naakt turnen spuitende lullen

...

Stevige lul kaalgeschoren kut

Meneer Doomernik zag het meisje gehoorzaam knikken, en hij wist dat hij bij dit meisje wel een kans had haar te veroveren, haar vader had geen argwaan, en dit meisje wilde alles doen om te kunnen turnen, en dat alles zou wel eens kunnen gaan lukken. Met zijn kennersblik bekeek meneer Doomernik het meisje; erg slank, lang donker haar, een beetje bleek gezichtje, een klein stevig kontje, en zo te zien een paar heerlijke stevige cup- B borstjes.

Moniek had haar gympakje van school al aangedaan onder haar kleren, en daarin gekleed volgde ze al snel de aanwijzingen van haar leraar.

Ze deed het goed, ze had echt talent! Tijdens de oefeningen wees hij steeds aan waar ze op moest letten, en hij zat daarbij veel aan haar dijen, haar heupen, haar billen, en soms bijna aan haar borstjes, maar ja.. Het uur was snel om en samen liepen ze naar de grote kleedkamer, meneer Doomernik deed zonder schaamte zijn kleren uit en liep naar het douchegedeelte, blozend zag Moniek de naakte man lopen en hoorde hem zeggen; je douchet toch ook wel zeker?

Stotterend zei Moniek dat ze geen handdoek bij zich had, en ze hoorde de oudere man brommen, ok, maar volgende keer heb je dat bij je! Verlegen keek Moniek hoe de man zich zonder schaamte afdroogde, en ze zag de eerste echte mannenpik in haar leven, en ze wist dat ze de volgende keer ook onder de douche moest, en een rilling van spanning en schaamte ging door haar lijfje. En ze wist niet of het een rilling was van schaamte, of van spanning, of omdat ze z, n naakte man wel erg opwindend vond. Toen ze wegging zei meneer Doomernik in de deuropening nog; het ging prima, als je zo doorgaat win je later zeker wedstrijden, maar de volgende keer moet je een handdoek en slipje bij je hebben, en dan moet je de haartjes tussen je benen weggeschoren hebben, aan alle kanten steken die uit je turnpakje!

Op bed lag Moniek maat te denken aan die woorden: Moniek vertelde alles aan haar vader, hoe leuk het was, hoe goed de trainer was, wat ze geleerd had, maar……ze vertelde niets over de zoekende handen over haar lijfje, niets over de haartjes die tussen haar benen weg moesten, en zeker niet dat ze samen moesten douchen na de training, ze was bang dat ze dan niet meer naar de training mocht. Een week later ging Moniek weer naar die gymzaal en meneer Doomernik stond bij de deur al te wachten, en tevreden zag hij een handdoek uit haar tas steken; de eerste stap naar haar verovering was gezet!

Gelukkig was hij overdag gymleraar op deze school en had hij altijd de sleutel van deze gymzaal, en daar kon hij nu heerlijk gebruik van maken dit meisje eens beter te leren kennen.

Kijk eens Moniek, zij hij toen ze binnen was, dat oude pakje wat je vorige keer aan had zag er niet uit en ik heb twee andere pakjes voor je geregeld, deze is voor later, voor als je mee mag doen met wedstrijden, en deze is voor als wij samen hier zijn, als wij hier samen trainen, en hij gaf haar de twee turnpakjes. Het ene pakje was het pakje dat alle meisjes droegen tijdens wedstrijden, mooi rood met wit en blauw, en ze kon wel juichen van blijheid. Het andere pakje, het pakje voor de trainingen samen was spierwit, en Moniek wachtte tot meneer Doomernik naar de zaal was om het aan te trekken.

Het pakje voelde erg soepel aan, was erg hoog opgesneden tussen haar benen, en ook bij haar borstjes was er niet veel stof, alles was net bedekt en met haar handen voor haar borstjes en kruisje liep ze de zaal in. Vandaag oefende ze met ringen, in elke ring een voet en zo proberen de spagaat te maken, en de handen van meneer Doomernik waren weer overal op haar lijfje, en zeker toen ze zo in spagaat in de ringen hing voelde ze de handen van de man in haar liezen, in haar taille, tegen haar billen, en zijn duim raakte een paar keer net haar maagdelijke grotje aan, en ze voelde schaamte, ze voelde zich bevoeld, maar ze vond het ook erg spannend, en ze vond het ook niet meer zo heel erg dat hij haar zoveel aanraakte.

Toen kwam het grote moment; de douche!! Dit moest dus elke week, dacht ze onzeker, en weer dacht ze aan meneer Doomernik, aan die naakte meneer Doomernik, en zeker aan dat blote ding tussen zijn benen, en ze kon er niets aan doen; thuis vingerende ze zich in bed en dacht ze aan dat ding, en denkend aan dat grote slappe ding kwam ze heftig klaar.

Na een paar keer was het samen douchen gewoon, waren de aanrakingen tijdens de lessen gewoon, en merkte Moniek dat ze aan aanrakingen, al die aandacht, de spanning heerlijk begon te vinden, en ze merkte ook dat zijn aanrakingen langzaam steeds intiemer werden. Openlijk wreef meneer Doomernik nu over haar turnpakje waar haar borstjes zaten, en ze moest nu ook bij elke fout een kusje geven aan hem geven, het begon als grapje, maar al snel was het een gewoonte.

Eerst waren het gewone kusjes op zijn wang, daarna moest het op zijn mond, en nu schoof hij al bij elke fout zijn tong een stukje naar binnen, en Moniek was ook hier snel aan gewend, ze vond het zelfs spannend, ze vond het geweldig. Één keer gleed er zelfs een vinger in het kruisje van haar hoogopgesneden turnpakje, en die vinger gleed over haar geschoren grotje, en meneer Doomernik keek haar daarna ondeugend aan en zei “sorry”, en lachte.

Daarna gebeurde dat meer, een vinger die “per ongeluk” in het kruisje van haar turnpakje ging en haar kale grotje bevoelde, en steeds keken de twee elkaar dan samenzweerderig, opgewonden aan en ze wisten dat dit hun geheimpje was.

Dit moest uit de hand gaan lopen wist ze, dit moest fout gaan, en na een training waarbij meneer Doomernik veel aan haar gezeten had, waar ze veel zoentjes moest geven, waar de spanning tussen hun flink opliep zei menner Doomernik ineens net voor het douchen; over een week mag je meedoen met een grote internationale wedstrijd, en dan kan je eens echt laten zien wat je kan. Denkend aan die wedstrijd stapte Moniek onder de douche en vergat zich om te draaien, meneer Doomernik zag haar naakte voorkant en nu moest hij zich omdraaien: Zeg Moniek, zei hij net voordat ze wegging, heb jij woensdagavond iets bijzonders?

Kom maar naar mijn huis toe, ik wil wat grondoefeningen met je doen en dat kan wel bij mij thuis, neem je trainingspakje maar mee en bij mij kan je daarna ook wel douchen. Natuurlijk vermoedde Moniek wel iets! Nerveus dacht ze aan de strelingen, aan de vinger in haar kruisje, aan de handen strelend op haar borstjes, en trillend belde ze aan. Meneer Doomernik deed de deur open met alleen een kamerjas aan; ben je er al? Moniek zag de grote woonkamer, een flink deel van de kamer was leeg, en in een hoek stonden wat stoelen en een bank, en Moniek besefte dat menner Doomernik zijn kamer helemaal verbouwd had voor deze privétraining.

De sfeer was direct al gespannen, opgewonden, en nog meer dan anders zat meneer Doomernik nu aan haar, en bleef hij haar nu ook langer en bewuster vasthouden. Ze oefende wat grondoefeningen en meneer Doomernik gaf aanwijzingen, hij zat veel aan Moniek en Ineens schoof meneer Doomernik het dunne bandje van haar turnpakje over haar schouder en was haar linkerschouder nu ineens bloot.

Vragend keek Moniek naar de oudere man, en de man lachte en fluisterde; ik wil zo even van je genieten, zo even naar je kijken, zo even aan je zitten, dat heb ik nu toch zeker wel verdiend? Even dacht Moniek na, ze wist waar meneer Doomernik nu aan begon, ze wist dat ze niet voor niets naar zijn huis moest komen, ze wist dat hij nu nog meer aan haar wilde zitten, dat hij haar wilde verleiden, ze wist dat haar andere bandje ook wel over haar schouder zou gaan, dat meneer Doomernik aan haar naakte prille borstjes wilde zitten, en ze wist; ik wil naar die wedstrijd, en ik wil dit eigenlijk zelf ook wel, ik verlang ook naar zijn sterke handen, naar zijn dominante manier van werken, en blozend keek ze afwachtend naar de grond.

Meneer Doomernik zag haar inwendige gevecht, zag hoe ze verloor en zich overgaf, en hij wist’; ze geeft zich over, vandaag is ze al een beetje voor mij! Moniek deed nog wat oefeningen met één blote schouder, de handen van meneer Doomernik werden nog wat dwingender op haar lijfje, en ineens schoof het tweede bandje ook van haar schouder.

Meneer Doomernik ging achter haar staan, zette zijn handen op haar blote schoudertjes en fluisterde in haar oor; ik heb een plan schatje, een plan waar we allebei blij van worden: Dan oefenen we ook wel wat, maar dan doen we voornamelijk leuke dingen voor mij!

Het duizelde Moniek; ze mocht op de vereniging! Toch knikte ze ja, ze wilde met de andere meisjes meetrainen, ze wilde met de meisjes mee naar wedstrijden, ze wilde verder gaan met de privé lessen, en meneer Doomernik zou alles betalen! Natuurlijk wilde hij er iets voor terug, ze kon dat wel begrijpen, en eigenlijk vond ze het zelf ook wel spannend, en zacht fluisterde ze; goed meneer, ik wil graag op de vereniging, en ik wil graag verder met de privé lessen, en op woensdag.

De oudere man glimlachte, hij had haar nu zover! Moniek knikte dat ze het begrepen had en voelde de warme handen van meneer Doomernik nog steeds op haar schouders, en ze hoorde weer zijn stem: Zwetend knikte Moniek dat ze het begrepen had en ze voelde de handen van meneer Doomernik langzaam naar voren schuiven, de bandjes van haar turnpakje waren natuurlijk al van haar schouders geschoven en de handen van de oudere man schoven het pakje verder naar beneden, de aanzet van haar borstjes kwamen in zicht, haar tepeltjes kwamen in beeld, en al snel wreven de begerige handen van meneer Doomernik op haar blote, gevoelige borstjes.

Moniek voelde haar tepeltjes hard worden, heerlijk voelde de sterke handen op haar tepeltjes en ze voelde iets hards tegen haar billen drukte. Een poosje bleven ze zo staan, en Moniek genoot en hoopte dat dit nooit zou stoppen, maar ineens deed meneer Doomernik een stapje naar achteren en ging hij tegen een muurtje staan.

Vol spanning keek Moniek hem aan, haar blote borstjes stonden fier naar voren, en ze hoorde de man zeggen; jou beurt schatje, ga maar eens op je knietjes voor me zitten en maak mijn kamerjas maar eens los. Even moest Moniek moed verzamelen; nu zou ze hem af moeten trekken! Ze keek naar de kamerjas, ze keek naar de centuur en wist; die moet los, en wat gebeurt er dan? Even zuchtte ze en ging toen met haar hand naar de knoop in de centuur, langzaam maakte ze hem los en keek de man vragend aan.

Doe hem maar eens open en zoek mijn pik maar eens op, die heb je toch al veel gezien? Nu schoof Moniek de kamerjas opzij en zag hem, maar nu hing hij niet zoals anders als ze hem onder de douche zag, nu stond hij keihard omhoog! Ze zag het grote harde ding, ze zag de adertjes lopen, ze zag zijn harige zak, ze zag de grote eikel, en nooit had ze gedacht dat hij zo groot zou kunnen zijn.

Pak hem maar eens goed vast schatje, fluisterde meneer Doomernik, doe je hand er maar eens omheen, ja! Meneer Doomernik zag het jonge meisje voor hem zitten, hij zag haar aandachtig aan zijn pik trekken en hij wilde zich beheersen; hij zou haar nu nog niet neuken, ze mocht eerst even wennen, maar, ……even pijpen kon ze hem toch wel? Weer keek Moniek meneer Doomernik aan, ze vond het spannend, ze had lang naar dit moment verlangd, en haar ogen vroegen; doe ik het goed?

Heerlijk schatje, je trekt heerlijk, geef hem nu maar eens een kusje op zijn kopje, en geil keek de man het meisje vragend aan.

Moniek snapte wat de man van haar wilde, van haar vriendinnen had ze al genoeg verhalen gehoord hoe ze een vriendje gepijpt hadden, en natuurlijk was het gevraagde kusje het begin van haar eerste pijpervaring, en ze keek nog één keer naar die harde eikel en dacht toen: Ze had al veel verhalen op school gehoord hoe pijpen ging, ze had al een paar keer filmpjes op internet gezien waarop het gebeurde, ze had er al een paar keer van gedroomd, en ze had zelfs een keer door een kier van de deur staan gluren toen haar moeder haar vader pijpte, dus in theorie wist ze genoeg.

Moniek stak haar tong uit en likte aarzelend aan de harde eikel, het smaakte helemaal niet vies en ineens durfde ze! Meneer Doomernik zag het meisje naar hem kijken, ze knipoogde en bleef hem aankijken terwijl ze haar lippen om zijn eikel zette, ze bleef zelfs uitdagend kijken terwijl de harde pik in haar mond gleed en ze hem begon zelfs zo te pijpen.

Wat was dit kind een natuurtalent! Veel te snel naar de zin van de oudere man begon zijn pik te krampen, voelde hij dat hij klaar ging komen, en hij keek naar het onschuldig pijpende meisje op haar knieën voor hem. Zou hij zijn zaad in haar mond durven spuiten? Het meeste slikte ze door, maar grote klodders liepen over haar kin en drupte op de grond.

Heerlijk sletje, hier mag je elke woensdag mee beginnen, wat kan jij pijpen! Kreunde meneer Doomernik, en hij wist dat hij nog veel lol aan dit meisje ging beleven. De wedstrijd op zaterdag was een succes! Alleen een Duits meisje was iets beter, en Moniek werd overlaadde met complimenten, ze hoorde nu echt bij de club, ze was nu de beste van de club!

Hilde werpt een blik op mijn verzameling DVDs en haalt een film tevoorschijn. Maar Hilde werpt me onmiddellijk toe dat ik me tegenover niemand moet verontschuldigen. Ze verontschuldigt zich en laat zich door haar knieën zakken om hem op te rapen. Door deze beweging kruipt haar rokje omhoog en ik merk dat ze een donkerrode slip draagt. Terwijl ik ernaar kijk heft ze haar hoofd op en kijkt me aan. Ze heeft ongetwijfeld gemerkt dat ik naar haar slipje zat te staren want ze kijkt me recht in de ogen en kijkt me glimlachend aan.

Ik kijk haar even aan en vraag haar dan om me te volgen naar de logeerkamer. Hierdoor kruipt haar rok omhoog en kan ik een onbelemmerde blik werpen op haar slip. Ik knijp even mijn ogen samen en kijk haar dan recht in de ogen. Mijn lul is ondertussen keihard geworden en opnieuw sla ik mijn handen om mijn kruis om hem te bedekken.

Hilde lacht me toe. Ik zet een stap naar voor en blijf voor haar staan. Net wanneer ik de gewichten van het toestel wil herverdelen en me hiervoor over haar uitstrek, voel ik hoe haar hand de handdoek die rond mijn middel is gewikkeld vastgrijpt en deze met één vlotte beweging van mijn lichaam rukt.

Mijn lul springt onmiddellijk rechtop en slaat haar bijna in het gezicht. Ik ga je pijpen. Daarop legt ze haar hand op mijn pik en laat deze traag heen en weer om mijn pik glijden. Ik antwoord haar dat ik het heerlijk vind, en daarop schuift ze mijn voorhuid in een vloeiende beweging weer helemaal over mijn eikel.

Ze drijft het ritme langzaam op en beweegt haar hand steeds sneller om mijn pik heen. Wat een heerlijk gevoel. Ik hap naar adem en word overweldigd door een gevoel van puur genot.

Ik kijk even naar de spiegel aan de muur en zie hoe deze mooie vrouw — die ik nauwelijks ken — me aan het masturberen is. Hilde doet wat ik haar vraag en drijft het ritme op. Enkele tellen later leg ik mijn beide handen op haar schouders en duw haar hoofd in de richting van mijn pik. Hilde opent haar mond en begint te likken aan mijn eikel. Ik voel hoe haar tong rondjes maakt rond mijn eikel. Daarna is mijn schacht aan de beurt. Dan kijkt ze me recht in de ogen, opent haar mond en neemt mijn pik langzaam in haar mond.

Mijn hele lul verdwijnt in haar mond en ik voel hoe hij tegen haar vochtige mondholte stoot. Om te vermijden dat ik mijn evenwicht verlies hou ik me ondertussen stevig vast aan het fitnesstoestel. Hilde drijft het ritme op en begint hem gretig af te zuigen terwijl ze ondertussen mijn ballen masseert met haar hand. Ze pijpt zo goed dat ik na enkele minuten al op het punt stond om klaar te komen. Terwijl ze het ritme verder opdrijft voel ik plotseling hoe haar vinger zich een weg baant in mijn aars, en ik krijg het gevoel dat ik ga ontploffen.

Huilde slikt alles gretig door en laat geen druppel verloren gaan. Ze blijft ondertussen aan mijn lul zuigen. Dan staat ze recht en geeft me een lange en intense tongzoen. Ik proef nog steeds de smaak van mijn sperma in haar mond. Ik ga voor haar staan en kijk haar recht in de ogen. Ik leg voorzichtig mijn handen op elkeen van haar dijen en laat deze dan voorzichtig onder haar rok naar boven glijden.

Ik voel de randen van haar slip en trek haar rok omhoog. Ik heb nu een prachtig zicht op haar donkerrode slip. Ik breng mijn gezicht tot op nauwelijks enkele centimeters van haar slip en merk dat deze zeiknat is geworden. Ik druk mijn neus ertegen aan en ruik haar muffe geur. Voorzichtig druk ik met mijn lippen een kus op de zijden stof en probeer dan met mijn tong door de stof heen te dringen. Hilde slaat haar hoofd achterover en slaat een diepe zucht. Ze slaat beide handen in de lucht en houdt zich vast aan de staaf die ik aan het plafond heb vastgemaakt.

Ze kijkt me aan met een vragende blik. Daar vraag ik haar om op haar rug op de tafel te gaan liggen met haar armen en benen gespreid. Hilde doet wat ik haar gevraagd heb en gaat languit op de tafel zakken. Ik haal enkele stevige stukken touw uit de kast en bind haar vast aan de vier tafelpoten, met haar armen en voeten zo ver mogelijk gespreid. Hilde laat zich volledig gaan en biedt niet de minste weerstand.

Ik haal mijn camera tevoorschijn en ga vóór haar staan. Ik ga aan het hoofd van de tafel staan langs de kant van haar hoofd , buk me voorover en geef haar een intense tongzoen. Ik leg mijn handen op haar borsten en masseer ze voorzichtig.

Hilde sluit haar ogen en maakt kreunende geluiden. Hilde opent haar ogen en kijkt me even aan. Daarom ga ik hem voorzichtig lossnijden. Ik trek haar t-shirt open en kijk naar haar borsten. Dan ga ik op haar dijen zitten, neem de tepels van haar beide borsten tussen mijn vingers en trek er even aan. Terwijl Hilde kreunt trek ik haar t-shirt weg. Dan ga ik opnieuw naast de tafel staan, maar ditmaal aan haar voeteinde. Ik leg mijn handen op haar beide dijen en beweeg ik mijn handen voorzichtig onder haar rok omhoog naar haar midden.

Opnieuw hoor ik haar zuchten en kreunen. Ik maak haar rok los en trek deze van onder haar vandaan. Hilde ligt nu bijna naakt op mijn tafel. Z e draagt nog slechts haar slip. Ik kijk aandachtig naar haar kruis en merk dat er enkele haartjes rond de randen van haar slip uitsteken. Ik trek er voorzichtig aan en Hilde slaakt een kleine gil.


naakt turnen spuitende lullen

...
Enorme dildo in kut opa likt


Haar klit groeit als hij haar likt en word bijna net zo groot als zijn tong, dan neukt hij de slet diep in haar natte kut. Met zijn nieuwe camera filmt de jongen hoe zijn meisje de afwas doet, maar al snel heeft ze zijn lul in haar hand en trekt hem af. En wil de stijve lul in haar inmiddels natte kut, waarna hij haar neukt en klaar komt in haar. Neuken in de keuken. Zijn vriendin heeft een apart geknipt doch harig kutje dat door hem gevingerd en geneukt word. Met haar dikke kont richting de camera natuurlijk!

Astrid is een jonge dame van 25jr oud en wil even snel promotie maken, en dan zit er maar een ding op sex met je baas. Ze gaat bovenop zijn lekkere lul zitten en begint hem hoerig te berijden. Deze dame weet hoe ze haar vent moet plezieren! Een intensief standje, dat dan weer wel. Zonder enigen moeten zakt ze over zijn grote stijve lul en komt binnen een paar harde stoten klaar. Super aantrekkelijk porno model geniet enorme van een lekker dikke lul die eerst in haar mondje neemt en tussen haar klein tietjes.

De sletten laten het er niet bij zitten en nemen de mannen mee naar binnen waar ze hen moeten neuken. Neukend filmt hij de blote tieten het neuken en het klaar komen in de kale kut van zijn vrouw.

Neukend filmt hij zijn vrouw. Verschillende meiden passeren de revu met hun heerlijkste momenten. Kijk mee naar de lekkerste open mondjes. Doggy style is het favoriete standje van haar, ze laat zich dan ook maar al te graag van achterlangs neuken.

Your browser does not support HTML5 video. Het duizelde Moniek; ze mocht op de vereniging! Toch knikte ze ja, ze wilde met de andere meisjes meetrainen, ze wilde met de meisjes mee naar wedstrijden, ze wilde verder gaan met de privé lessen, en meneer Doomernik zou alles betalen!

Natuurlijk wilde hij er iets voor terug, ze kon dat wel begrijpen, en eigenlijk vond ze het zelf ook wel spannend, en zacht fluisterde ze; goed meneer, ik wil graag op de vereniging, en ik wil graag verder met de privé lessen, en op woensdag. De oudere man glimlachte, hij had haar nu zover! Moniek knikte dat ze het begrepen had en voelde de warme handen van meneer Doomernik nog steeds op haar schouders, en ze hoorde weer zijn stem: Zwetend knikte Moniek dat ze het begrepen had en ze voelde de handen van meneer Doomernik langzaam naar voren schuiven, de bandjes van haar turnpakje waren natuurlijk al van haar schouders geschoven en de handen van de oudere man schoven het pakje verder naar beneden, de aanzet van haar borstjes kwamen in zicht, haar tepeltjes kwamen in beeld, en al snel wreven de begerige handen van meneer Doomernik op haar blote, gevoelige borstjes.

Moniek voelde haar tepeltjes hard worden, heerlijk voelde de sterke handen op haar tepeltjes en ze voelde iets hards tegen haar billen drukte. Een poosje bleven ze zo staan, en Moniek genoot en hoopte dat dit nooit zou stoppen, maar ineens deed meneer Doomernik een stapje naar achteren en ging hij tegen een muurtje staan. Vol spanning keek Moniek hem aan, haar blote borstjes stonden fier naar voren, en ze hoorde de man zeggen; jou beurt schatje, ga maar eens op je knietjes voor me zitten en maak mijn kamerjas maar eens los.

Even moest Moniek moed verzamelen; nu zou ze hem af moeten trekken! Ze keek naar de kamerjas, ze keek naar de centuur en wist; die moet los, en wat gebeurt er dan? Even zuchtte ze en ging toen met haar hand naar de knoop in de centuur, langzaam maakte ze hem los en keek de man vragend aan. Doe hem maar eens open en zoek mijn pik maar eens op, die heb je toch al veel gezien? Nu schoof Moniek de kamerjas opzij en zag hem, maar nu hing hij niet zoals anders als ze hem onder de douche zag, nu stond hij keihard omhoog!

Ze zag het grote harde ding, ze zag de adertjes lopen, ze zag zijn harige zak, ze zag de grote eikel, en nooit had ze gedacht dat hij zo groot zou kunnen zijn. Pak hem maar eens goed vast schatje, fluisterde meneer Doomernik, doe je hand er maar eens omheen, ja! Meneer Doomernik zag het jonge meisje voor hem zitten, hij zag haar aandachtig aan zijn pik trekken en hij wilde zich beheersen; hij zou haar nu nog niet neuken, ze mocht eerst even wennen, maar, ……even pijpen kon ze hem toch wel?

Weer keek Moniek meneer Doomernik aan, ze vond het spannend, ze had lang naar dit moment verlangd, en haar ogen vroegen; doe ik het goed? Heerlijk schatje, je trekt heerlijk, geef hem nu maar eens een kusje op zijn kopje, en geil keek de man het meisje vragend aan. Moniek snapte wat de man van haar wilde, van haar vriendinnen had ze al genoeg verhalen gehoord hoe ze een vriendje gepijpt hadden, en natuurlijk was het gevraagde kusje het begin van haar eerste pijpervaring, en ze keek nog één keer naar die harde eikel en dacht toen: Ze had al veel verhalen op school gehoord hoe pijpen ging, ze had al een paar keer filmpjes op internet gezien waarop het gebeurde, ze had er al een paar keer van gedroomd, en ze had zelfs een keer door een kier van de deur staan gluren toen haar moeder haar vader pijpte, dus in theorie wist ze genoeg.

Moniek stak haar tong uit en likte aarzelend aan de harde eikel, het smaakte helemaal niet vies en ineens durfde ze! Meneer Doomernik zag het meisje naar hem kijken, ze knipoogde en bleef hem aankijken terwijl ze haar lippen om zijn eikel zette, ze bleef zelfs uitdagend kijken terwijl de harde pik in haar mond gleed en ze hem begon zelfs zo te pijpen. Wat was dit kind een natuurtalent! Veel te snel naar de zin van de oudere man begon zijn pik te krampen, voelde hij dat hij klaar ging komen, en hij keek naar het onschuldig pijpende meisje op haar knieën voor hem.

Zou hij zijn zaad in haar mond durven spuiten? Het meeste slikte ze door, maar grote klodders liepen over haar kin en drupte op de grond. Heerlijk sletje, hier mag je elke woensdag mee beginnen, wat kan jij pijpen! Kreunde meneer Doomernik, en hij wist dat hij nog veel lol aan dit meisje ging beleven.

De wedstrijd op zaterdag was een succes! Alleen een Duits meisje was iets beter, en Moniek werd overlaadde met complimenten, ze hoorde nu echt bij de club, ze was nu de beste van de club! Grote stukken stonden over haar tweede plaats in de krant, en toen haar vader het las bromde hij: De training op maandag ging goed, maar er was tussen hun een erotisch spanning. De handen van meneer Doomernik gleden nu openlijk over haar lijfje en smeekte om meer, maar Moniek weerde af en lachte steeds; nu niet!

Die avond liep ze onrustig van de training naar huis, ze liep in gedachte een andere weg en kwam door een minder goede buurt, en ze zag aan de achterkant van een sekswinkel een vuilnisbak staan waar wat uitstak. Ze liep erheen en zag dat er een stapel gebruikte kleren in die vuilnisbak zaten, en duidelijk kleren die de hoertjes gebruikt hadden, en snel nam Moniek die kleren mee naar huis. Haar vader kwam nooit op haar kamer en rustig bekeek ze die vreemde kleren; zwart leren broekjes, doorschijnende body, s, maskertjes, en ineens zag ze wat ze nodig had; een soort turnpakje maar dat super uitdagend!

Het pakje was heel licht blauw, de stof was bijna doorzichtig, in haar kruisje zat het kleine beetje stof met een drukknoopje vast, en dat liep heel hoog opgesneden tot in haar middel ter hoogte van haar borsten. Daar zat de stof met een ring vast aan wat stof naar haar nek en in haar nek zat het pakje met een strikje vast.

Bij haar buik en haar rug was het pakje open en waren haar buik en rug bloot, dus eigenlijk waren alleen haar grotje en borstjes bedenkt, en het geheel zag er super geil uit. Ze deed daarbij haar lange witte turnkousen bij aan en balletschoentjes, haar lange haar deed ze in twee staartjes langs haar gezicht, en zo bekeek ze het resultaat. Als ze bukte zag je haar speentjes duidelijk hangen, als ze een spagaat maakte zag je haar open grotje uitnodigend wachten, en Moniek wist het zeker; woensdag zou meneer Doomernik haar niet verleiden!

Op school nam ze wat vriendinnen in vertrouwen dat ze een vriendje had, dat ze het voor het eerst met hem wilde doen, vriendinnen met ervaring, en van hun kreeg ze veel tips wat ze kon doen, en ze was er klaar voor. Natuurlijk vertelde ze niet dat haar “vriendje” veel ouder was, dat het haar trainer was, en blozend dacht ze aan meneer Doomernik, ze gunde het die man, hij mocht haar ontmaagden, en ze wilde zelf ook eindelijk eens ervaren wat seks was. Die woensdagavond stopte ze de kleren in een tas, ze deed normale kleren aan en legde een briefje op tafel waarop stond; pa, ik heb vanavond een feestje en blijf bij een vriendin slapen, tot morgen!

Bij meneer Doomernik werd ze begroet met een hete tongzoen, en toen zei Moniek; meneer Doomernik, nu moet u in uw kamerjas op die stoel gaan zitten, dan zal ik eens laten zien hoe ik kan turnen, en verbaast deed meneer Doomernik zijn kleren uit, zijn kamerjas aan, en ging wat gespannen op de aangewezen stoel zitten.

Hij begreep dat het meisje iets van plan was, dat het meisje in een geile bui was, en opgewonden keek hij wat Moniek ging doen. Moniek deed al het licht uit, zette twee richtspotjes op het midden van de kamer en zette wat muziek op. Daarna ging ze naar de keuken en deed haar opwindende turnpakje, haar lange kousen, en haar balletschoentjes aan, ze deed haar lange haar in twee staartjes en voelde de kriebel in haar onderbuik. Wat was ze opgewonden! Meneer Doomernik zag het meisje binnenkomen, zijn pik werd direct nog harder, wat zag lieve turnmeisje er adembenemend uit!

Moniek deed een spagaat en meneer Doomernik zag haar kale grotje tevoorschijn komen, daarna deed Moniek allerlei andere oefeningen en steeds zag meneer Doomernik haar soepele lijfje, haar heerlijke borstjes nog net bedekt, en zijn hand gleed naar zijn harde paal. Zijn kamerjas gleed open en zonder schaamte trok meneer Doomernik aan zijn harde pik terwijl hij naar de oefeningen van Moniek keek, allebei waren ze opgewonden, allebei waren ze geil, en allebei wisten ze dat deze nacht een hele hete nacht ging worden.

Moniek zag de oudere man aan zijn grote pik trekken, meneer Doomernik had alleen zijn kamerjas aan en was verder naakt, en de kamerjas was helemaal open. Op handen en knieën kroop Moniek nu naar de geile man toe en keek meneer Doomernik opwindend aan, haar hoofd ging tussen zijn benen en haar lippen sloten om zijn grote pik.

Zijn eikel schoof in haar mond en langzaam begon Moniek haar trainer te pijpen, steeds sneller, steeds wilder, en meneer Doomernik kreunde. Zijn handen lagen nu op haar achterhoofd, opgewonden keek hij naar het pijpende meisje en hij voelde zijn ballen tintelen.

Diep schoof de pik van de man in haar mond, soms tegen haar keel aan, en de handen van meneer Doomernik drukte steeds iets verder, steeds iets dieper. Soms moest Moniek bijna overgeven als de pik te tegen haar keek kwam, maar al snel wist ze hoe ze het beste de pik helemaal kon verwerken, en steeds harder pijpte ze de geile man.

Steeds harder kreunde meneer Doomernik, steeds feller pijpte Moniek hem en ze voelde zijn sterke handen tegen haar achterhoofd druuken. Ze wist dat meneer Doomernik haar hoofd vast zou houden, dat hij zijn sperma weer in haar mond zou spuiten, en ze was er klaar voor!

Al het zaad zou ze doorslikken, nam ze zich voor! Meneer Doomernik kwam fel klaar, hij kreunde, hij hield het hoofd van Moniek stevig vast en schoot zijn zaad diep in de mond van Moniek. Moniek hield haar lippen strak om de spuitende pik en slikte zo snel ze kon, trots voelde ze dat ze al het sperma doorgeslikt had en dat de pik van meneer Doomernik weer slap werd, het was haar gelukt! Meneer Doomernik keek naar het meisje dat op haar knieën voor hem zat, ze had hem heerlijk klaargepijpt en hij wilde nog wat verder met haar gaan, hij wilde haar neuken!

Even aarzelde hij en vroeg toen zacht; hoe laat moet je thuis zijn schatje? Moniek keek de oudere man strak aan en wachtte even met antwoord geven, ze liet de man even wachten en zei toen; we hebben de hele nacht meneer, mijn vader denkt dat ik bij een vriendin blijft slapen, we hebben heel de nacht! Verrast keek meneer Doomernik het meisje aan, ze had geregeld dat ze de hele nacht bij hem kon blijven!

Voorzichtig draaide hij het meisje om en ging met zijn hand over haar rug, over haar billen, en trok toen snel zijn kamerjas uit. Helemaal naakt pakte hij het jonge meisje vast en trok haar op zijn knieën, haar rug drukte tegen zijn buik, haar benen lagen wijd uit elkaar over zijn benen, en zijn handen verkende haar borstjes.

Met haar ogen dicht genoot Moniek van zijn strelende handen, eerst over het dunne stof van haar turnpakje, maar al snel maakte meneer Doomernik haar borstjes bloot en streelde hij haar naakte tietjes. Zijn handen gleden naar beneden en zochten haar kutje, handig trok meneer Doomernik haar turnpakje nu helemaal uit en naakt lag het jonge, maagdelijke meisje op de oudere naakte man. Zijn vinger zocht haar kutje en hij begon haar te vingeren, heerlijk vond de ervaren vinger de lekkerste plekjes en ze voelde dat de pik van meneer Doomernik weer hard werd en tegen haar billen drukte.

naakt turnen spuitende lullen

Sex met turkse vrouwen geile thai massage


Ze gaat bovenop zijn lekkere lul zitten en begint hem hoerig te berijden. Deze dame weet hoe ze haar vent moet plezieren! Een intensief standje, dat dan weer wel. Zonder enigen moeten zakt ze over zijn grote stijve lul en komt binnen een paar harde stoten klaar.

Super aantrekkelijk porno model geniet enorme van een lekker dikke lul die eerst in haar mondje neemt en tussen haar klein tietjes. De sletten laten het er niet bij zitten en nemen de mannen mee naar binnen waar ze hen moeten neuken. Neukend filmt hij de blote tieten het neuken en het klaar komen in de kale kut van zijn vrouw.

Neukend filmt hij zijn vrouw. Verschillende meiden passeren de revu met hun heerlijkste momenten. Kijk mee naar de lekkerste open mondjes. Doggy style is het favoriete standje van haar, ze laat zich dan ook maar al te graag van achterlangs neuken. Your browser does not support HTML5 video. Blondje pijpt haar vriendje lekker leeg Blondje pijpt de pik van haar vriendje helemaal leeg Blondje pijpt haar vriendje lekker leeg.

Buitenland Lekkere teef uit Rusland wordt bruut genomen. Neuk compilatie Verschillende natte en strakke kutjes op zijn hondjes flink gepaald. Masseur neukt afspraak Zijn favoriete klant komt in een spannende outfit naar haar afspraak. Schrik niet van deze grote klit Haar klit groeit als hij haar likt en word bijna net zo groot als zijn tong, dan neukt hij de slet diep in haar natte kut.

Neuken in de keuken Met zijn nieuwe camera filmt de jongen hoe zijn meisje de afwas doet, maar al snel heeft ze zijn lul in haar hand en trekt hem af.

Apart geknipt doch harig kutje gevingerd en geneukt Zijn vriendin heeft een apart geknipt doch harig kutje dat door hem gevingerd en geneukt word. Uren zat Moniek in de sporthal te kijken naar al die meisjes die aan het turnen waren, en het leek haar heerlijk om dat ook te mogen, om dat te kunnen, maar haar ouders waren gescheiden, en haar vader had niet veel geld, dus lid worden van een turnvereniging worden zat er voor haar niet in.

Daarom kon ze niet op die vereniging en bleef het voor haar bij toekijken, en thuis in de woonkamer oefende ze veel de dingen die ze in de sporthal gezien had terwijl haar vader lachend toekeek. Moeiteloos deed ze de spagaat, de handstand, en nog veel meer dingen die ze in de sporthal gezien had, en ook haar vader zag dat ze best wel talent had. In bed droomde ze ervan in een sporthal voor een volle tribune te kunnen turnen, en zo viel ze dan in slaap.

Op mooie dag kwam haar vader thuis en hij vertelde dat hij iemand ontmoet had die trainer was bij een turnvereniging in hun stad, en dat die man ook wel eens privélessen gaf, en dat die man haar graag een paar gratis proeflessen gaf om te kijken of Moniek echt zo goed was als haar vader beweerde. Moniek juichte, echt les, en gratis! Op de vereniging bleef het voor hem bij kijken naar die heerlijke jonge soepele meisjeslijven, daar was de controle veel te groot, hij keek wel veel naar die prille tietjes, die soepele dijen, en nu kreeg hij de kans om dat meisje van de tribune wat privéles te geven, en als het aan hem lag bleef het niet bij turnles!

Precies op tijd was Moniek bij het adres wat ze van haar vader opgekregen had, het leek een gymzaal en ze zag een oudere man in de deuropening staan. Hoi, riep de man, jij bent zeker Moniek, ik ben meneer Doomernik en ik zal eens kijken of je echt zo goed en gewillig bent als dat je vader verteld, maar ik ben wel streng hoor!

Je moet altijd doen wat ik zeg, ook al klikt het soms vreemd maar ik weet hoe je succes kan hebben, en als je echt goed, en echt gewillig bent mag je misschien meedoen aan wedstrijden en mag je later misschien meetrainen met de selectie van de vereniging, dat kan ik wel regelen, maar……dan moet je er wel echt alles voor over hebben! Meneer Doomernik zag het meisje gehoorzaam knikken, en hij wist dat hij bij dit meisje wel een kans had haar te veroveren, haar vader had geen argwaan, en dit meisje wilde alles doen om te kunnen turnen, en dat alles zou wel eens kunnen gaan lukken.

Met zijn kennersblik bekeek meneer Doomernik het meisje; erg slank, lang donker haar, een beetje bleek gezichtje, een klein stevig kontje, en zo te zien een paar heerlijke stevige cup- B borstjes. Moniek had haar gympakje van school al aangedaan onder haar kleren, en daarin gekleed volgde ze al snel de aanwijzingen van haar leraar.

Ze deed het goed, ze had echt talent! Tijdens de oefeningen wees hij steeds aan waar ze op moest letten, en hij zat daarbij veel aan haar dijen, haar heupen, haar billen, en soms bijna aan haar borstjes, maar ja.. Het uur was snel om en samen liepen ze naar de grote kleedkamer, meneer Doomernik deed zonder schaamte zijn kleren uit en liep naar het douchegedeelte, blozend zag Moniek de naakte man lopen en hoorde hem zeggen; je douchet toch ook wel zeker?

Stotterend zei Moniek dat ze geen handdoek bij zich had, en ze hoorde de oudere man brommen, ok, maar volgende keer heb je dat bij je! Verlegen keek Moniek hoe de man zich zonder schaamte afdroogde, en ze zag de eerste echte mannenpik in haar leven, en ze wist dat ze de volgende keer ook onder de douche moest, en een rilling van spanning en schaamte ging door haar lijfje.

En ze wist niet of het een rilling was van schaamte, of van spanning, of omdat ze z, n naakte man wel erg opwindend vond. Toen ze wegging zei meneer Doomernik in de deuropening nog; het ging prima, als je zo doorgaat win je later zeker wedstrijden, maar de volgende keer moet je een handdoek en slipje bij je hebben, en dan moet je de haartjes tussen je benen weggeschoren hebben, aan alle kanten steken die uit je turnpakje!

Op bed lag Moniek maat te denken aan die woorden: Moniek vertelde alles aan haar vader, hoe leuk het was, hoe goed de trainer was, wat ze geleerd had, maar……ze vertelde niets over de zoekende handen over haar lijfje, niets over de haartjes die tussen haar benen weg moesten, en zeker niet dat ze samen moesten douchen na de training, ze was bang dat ze dan niet meer naar de training mocht.

Een week later ging Moniek weer naar die gymzaal en meneer Doomernik stond bij de deur al te wachten, en tevreden zag hij een handdoek uit haar tas steken; de eerste stap naar haar verovering was gezet! Gelukkig was hij overdag gymleraar op deze school en had hij altijd de sleutel van deze gymzaal, en daar kon hij nu heerlijk gebruik van maken dit meisje eens beter te leren kennen.

Kijk eens Moniek, zij hij toen ze binnen was, dat oude pakje wat je vorige keer aan had zag er niet uit en ik heb twee andere pakjes voor je geregeld, deze is voor later, voor als je mee mag doen met wedstrijden, en deze is voor als wij samen hier zijn, als wij hier samen trainen, en hij gaf haar de twee turnpakjes.

Het ene pakje was het pakje dat alle meisjes droegen tijdens wedstrijden, mooi rood met wit en blauw, en ze kon wel juichen van blijheid. Het andere pakje, het pakje voor de trainingen samen was spierwit, en Moniek wachtte tot meneer Doomernik naar de zaal was om het aan te trekken. Het pakje voelde erg soepel aan, was erg hoog opgesneden tussen haar benen, en ook bij haar borstjes was er niet veel stof, alles was net bedekt en met haar handen voor haar borstjes en kruisje liep ze de zaal in.

Vandaag oefende ze met ringen, in elke ring een voet en zo proberen de spagaat te maken, en de handen van meneer Doomernik waren weer overal op haar lijfje, en zeker toen ze zo in spagaat in de ringen hing voelde ze de handen van de man in haar liezen, in haar taille, tegen haar billen, en zijn duim raakte een paar keer net haar maagdelijke grotje aan, en ze voelde schaamte, ze voelde zich bevoeld, maar ze vond het ook erg spannend, en ze vond het ook niet meer zo heel erg dat hij haar zoveel aanraakte.

Toen kwam het grote moment; de douche!! Dit moest dus elke week, dacht ze onzeker, en weer dacht ze aan meneer Doomernik, aan die naakte meneer Doomernik, en zeker aan dat blote ding tussen zijn benen, en ze kon er niets aan doen; thuis vingerende ze zich in bed en dacht ze aan dat ding, en denkend aan dat grote slappe ding kwam ze heftig klaar. Na een paar keer was het samen douchen gewoon, waren de aanrakingen tijdens de lessen gewoon, en merkte Moniek dat ze aan aanrakingen, al die aandacht, de spanning heerlijk begon te vinden, en ze merkte ook dat zijn aanrakingen langzaam steeds intiemer werden.

Openlijk wreef meneer Doomernik nu over haar turnpakje waar haar borstjes zaten, en ze moest nu ook bij elke fout een kusje geven aan hem geven, het begon als grapje, maar al snel was het een gewoonte. Eerst waren het gewone kusjes op zijn wang, daarna moest het op zijn mond, en nu schoof hij al bij elke fout zijn tong een stukje naar binnen, en Moniek was ook hier snel aan gewend, ze vond het zelfs spannend, ze vond het geweldig.

Één keer gleed er zelfs een vinger in het kruisje van haar hoogopgesneden turnpakje, en die vinger gleed over haar geschoren grotje, en meneer Doomernik keek haar daarna ondeugend aan en zei “sorry”, en lachte. Daarna gebeurde dat meer, een vinger die “per ongeluk” in het kruisje van haar turnpakje ging en haar kale grotje bevoelde, en steeds keken de twee elkaar dan samenzweerderig, opgewonden aan en ze wisten dat dit hun geheimpje was.

Dit moest uit de hand gaan lopen wist ze, dit moest fout gaan, en na een training waarbij meneer Doomernik veel aan haar gezeten had, waar ze veel zoentjes moest geven, waar de spanning tussen hun flink opliep zei menner Doomernik ineens net voor het douchen; over een week mag je meedoen met een grote internationale wedstrijd, en dan kan je eens echt laten zien wat je kan. Denkend aan die wedstrijd stapte Moniek onder de douche en vergat zich om te draaien, meneer Doomernik zag haar naakte voorkant en nu moest hij zich omdraaien: Zeg Moniek, zei hij net voordat ze wegging, heb jij woensdagavond iets bijzonders?

Kom maar naar mijn huis toe, ik wil wat grondoefeningen met je doen en dat kan wel bij mij thuis, neem je trainingspakje maar mee en bij mij kan je daarna ook wel douchen. Natuurlijk vermoedde Moniek wel iets! Nerveus dacht ze aan de strelingen, aan de vinger in haar kruisje, aan de handen strelend op haar borstjes, en trillend belde ze aan. Meneer Doomernik deed de deur open met alleen een kamerjas aan; ben je er al?

Moniek zag de grote woonkamer, een flink deel van de kamer was leeg, en in een hoek stonden wat stoelen en een bank, en Moniek besefte dat menner Doomernik zijn kamer helemaal verbouwd had voor deze privétraining. De sfeer was direct al gespannen, opgewonden, en nog meer dan anders zat meneer Doomernik nu aan haar, en bleef hij haar nu ook langer en bewuster vasthouden.

Ze oefende wat grondoefeningen en meneer Doomernik gaf aanwijzingen, hij zat veel aan Moniek en Ineens schoof meneer Doomernik het dunne bandje van haar turnpakje over haar schouder en was haar linkerschouder nu ineens bloot. Vragend keek Moniek naar de oudere man, en de man lachte en fluisterde; ik wil zo even van je genieten, zo even naar je kijken, zo even aan je zitten, dat heb ik nu toch zeker wel verdiend?

Even dacht Moniek na, ze wist waar meneer Doomernik nu aan begon, ze wist dat ze niet voor niets naar zijn huis moest komen, ze wist dat hij nu nog meer aan haar wilde zitten, dat hij haar wilde verleiden, ze wist dat haar andere bandje ook wel over haar schouder zou gaan, dat meneer Doomernik aan haar naakte prille borstjes wilde zitten, en ze wist; ik wil naar die wedstrijd, en ik wil dit eigenlijk zelf ook wel, ik verlang ook naar zijn sterke handen, naar zijn dominante manier van werken, en blozend keek ze afwachtend naar de grond.

Meneer Doomernik zag haar inwendige gevecht, zag hoe ze verloor en zich overgaf, en hij wist’; ze geeft zich over, vandaag is ze al een beetje voor mij! Moniek deed nog wat oefeningen met één blote schouder, de handen van meneer Doomernik werden nog wat dwingender op haar lijfje, en ineens schoof het tweede bandje ook van haar schouder. Meneer Doomernik ging achter haar staan, zette zijn handen op haar blote schoudertjes en fluisterde in haar oor; ik heb een plan schatje, een plan waar we allebei blij van worden: Dan oefenen we ook wel wat, maar dan doen we voornamelijk leuke dingen voor mij!

Het duizelde Moniek; ze mocht op de vereniging! Toch knikte ze ja, ze wilde met de andere meisjes meetrainen, ze wilde met de meisjes mee naar wedstrijden, ze wilde verder gaan met de privé lessen, en meneer Doomernik zou alles betalen! Natuurlijk wilde hij er iets voor terug, ze kon dat wel begrijpen, en eigenlijk vond ze het zelf ook wel spannend, en zacht fluisterde ze; goed meneer, ik wil graag op de vereniging, en ik wil graag verder met de privé lessen, en op woensdag.

De oudere man glimlachte, hij had haar nu zover! Moniek knikte dat ze het begrepen had en voelde de warme handen van meneer Doomernik nog steeds op haar schouders, en ze hoorde weer zijn stem: Zwetend knikte Moniek dat ze het begrepen had en ze voelde de handen van meneer Doomernik langzaam naar voren schuiven, de bandjes van haar turnpakje waren natuurlijk al van haar schouders geschoven en de handen van de oudere man schoven het pakje verder naar beneden, de aanzet van haar borstjes kwamen in zicht, haar tepeltjes kwamen in beeld, en al snel wreven de begerige handen van meneer Doomernik op haar blote, gevoelige borstjes.

Moniek voelde haar tepeltjes hard worden, heerlijk voelde de sterke handen op haar tepeltjes en ze voelde iets hards tegen haar billen drukte. Een poosje bleven ze zo staan, en Moniek genoot en hoopte dat dit nooit zou stoppen, maar ineens deed meneer Doomernik een stapje naar achteren en ging hij tegen een muurtje staan.

Vol spanning keek Moniek hem aan, haar blote borstjes stonden fier naar voren, en ze hoorde de man zeggen; jou beurt schatje, ga maar eens op je knietjes voor me zitten en maak mijn kamerjas maar eens los. Even moest Moniek moed verzamelen; nu zou ze hem af moeten trekken! Ze keek naar de kamerjas, ze keek naar de centuur en wist; die moet los, en wat gebeurt er dan? Even zuchtte ze en ging toen met haar hand naar de knoop in de centuur, langzaam maakte ze hem los en keek de man vragend aan.

Doe hem maar eens open en zoek mijn pik maar eens op, die heb je toch al veel gezien? Nu schoof Moniek de kamerjas opzij en zag hem, maar nu hing hij niet zoals anders als ze hem onder de douche zag, nu stond hij keihard omhoog! Ze zag het grote harde ding, ze zag de adertjes lopen, ze zag zijn harige zak, ze zag de grote eikel, en nooit had ze gedacht dat hij zo groot zou kunnen zijn.

Pak hem maar eens goed vast schatje, fluisterde meneer Doomernik, doe je hand er maar eens omheen, ja! Meneer Doomernik zag het jonge meisje voor hem zitten, hij zag haar aandachtig aan zijn pik trekken en hij wilde zich beheersen; hij zou haar nu nog niet neuken, ze mocht eerst even wennen, maar, ……even pijpen kon ze hem toch wel? Weer keek Moniek meneer Doomernik aan, ze vond het spannend, ze had lang naar dit moment verlangd, en haar ogen vroegen; doe ik het goed? Heerlijk schatje, je trekt heerlijk, geef hem nu maar eens een kusje op zijn kopje, en geil keek de man het meisje vragend aan.

Moniek snapte wat de man van haar wilde, van haar vriendinnen had ze al genoeg verhalen gehoord hoe ze een vriendje gepijpt hadden, en natuurlijk was het gevraagde kusje het begin van haar eerste pijpervaring, en ze keek nog één keer naar die harde eikel en dacht toen: Ze had al veel verhalen op school gehoord hoe pijpen ging, ze had al een paar keer filmpjes op internet gezien waarop het gebeurde, ze had er al een paar keer van gedroomd, en ze had zelfs een keer door een kier van de deur staan gluren toen haar moeder haar vader pijpte, dus in theorie wist ze genoeg.

naakt turnen spuitende lullen