge Leontien bij zich. Ilona knoopte haar bikini uit. Ilona vond het geweldig en begon over het jonge kutje van Leontien te wrijven. Ze stak een vinger in de opening van haar vagina en voelde hoe het meisje verkrampte. Haar vinger wilde niet in het jonge kutje. Ze besloot te stoppen, dit moest ze nog maar eens proberen wanneer het meisje wat gedronken had.

Ze vond het geweldig geil hoe nauw het meisje was. Leontien deed het gewillig en zoog aan de roze speen van Ilona. Ze was opgelucht dat Ilona niet haar vinger in haar kutje had gestoken. Ilona duwde Leontien van zich af en keek vol trots naar haar stijve tepels. Ze liet Leontien bukken en zei haar de penis van de hond te strelen. Daarop gaf Ilona Leontien een keiharde draai aan haar tepeltje, waardoor ze schreeuwde van pijn. Leontien begon daarop de penis van de hond te strelen die daardoor nog een beetjes harder werd.

Ilona riep Ellen bij haar, die vol afschuw had staan toe te kijken wat haar jonge zusje onderging. Ze had dan wel een hekel aan Leontien, maar dit vond ze toch wel wat te ver gaan. Toch was ze opgewonden geraakt van haar naakte zusje die met haar kleine handjes de pik van een hond aan het strelen was. Ellen wist dat ze geen keus had en eigenlijk vond ze het ook best lekker.

Ze begon als een idioot aan haar tepels te knagen. Terwijl Leontien nog steeds met de pik van de hond bezig was trok Ilona haar rokje en haar slipje uit.

In haar slipje zat een natte plek, zo opgewonden was ze geworden. Ilona ging op een stoel liggen en spreidde haar lange meisjesbenen. Haar natte kale tienerkutje lag nu open op de rand van de stoel.

Ze riep de zusjes bij haar en liet ze allebei aan een kant van de stoel knielen. Leontien was blij dat ze de hond met rust mocht laten.

Ze was net als Ellen ook een beetje bang voor de grote hond, toch vond ze zijn warme penis wel opwindend, vooral het warme gevoel in haar hand. Nog nooit eerder had ze een pik gezien.

Nadat de zusjes een tijdje aan de borsten en tepels van Ilona hadden gelikt, begon Ilona zichzelf te vingeren. Ze keek over haar kin naar beneden en zag daar twee naakte meisjes aan haar tepels zuigen. Ellen had ondertussen een aantal vinger in haar eigen kutje had gestoken en haar hand pompte hard op en neer.

Dit wond haar zo op dat ze twee vingers een aantal malen diep in haar kale kutje stak en met haar andere hand hard over haar clitorus wreef. Met een schok kwam ze klaar. Dit was absoluut haar heftigste orgasme ooit! Ilona besloot de zusjes een tijdje met rust te laten. Ze trok haar bikinibroekje aan en ging lekker in de stoel luieren in de zon.

Ellen en Leontien lagen ook te zonnen, alleen hadden ze geen broekje aan. De zusjes waren nerveus, ze wisten niet wat Ilona nog meer met hen van plan was. Ellen was nog steeds een beetje bang, maar dommelde na een tijdje in slaap. Haar grote borsten hingen naar de zijkant van haar lijf.

Haar benen waren een beetje gespreid. Ilona zag nog een beetje geil op haar schaamhaar glinsteren. Leontien lag in haar stoel nog een beetje na te denken. Ze was wel een beetje nieuwsgierig geraakt naar haar orgasme van de vorige dag. Ze wist er zelf niets meer vanaf, maar ze had van Ilona gehoord dat ze geweldig had genoten. Ze wilde graag nog eens klaarkomen, maar dan nuchter! Ze keek naar Ellen en Ilona die leken te slapen.

Ze smeerde haar kleine tietjes in met zonnebrandolie en kon het niet nalaten om af en toe zacht in haar tepeltjes te knijpen. Ze smeerde zich verder in en vergat geen plekje. Ze probeerde voorzichtig twee vingers in haar spleetje te duwen, maar dit lukte niet.

Ilona had haar verteld dat dit vannacht zonder problemen lukte. Ze keek nog eens naar Ellen en Ilona die nog steeds lagen te slapen. Gerustgesteld spoot ze wat olie over haar kutje en begon erover te wrijven. Ze raakte per ongeluk haar clitorus aan, waar ze een beetje van schrok. Ze probeerde nogmaals haar vingers in haar nu geoliede kutje te stoppen, nu lukte het wel! Ze genoot van dit gevoel en kneedde met haar andere hand haar kleine tietjes.

Regelmatig kneep ze in haar tepeltjes, die nu beiden fier omhoog staken. Hoe meer ze haar tepeltjes aanraakte, hoe gevoeliger ze werden! Ze bewoog haar vinger nu snel op en neer in haar lichtbehaarde kutje en vergat daarbij niet om haar clitorus aan te raken, die ze net had ontdekt!

Toen ze bijna klaarkwam zag ze dat Ilona voor haar zag staan. Geschrokken trok ze haar vinger uit haar spleetje en sloot haar gespreide beentjes. Ilona had vanachter haar zonnebril Leontien een tijdje bezig gezien en had een nieuw plannetje bedacht. Ze was voorzichtig naar de tent gelopen en had twee wasknijpers gepakt, die ze nu voor Leontien omhoog hield. De tepeltjes van Leontien staken nog steeds vooruit. Ilona boog voorover naar Leontien en gaf haar een zoen op haar mondje.

Ondertussen kneep ze zachtjes in de kleine borstjes van Leontien. Ellen lag nog steeds te slapen. Ilona trok haar hoofd van Leontiens mondje af en trok met haar handen hard aan haar tepels, zodat ze werden uitgerekt. Ze liet een tepeltje los een plaatste er voorzichtig een wasknijper op. Leontien kronkelde van pijn en wilde in een reflex de knijper van haar tepeltje halen. Toen Ilona dit zag kneep ze hard in haar andere tepeltje.

Leontien wist dat ze niets anders kon doen dan Ilona haar gang laten gaan. Ilona vond dat Leontien haar handjes nu ook niet meer nodig had. Ze wilde niet dat Leontien de wasknijpers van haar tepels zou halen en liep naar de tent. Ze kwam terug met twee beha’s van Ellen. Met deze beha’s, die Ellen toch niet meer nodig had, knoopte ze de handen van Leontien vast aan de zijkant van de stoel. Leontien had ondertussen de wasknijper niet van haar tepel durven te halen.

Toen was de andere tepel van Leontien aan de beurt. Ilona draaide en kneep hard aan het tepeltje van Leontien waardoor ze van pijn schreeuwde en Ellen wakker werd. Ellen zag nog net hoe Ilona de tweede knijper op het tepeltje van haar zusje zette. Ze had traantjes van pijn in haar ogen. Haar zusje lag met haar handen vastgebonden in een stoel en had wasknijpers op haar tepeltjes! Ellen durfde er niets van te zeggen en deed alsof ze sliep. Ilona wilde nu nog eens proberen of ze een vinger in het kutje van Leontien kon krijgen.

Ze pakte de zonnebrandolie en goot wat over haar vingers en over het kutje van Leontien, die haar benen weer had gespreid. Om zeker te weten dat Leontien haar benen niet zou gaan sluiten trok ze nog even aan de wasknijpers en verzekerde Leontien dat ze harder zou trekken wanneer ze haar benen zou gaan sluiten.

Langzaam bracht ze haar hand naar het kutje. Ze stak een vinger uit en stak die voorzichtig in haar maagdelijke kutje. Door de zonnebrandolie ging dit verbazingwekkend makkelijk. Ze besloot er nog een vinger bij te doen. Ook dit ging zonder problemen. Leontien bewoog haar onderlijf heen en weer, ze was opgewonden geraakt door de vingers van Ilona.

De pijn in haar tepeltjes had plaatsgemaakt voor een prettig gevoel. Ilona ging met twee vingers in haar kutje op en neer terwijl ze met haar andere hand over de clitorus van Leontien wreef. Leontien hield het niet meer en spreidde haar benen nog verder en bracht haar kontje omhoog. Ilona reageerde hierop door nog een derde vinger in haar meisjeskutje te proppen. Ze had door dat Leontien op het punt stond om klaar te komen en besloot daarom te stoppen. Ze trok haar vingers uit het kutje.

Leontien bracht teleurgesteld haar kontje weer naar beneden. Ze boog over het meisje heen en pakte haar tepeltjes een voor een even in haar mond en zoog er kort aan. Toen het donker begon te worden haalde Ilona een nieuwe fles wodka uit haar rugzakje. Ze wilde Ellen en Leontien weer dronken voeren en met een fles drank moest dit geen probleem zijn. Ze schonk de zusjes een elke groot glas vol en liet ze die in een keer leegdrinken.

Ze wachtte even en schonk de glazen weer vol. Nadat de zusjes deze hadden leeggedronken zag Ilona aan hun ogen dat ze al behoorlijk aangeschoten waren. Ilona liet Ellen op de grond van de tent liggen. Ellen moest haar armen en benen spreiden. Ilona sloeg vier lange haringen vlakbij de handen en voeten van Ellen in diep de grond.

Ze pakte een paar stukken touw en bond haar handen en voeten stevig vast aan de haringen. Ellen kon nu geen kant meer op. Ze zette een dikke kaars op de grond en stak die aan. Ze draaide zich om en zag dat Leontien met haar vingertjes in haar kleine kutje aan het spelen was. Haar bezwete tepeltjes waren wat opgezwollen. Leontien had zichzelf vannacht in haar cabine voor het eerst tot een orgasme gevingerd en het aanblik van haar vastgebonden zusje wond haar zo op, dat ze zichzelf nu wel moest vingeren.

Ilona stond op en ging voor Leontien staan. Ze boog voorover en kneedde de kleine tietjes van het meisje, af en toe kneep ze venijnig in de gezwollen roze tepeltjes. De borsten van Ilona bungelden voor het mondje van Leontien, die er als een baby aan begon te zuigen.

Gehoorzaam stond Leontien op en bukte tussen de slanke benen van haar zusje. Ze begon voorzicht aan haar kutje te likken. Om wat beter bij haar clitorus te kunnen spreidde Leontien de schaamlipjes van haar zus. De kaars had een tijdje gebrand en Ilona tilde pakte hem op van de grond. Ze bracht de kaars tot boven de navel van Ellen en goot er wat kaarsvet erin. Ellen begon te schreeuwen van pijn.

Ilona ging wat verder omhoog en schonk nu flink wat kaarsvet op de linkertepel van het meisje. Ellen begon nu bijna te huilen en krijste het uit. Het kaarvet droop langzaam vanaf haar tepel over haar borst en stolde, waardoor een laagje bleef zitten.

Ilona schraapte het kaarsvet van Ellens pijnlijke tepel af en plaatste er een wasknijper op. Ellens tepel deed nu nog meer pijn.

Nog eens goot ze er een flinke lading kaarsvet op. Ellen huilde nu echt. Ilona boog zich voorover en begon aan de rechtertepel van Ellen te sabbelen. Het gevoel van pijn in haar ene tepel, het gesabbel van Ilona aan haar andere tepel en het gelik van haar kleine zusje aan haar clitorus zorgde ervoor dat Ellen niet meer wist of ze dit nu wel of niet wilde.

Ilona keek op en zag ineens dat de boerin door de tentdeur stond te gluren. Ze schrokken beiden enorm dat ze elkaar hadden betrapt. Ilona bedacht zich niet en ritste de tentdeur open. Ze zag een naakte vrouw staan. Er lagen geen kleren op de grond, dus de boerin moest naakt van de boerderij zijn komen lopen. Door het licht vanuit de tent konden de meisjes de boerin goed zien.

De boerin had ook een rood hoofd van schaamte gekregen. Ze had lang donker haar en donkere ogen. Ze had een slank figuur, met een paar geweldig grote borsten, waarop twee grote donkere tepels hard naar voren staken.

Tussen haar lange benen zagen ze een geschoren kut, die glinsterde van het vocht. Ilona schatte de boerin op begin dertig. Ilona, nog helemaal in haar rol, trok de boerin naar binnen. De boerin antwoordde geschrokken dat haar man twee jaar geleden was overleden en dat ze daarom bijna al het vee had moeten verkopen. Ze had alleen wat paarden gehouden en leefde van het geld dat ze aan de verkoop van het vee had overgehouden. Ilona liep naar de boerin toe en zei: Gelukkig kan ik ervoor zorgen dat je eindelijk weer eens seks hebt.

Toen Ellen haar handen weer kon gebruiken trok ze snel de wasknijper van haar tepel, die enorm pijn deed. Ze wreef de restanten kaarsvet van haar pijnlijke tepels en haar lichaam. Deze mooie vrouw neukte met dieren! Alledrie waren ze na de likpartij van Boef tussen de benen van Leontien heel nieuwsgierig geworden, hoe het zou zijn om de lul van een hond in hun kutje te voelen.

Van Ingrid konden ze nog veel leren! Ingrid had verheugde zich enorm op een avontuurtje met deze drie tieners en besloot alles te geven wat ze kon. Zo vroeg de meisjes met haar mee te gaan naar de boerderij waar ze lekker hun gang konden gaan. Toen de vier dames bij de boerderij waren aangekomen opende de boerin de deur van de stal.

Ze vroeg de meisjes even te wachten en kwam toen terug met een sleutel in haar hand. Ze liep naar een andere deur, opende deze met de sleutel en knipte het licht aan. De meisjes liepen naar binnen en betraden een geblindeerde stal, waar een grote hengst in een box stond. In de hoek van de stal stond een aluminium stellage, de meisjes hadden geen idee wat dat kon zijn. Ze zagen een werkbank waarop een arsenaal aan dildo’s en vibrators lag uitgestald. Verder zagen ze een aantal plastic stolpen in verschillende maten staan en hingen er kettinkjes met knijpers erop aan de muur, naast enkele touwen en.

Aan het plafond hing een rare leren hangmat met aan het einde een aluminium staaf. Sinds hij is overleden zijn jullie de eerste die hier binnen zijn, ik kom hier sinds toen als enige. Ilona keek haar ogen uit. Ze had enorm genoten van het gebruiken van de twee zusjes, hier konden ze nog veel meer doen dan bij de tent. Ingrid vertelde hen dat dit nu de hengst was waar ze wel eens mee neukte.

Ondertussen kwam een grote zwarte Dobberman de ruimte binnenlopen. Ingrid aaide de grote hond over zijn kop. Ze kon in de ogen van de meisjes zien wat ze dachten. Ilona knikte en zei dat ze de zusjes hiervoor wel mocht gebruiken wanneer dat nodig was. Ingrid pakte een ketting met aan elk uiteinde een tepelklem van de muur en plaatste de tepelklemmen op haar grote tepels.

Ze trok aan de ketting zodat haar tepels werden uitgerekt. Ze pakte een grote vibrator en liep naar de stellage. Ze kroop erop en nam er op haar handen en knieën op plaats.

Haar knieën moest ze ver uit elkaar spreiden om in de beugels te komen, haar kontje stak ver naar achter, waardoor haar anus en haar kale kutje duidelijk te zien waren voor de drie meisjes. Aan de beugels waar Ingrid op haar knieën in was gaan zitten en aan de stang waar Ingrid zich met haar handen aan vasthield zaten gespen, waaraan de handen en benen konden worden vastgebonden.

Ingrids grote borsten met daaraan nog steeds de tepelklemmen bungelden naar beneden. Ingrid pakte de grote zoemende vibrator en duwde hem diep in haar kutje. Ze liet de vibrator zitten en trok af en toe aan de ketting, waardoor haar toch al grote tepels wat werden uitgerekt. Na een tijdje stopte ze en legde uit dat ze deze stellage onder de hengst kon rijden, daaronder naar achteren kon schuiven en daar kon laten zakken, zodat de stellage niet meer kon verschuiven.

Ze kon hierdoor zelf bepalen hoever de lul van de hengst in haar kwam. De hengst moest dan wel met zijn hoofd dicht tegen de muur staan. De meisjes luisterden aandachtig. Ingrid had de pijnlijke tepelklemmen van haar tepels gehaald en duwde de stellage naar de box van de hengst, ze wilde de meisjes zo even een showtje laten zien.

Ze liep daarna naar de werkbank, pakte twee kleine plastic stolpen en vroeg Leontien bij haar te komen staan. Ingrid plaatste een luchtslang op elke stolp, die waren aangesloten op een apparaat. Ze zette het apparaat aan en uit de stolpen kwam een zuigend geluid. Ze zette de stolpen een voor een op de jonge roze tepeltjes van de aangeschoten Leontien. De stolpen zogen de kleine tepeltjes van het jonge meisje gulzig naar binnen.

Met het apparaat bediende Ingrid de zuigkracht. Ze zette het apparaat even op vol vermogen, waardoor de tepeltjes van Leontien helemaal naar binnen werden gezogen. Leontien vond het een zalig gevoel, al deed het wel een beetje pijn wanneer het apparaat zo hard zoog. Ze vond het jammer toen Ingrid het apparaat uit zette en de stolpen van haar tepels trok. Ellen keek naar de afgezogen tepels van haar zusje en liep naar haar toe.

Ze pakte de beide tepels in haar handen, kneep erin en draaide ze zo ver zo kon rond terwijl ze Leontien een tongzoen gaf. Ingrid zag aan de grote gezwollen borsten van Ellen dat ze bloedgeil was geworden en vroeg of ze in de leren hangmat wilde. Met een katrol kon Ingrid de hoogte van de hangmat bepalen, ze draaide hem nu tot op de grond.

Ellen ging op het leer liggen. Ingrid trok Ellen aan haar benen wat naar zich toe, zodat ze met de onderkant van haar kontje precies op de rand van het leer kwam te liggen en met haar voeten de aluminium staaf raakte. Ingrid spreidde de slanke meisjesbenen van Ellen zo ver als ze kon en bond haar voeten toen met riempjes aan de staaf vast.

Ellen kon haar benen nu niet meer bij elkaar krijgen. Ingrid bond de handen van Ellen achter haar mooie hoofdje vast aan de touwen van de hangmat. Met de katrol hees Ingrid de hangmat nu omhoog. Toen Ellen op ongeveer een halve meter hoogte hing stopte ze. Met een ander katrol hees ze nu de staaf omhoog, zodat de gespreide benen van Ellen nu recht omhoog staken.

Haar kutje was nu voor alles en iedereen toegankelijk. Ingrid vond dit een goed idee en pakte twee grote stolpen, waarbinnen twee kleinere stolpen zaten.

De kleine stolpen kon ze in de grote op en neer schuiven. Ingrid nam de tepels van Ellen elk even in haar mond om ze nat te maken. Ze zette de pomp aan en plaatste de grote stolpen om de borsten van Ellen. Ellens borsten waren te groot om er ineens te passen, maar toen Ingrid het vermogen van de pomp wat verhoogde werden ze zo naar binnen gezogen.

Ze leken nog groter dan ze al waren! Daarna manoeuvreerde ze de kleine stolpen op de tepels, die gelijk naar binnen werden gezogen. Ilona had gezien dat de Dobberman wat onrustig heen en weer liep en kreeg en idee. Misschien dat de hond haar kan helpen? Ze pakte de hond bij zijn halsband, bukte voorover en wreef onder zijn buik. Na een tijdje ontblote zich daar een rode pik, die steeds verder groeide.

Ingrid ging met haar benen wijd onder de hond liggen en likte aan het rode gevaarte, terwijl ze zichzelf rustig vingerde.

Ze bracht de hond naar Ellen en hielp hem zijn voorpoten over de heupen van de weerloze Ellen heen te helpen. Toen Ingrid de lul van de hond tegen het natte kutje van Ellen bracht bleek hoe goed de hond was getraind; in een stoot zat hij tot aan zijn ballen diep in het maagdelijke kutje van het meisje.

Als een wilde begon hij te stoten. Ellen, die tot nu toe alleen maar een paar vingers in haar kutje had gehad, schrok van de lengte van de pik. Er ging een pijnscheut door haar hele lichaam toen de hond zijn pik in haar spleetje heen en weer aan het stoten was.

Na een paar stoten was ze eraan gewend en genoot zichtbaar van de lange warme penis in haar strakke kut. Ilona keek alles genietend aan. Ze werd nat tussen haar benen, het voelde alsof ze in brand stond. Ze liep naar de hangmat en stapte met een been over het gezicht van Ellen, met haar gezicht naar de hond gericht.

Zo had ze een goed zicht op de stotende hond en ook op de stolpen die op de borsten van Ellen zaten. Ze liet zich door haar knieën zakken, zodat haar kale kutje op de lippen van Ellen drukte.

Ellen begon meteen aan het kale kutje van haar vriendin te likken. Zonder aankondiging kwam de Dobberman ineens in Ellen klaar. Ze voelde hoe het warme zaad diep in haar spoot en genoot van dit gevoel.

Plotseling voelde Ellen hoe de hondenpik in haar opzette, terwijl Ingrid probeerde de hond van haar af te trekken. Door het gevoel van dit enorme apparaat dat uit haar kutje werd getrokken kwam ze gillend klaar.

Ilona bleef boven het gezicht Ellen staan en liet haar net zo lang likken totdat zij ook was klaargekomen. Ingrid liet de hangmat weer zakken en haalde de stolpen van de borsten van Ellen af. Toen de bezwete Ellen van de hangmat was losgemaakt stond ze wankelend op en gaf eerst Ilona en daarna Ingrid een lange tongzoen.

Ik had niet gedacht dat neuken zo lekker zou zijn! Ingrid was supergeil geworden van de voorstelling van haar hond met de twee vriendinnen en wilde nu een demonstratie met de hengst geven. Ze vroeg aan Ilona of zij haar wilde vastmaken aan de stellage en haar daarna onder het paard wilde schuiven. Ze vroeg Ilona haar niet meer dan zo’n veertig centimeter van de paardenlul naar binnen te laten werken.

Ilona vond het allemaal prima, dit moest ze zien! Je weet nu hoe alles werkt. De boerin ging achter de stellage staan en ging op haar handen en knieën op de stellage zitten. Haar strakke volwassen kontje stak naar achter, de meiden hadden hierdoor een mooi zicht op haar geschoren kutje. De grote borsten van de boerin bungelden naar beneden. Ilona ging achter Ingrid staan en keek naar het mooie volgroeide lichaam.

Ze bukte en maakte de enkels en bovenbenen van Ingrid vast aan de stellage, haar benen werden zo ver als mogelijk was uit elkaar gespreid. Ze stond op en kon het niet laten om even met haar handen in de billen van Ingrid te knijpen. Ze genoot toen ze het zachte vlees voelde.

Ze liep naar de andere kant van de stellage waar Ingrid met haar handen de stang voor haar beetpakte, ze kon er maar net bij. Ilona gespte riempjes om de polsen van Ingrid en maakte ze vast aan de stang. Hij neukt de lerares door de hele klas. De lekkerste tepels likken sexfilmpjes vind je hier! De geilste tepels likken gratis sex filmpjes vind je hier! Ze wil dat hij de sperma in haar kut spuit tijdens het ne Met een vinger in haar anus likt hij de kale kut.

Met een grote dildo masturbeert de oudere lesbi en beft h Voor geld pijpt de oppas zijn grote lul likt hij de kut e De dochter likt de penis en zijn ballen terwijl hij de mo De Aziatische word anal geneukt likt zijn anus en pijpt t Hoor de Aziatische milf schreeuwen als zijn stijve lul ha De milf geilt de man op en geeft zijn stijve lul een pijp In deze buiten sex pijpt ze de grote lul en word er door Masturberen met de sex toy de grote lul aftrekken en pijp De man filmt de grote tieten van zijn vrouw.

De milf slaat haar billen showt de tepels en tieten en vi Ze pijpt likt de ballen en word in haar mond geneukt. Transsexueel trekt zich af pijpt en word anal geneukt.

Zijn grote lul neukt haar kale kut in de buitenlucht. De dikke billen slaan tegen het gezicht van haar lesbisch In de sauna neukt de jongeman de geile oma. Na het masturberen beft en neukt haar baas haar hard en diep. De milf ontmaagd de buurjongen door te pijpen en door hem De dikke meid showt haar dikke tieten pijpt de zwarte lul Vijf lesbische meiden in een groep sex. In zijn slaapkamer laat hij zich pijpen en neukt de vrien Ze trekt de slip tussen de schaamlippen word gelikt en ge Het meisje masturbeert de kut van de oudere lesbo en word In deze trio sex geeft haar bisex stiefmoeder pijp les.

Het meisje pijpt de grote lul laat haar anus en kutje lik In deze partnerruil krijgen de vrouwen een dubbel penetratie. Tijdens het scharen krijgen de lesbische meiden een orgasme. De oudere vrouw laat zich beffen en neuken door de jongeman. Mooie rijpe vrouw masturbeert tot ze kreunend een orgasme Ze laat de tepels zuigen de kut vingeren en neuken en de Zijn lange stijve lul neukt twee bisex meiden.

Trekkend aan haar haren laat hij de hoer zijn stijve lul

..Thuisontvangst almelo lisa prive ontvangst

  • Er ging een pijnscheut door haar hele lichaam toen de hond zijn pik in haar spleetje heen en weer aan het stoten .
  • Ilona ging met twee vingers in haar kutje op en neer terwijl ze met haar andere hand over de clitorus van Leontien wreef.
  • Na een paar slokjes was ze er een beetje aan gewend en dronk ze met het tempo van Ellen en Ilona mee. Ze schrokken beiden enorm dat ze elkaar hadden betrapt.
  • Door het gewrijf van Ilona was de penis van de hond na een tijdje wel dertig centimeter groot geworden. Toen het donker begon te worden haalde Ilona een nieuwe fles wodka uit haar rugzakje.
  • Om wat beter bij haar clitorus te kunnen spreidde Leontien de schaamlipjes van haar zus. Ze boog voorover en streek onder zijn buik.

Meesteres zoekt vaste slaaf sexmarkt gelderland


twee lullen in haar kut grote tepels likken