meisjes met elkaar bi masseur

...

Studenten escort utrecht heete vrouwen

Daarna was mijn rug, nek aan de beurt, achter mijn oren overal, langzaam daalde hij af naar mijn kont, daar deed ie ook lekker lang over. Ondertussen, nog steeds op mijn buik liggend liep het voorvocht al uit mijn lul. Zijn vingers gleden in mijn bilnaad en wreef mijn kontgaatje, ik was nog nooit zo geil gemasseerd. Sir kunt u omdraaien, natuurlijk, maar hoe zou hij reageren op mijn 17 cm die recht omhoog stak! Hij reageerde niet begon gewoon aan mijn onderbenen, en werkte zo omhoog, nam weer alle tijd voor mijn ballen en zeepte tenslotte ook mijn harde lul in, of het zo hoorde.

Toen ik dacht dat ik ging spuiten, begon mijn masseur aan borstkas en buik, bij de onderbuik ging hij weer mijn ballen doen, en soms de schacht van mijn lul, ook dwaalden zijn vingers weer in mijn bilnaad.

Mijn armen werden ook geschrobd, tot mijn verbazing pakte hij mijn arm en drukte zijn kruis tegen mijn hand, ik voelde zijn harde lul door de dunne stof van zijn wijde uniform broek. Terwijl hij mijn armen deed, streelde ik zijn ballen, en zijn harde lul.

Het werd tijd om af te spoelen, ik vond het jammer ik werd naar de douche gebracht, ik hoopte, dat hij zou helpen met afspoelen, dat gebeurde niet. Ik douchte droogde mij af en ging terug naar de massage tafel, waar ik op mijn buik op ging liggen.

Na een paar minuten kwam mijn masseur weer binnen. Alles ging weer opnieuw nu met olie. Weer bestede hij erg veel aandacht aan mijn ballen en bilnaad. Voorzichtig gleed zijn vinger, glad van de olie in mijn kontgaatje, godallemachtig wat was ik geil.

Hij ging bovenop mij zitten om mijn rug te doen ik voelde zijn harde pik tegen mijn bilnaad. Moest weer omdraaien, toen ik op mijn rug lag zag ik dat zijn glimmende eikel boven zijn broek uitstak. Terwijl hij weer mijn armen deed trok ik zijn broek iets naar beneden, weer deed de masseur of het zo hoorde, een mooie rechte dunne lul kwam te voorschijn.

Zijn ballen en schaamhaar waren niet geschoren, op het schaamhaar na was hij geheel onbehaard zijn benen gespierd maar glad als van een meisje. Ik greep mijn kans toen de masseur dichter bij ging staan om mijn borstkas te doen, sloot mijn mond rond zijn eikel en begon hem te zuigen. Hij stopte met masseren, wiegde langzaam heen en weer, kreunde en zei: Rustig veegde hij zijn mond af en ging door met masseren.

Professional als de masseur was deed hij als laatste nog hoofd en nek massage. Tevreden kleedde ik mij aan, de masseur bracht mij terug naar de lobby gaf mij thee, ik frommelde hem pesos in zijn hand. Hij bedankt mij uitvoerig, en ik reed voldaan per taxi terug naar mijn hotel. Mijn kamer was inmiddels schoon gemaakt, ik ging op het bed liggen om wat tv te kijken. Dat duurt allemaal een tijd en daarna beginnen we een datum te zoeken en praktische regelingen te treffen.

Soms moeten we de afspraak opschuiven als er iets tussen komt, dat heb je als met meerdere mensen iets aan het regelen bent. Uiteindelijk komt het er dan toch eens van en kunnen we er nadien weer lang van nagenieten.

En voor we er erg in hebben zijn we weer een half jaar verder Je hebt ons gevonden door onze blog te zien of door een advertentie van ons als we weer wat actiever worden. Dus stuur je ons een mailtje op ons bivrienden adres. Gewoonlijk krijg je daar snel een antwoord op. Maar als een antwoord toch wat langer op zich laat wachten moet je niet ongerust worden, we zijn dan waarschijnlijk voor enkele dagen met vakantie.

Je bericht krijgt altijd alle aandacht en je hebt al direct ons respect voor je openheid van geest en je gezonde avontuurlijkheid. Mocht je vragen hebben die niet in onze blog beantwoord zijn dan krijg je daar natuurlijk een antwoord op en als we denken dat het vragen zijn die bij iedereen leven dan plaatsen we een antwoord op onze blog. Al vrij snel zullen we je voorstellen om eens met elkaar te bellen.

Dat is veel handiger om op je vragen te antwoorden en om je praktische inlichtingen te kunnen geven. We hanteren zelf vrij strikte regels wat bellen betreft omdat bij heel wat mensen van ons groepje de discretie op de hoogste plaats staat.

Zo bellen we je bv. We zorgen ervoor dat er met je nummer niets verkeerds kan gebeuren en het wordt later ook niet bewaard. Eens met elkaar kunnen bellen is wel een must, zelfs al is het maar heel kort. Zo weten we dat het goed zit met de persoon die ons de eerste mail gestuurd heeft. We hebben ondervonden dat wanneer het er niet van komt om te bellen, de persoon die de mailcorrespondentie gevoerd heeft niet komt opdagen op de dag van de afspraak.

Het was dan vooral mailen uit nieuwsgierigheid. Nu corresponderen we zelf wel graag maar onze tijd is toch beperkt en die tijd gaat af van anderen. Bovendien moeten we je op de dag van de afspraak een sms kunnen sturen voor het geval er een aanpassing is. Het valt nogal eens voor dat het tijdstip wat aangepast moet worden of dat we onvoorzien naar een andere locatie moeten. Het zou spijtig zijn als je ons mocht mislopen op die dag waar je zo naar uitgekeken hebt.

Er is geen enkele vorm van ervaring nodig. Je bent altijd even welkom en je zal er gegarandeerd altijd van genieten. Wat bedoel je eigenlijk met ervaring?

Is het ervaring met seks met vrouwen, of bedoel je ervaring met andere vormen van lichamelijkheid? Als je erg ervaren bent in seks dan zal je snel het maximum kunnen halen uit het met elkaar te vrijen. Als je onervaren bent in seks dan zal er een mooie nieuwe wereld voor je opengaan en zal je van alles genieten wat over je heen komt.

Je zal dan op een toffe en veilige manier ervaring opdoen. Ervaring hebben is dus totaal onbelangrijk. Een open houding tegenover lichamelijkheid is daarentegen wel goed meegenomen. Je bent heel welkom als lesbische vrouw en je zal gegarandeerd fijne momenten beleven samen met ons. We kijken naar je uit want we kunnen op verschillende gebieden vast nog wat van je leren. Maar de kans om een partner bij ons te vinden is klein, als je daar al naar op zoek was. We zijn vrouwen en meisjes die in een losse vriendschapsband hun seksualiteit exploreren.

We zijn hetero of biseksueel of weten het nog niet goed en willen vooral kunnen experimenteren zonder schroom en zonder ons ergens voor in te houden. We zijn heel nieuwsgierig naar hoe het is om met een vrouw te vrijen. Misschien gaat iemand van ons in het latere leven enkel in die richting verder, wie weet Ons groepje is niet helemaal constant, er komen vrouwen bij en er gaan vrouwen uit weg.

Soms is het voor iemand een eenmalige gebeurtenis en is haar nieuwsgierigheid direct bevredigd en voor anderen is het steeds opnieuw een groot feest. Iemand met een sterk biseksuele geaardheid blijft het langst en lesbische vrouwen komen gewoonlijk maar 1 keer.

We zijn er ons van bewust dat lesbische vrouwen het niet gemakkelijk hebben en we gaan er een eind in mee om het hen naar de zin te maken. Maar het is wat frustrerend voor lesbische vrouwen om met hetero en bischierige vrouwen op deze manier om te gaan want we zijn eerlijk gezegd dikwijls eerder een last dan een lust.

Het duurt een eeuwigheid om ons echt te versieren en we weten niet altijd vanzelf hoe we best een vrouw kunnen verwennen, we zijn het aan het leren. Naar het schijnt zijn we ook niet altijd in staat om de gunsten die we krijgen in dezelfde mate terug te geven en uiteindelijk is de kans groot dat we naar onze eventuele vriendjes terugkeren.

We vrezen dat we niet echt een aangename doelgroep zijn want de verwachtingen zijn eerder ongelijk. Waar wij vooral mee bezig zijn is het mee surfen op de tijdsgeest die vooral bij een progressieve middenklasse leeft waar niemand opkijkt van je seksuele interesses.

We vinden veel voldoening in het tot in bed voortzetten van het flirten met hetero- en bivrouwen en we hebben daar een heel goede formule voor gevonden die iedereen tevreden stelt.

Onze formule is geleidelijk tot stand gekomen, deels uit onvrede omdat datgene wat we wilden niet bleek te bestaan of we konden het niet vinden. We hebben het dan maar zelf uitgevonden. Deels ook omdat we goed blijken te passen in de huidige tijdsgeest.

Die werd populair van toen Katy Perry erover zong, en toen films als Heavenly creatures, Eyes wide shut, Black swan enz. We voelen ons bevrijd in onze seksualiteit en kunnen het goed met elkaar vinden, maar we zijn niet lesbisch. Maar zoals in het begin al gezegd, je bent welkom. Een lesbische vrouw gaf in de marge nog het volgende mee: Ik houd aan mijn experimenten fijne en minder fijne herinneringen over.

Het wordt pijnlijk als de verwachtingen ongelijk zijn. En dat risico dreigt altijd, of het nu in volle pubertijd is, als jij verliefd wordt op een vriendinnetje, die daar helemaal in meegaat en zich daar achteraf zo voor schaamt dat de hele vriendschap eraan kapotgaat. En later, als je de onzichtbare maîtresse blijft van de heterovrouw die nooit bij haar man weggaat.

Het geeft het gevoel dat het iets is waar je mee mag rommelen, alsof de liefde tussen twee vrouwen per definitie minder serieus is dan de heteroseksuele liefde. Waarom een masseur erbij? Dat is tegelijk historisch en praktisch. Historisch omdat alles zo begonnen is toen een vrouw die voor een massage gekomen was, om advies en hulp vroeg om haar verlangen om met een vrouw te vrijen uit te kunnen voeren.

Gezien zijn veronderstelde grote kennissenkring van vrijdenkende vrouwen was dat een logische vraag. Die vraag werd door hem doorgegeven aan andere vrouwen waarvan vermoed werd dat zij dezelfde verlangens hadden. Een sterk vermoeden hiervan was wel nodig omdat je er niet met iedereen zomaar over kan beginnen. Omdat er wat tijd over kon heengaan liep dat niet zo vlot en dat kon teleurstellend zijn voor een verlangende vrouw die haar gevoelens blootgegeven had. Het was uiteraard ook geen eerste prioriteit van de masseur om er gericht naar te gaan zoeken.

Dat veranderde allemaal toen een kordate vrouw een bijzonder idee voorstelde. Het is veel beter dat je die vraag openbaar maakt en openstelt voor iedereen, dan zal er veel sneller iemand op reageren. De respons na het eerste publiceren was groot, er kwamen een heleboel positieve reacties van vrouwen waarvan er verschillende ook echt wilden meegaan in dit lieve avontuurtje. Er kwamen echter ook veel nepreacties zoals dat tegenwoordig zo dikwijls gaat.

Hier krijgen we nu de praktische kant. Wie gaat dit uiteindelijk organiseren, overeind houden, tot een goed einde brengen, in een welwillende sfeer en met geduld. De masseur was eraan voor de moeite, eens beloofd moet het ook uitgevoerd. Praktische kennis en ervaring moest samengevoegd.

De organisatie van 1 samenkomst kon maanden duren en vele honderden mails vergen. De reden was en is dat er bij momenten tientallen vrouwen belangstelling toonden en die moesten allemaal met evenveel respect benaderd worden en deftige antwoorden krijgen, of het nu gemeend was of niet.

Soms had men enkel de bedoeling om er wat over te praten. Alle correspondenties moesten uiteindelijk toegroeien naar een dag van samenkomst die voor een voldoend aantal mensen geschikt was. Geleidelijk ging de vriendin in de groep op en hield de masseur zich met andere praktische dingen bezig maar bleef wel beschikbaar voor een ontspanningsmassage zoals het voorbeeld hieronder.

De eerste mevrouw, die het idee van de groepsbijeenkomsten gelanceerd had, heeft ondertussen de groep verlaten in de beste verstandhouding. Zij had gekregen waar ze naar verlangde en fijne ervaringen gekend en er is nu nog slechts sporadisch contact. Haar plaats wordt van tijd tot tijd ingenomen door een andere vrouw met voldoende lef en zin voor avontuur, die voor een massage langsgekomen is en die de blog ontdekt heeft en er de ideale gelegenheid in ziet om een lang gekoesterd verlangen waar te maken.

In de praktijk bleek een succesvolle samenkomst enkel op deze manier door te kunnen gaan. Geen enkele andere opzet bleek uitvoerbaar. Heel deze opzet is ondertussen een eigen leven gaan leiden waardoor het moeilijk is om er een punt achter te zetten. Er is een permanent groepje van belangstellenden ontstaan die geregeld informeren wanneer er nog eens een samenkomst is. Klik hier voor een sfeerbeeld van de rugmassage. Als je wil meedoen met ons ondeugende plannetje, klik dan hier:
meisjes met elkaar bi masseur

...
Sexdate zonder registratie sexdate spijkenisse

  • Natte open kut negerin anal
  • SEXDATE GELDERLAND GEILE FILPJES
  • LEKKER ADVERTENTIE DIKKE PIMEL
  • Gangbang sittard harige kut vingeren

Lekkere krap kutje


Maar als een antwoord toch wat langer op zich laat wachten moet je niet ongerust worden, we zijn dan waarschijnlijk voor enkele dagen met vakantie. Je bericht krijgt altijd alle aandacht en je hebt al direct ons respect voor je openheid van geest en je gezonde avontuurlijkheid.

Mocht je vragen hebben die niet in onze blog beantwoord zijn dan krijg je daar natuurlijk een antwoord op en als we denken dat het vragen zijn die bij iedereen leven dan plaatsen we een antwoord op onze blog. Al vrij snel zullen we je voorstellen om eens met elkaar te bellen. Dat is veel handiger om op je vragen te antwoorden en om je praktische inlichtingen te kunnen geven. We hanteren zelf vrij strikte regels wat bellen betreft omdat bij heel wat mensen van ons groepje de discretie op de hoogste plaats staat.

Zo bellen we je bv. We zorgen ervoor dat er met je nummer niets verkeerds kan gebeuren en het wordt later ook niet bewaard. Eens met elkaar kunnen bellen is wel een must, zelfs al is het maar heel kort. Zo weten we dat het goed zit met de persoon die ons de eerste mail gestuurd heeft. We hebben ondervonden dat wanneer het er niet van komt om te bellen, de persoon die de mailcorrespondentie gevoerd heeft niet komt opdagen op de dag van de afspraak.

Het was dan vooral mailen uit nieuwsgierigheid. Nu corresponderen we zelf wel graag maar onze tijd is toch beperkt en die tijd gaat af van anderen.

Bovendien moeten we je op de dag van de afspraak een sms kunnen sturen voor het geval er een aanpassing is. Het valt nogal eens voor dat het tijdstip wat aangepast moet worden of dat we onvoorzien naar een andere locatie moeten. Het zou spijtig zijn als je ons mocht mislopen op die dag waar je zo naar uitgekeken hebt. Er is geen enkele vorm van ervaring nodig.

Je bent altijd even welkom en je zal er gegarandeerd altijd van genieten. Wat bedoel je eigenlijk met ervaring? Is het ervaring met seks met vrouwen, of bedoel je ervaring met andere vormen van lichamelijkheid? Als je erg ervaren bent in seks dan zal je snel het maximum kunnen halen uit het met elkaar te vrijen. Als je onervaren bent in seks dan zal er een mooie nieuwe wereld voor je opengaan en zal je van alles genieten wat over je heen komt.

Je zal dan op een toffe en veilige manier ervaring opdoen. Ervaring hebben is dus totaal onbelangrijk. Een open houding tegenover lichamelijkheid is daarentegen wel goed meegenomen. Je bent heel welkom als lesbische vrouw en je zal gegarandeerd fijne momenten beleven samen met ons. We kijken naar je uit want we kunnen op verschillende gebieden vast nog wat van je leren.

Maar de kans om een partner bij ons te vinden is klein, als je daar al naar op zoek was. We zijn vrouwen en meisjes die in een losse vriendschapsband hun seksualiteit exploreren. We zijn hetero of biseksueel of weten het nog niet goed en willen vooral kunnen experimenteren zonder schroom en zonder ons ergens voor in te houden.

We zijn heel nieuwsgierig naar hoe het is om met een vrouw te vrijen. Misschien gaat iemand van ons in het latere leven enkel in die richting verder, wie weet Ons groepje is niet helemaal constant, er komen vrouwen bij en er gaan vrouwen uit weg.

Soms is het voor iemand een eenmalige gebeurtenis en is haar nieuwsgierigheid direct bevredigd en voor anderen is het steeds opnieuw een groot feest. Iemand met een sterk biseksuele geaardheid blijft het langst en lesbische vrouwen komen gewoonlijk maar 1 keer. We zijn er ons van bewust dat lesbische vrouwen het niet gemakkelijk hebben en we gaan er een eind in mee om het hen naar de zin te maken.

Maar het is wat frustrerend voor lesbische vrouwen om met hetero en bischierige vrouwen op deze manier om te gaan want we zijn eerlijk gezegd dikwijls eerder een last dan een lust.

Het duurt een eeuwigheid om ons echt te versieren en we weten niet altijd vanzelf hoe we best een vrouw kunnen verwennen, we zijn het aan het leren. Naar het schijnt zijn we ook niet altijd in staat om de gunsten die we krijgen in dezelfde mate terug te geven en uiteindelijk is de kans groot dat we naar onze eventuele vriendjes terugkeren.

We vrezen dat we niet echt een aangename doelgroep zijn want de verwachtingen zijn eerder ongelijk. Waar wij vooral mee bezig zijn is het mee surfen op de tijdsgeest die vooral bij een progressieve middenklasse leeft waar niemand opkijkt van je seksuele interesses. We vinden veel voldoening in het tot in bed voortzetten van het flirten met hetero- en bivrouwen en we hebben daar een heel goede formule voor gevonden die iedereen tevreden stelt.

Onze formule is geleidelijk tot stand gekomen, deels uit onvrede omdat datgene wat we wilden niet bleek te bestaan of we konden het niet vinden. We hebben het dan maar zelf uitgevonden. Deels ook omdat we goed blijken te passen in de huidige tijdsgeest. Die werd populair van toen Katy Perry erover zong, en toen films als Heavenly creatures, Eyes wide shut, Black swan enz. We voelen ons bevrijd in onze seksualiteit en kunnen het goed met elkaar vinden, maar we zijn niet lesbisch. Maar zoals in het begin al gezegd, je bent welkom.

Een lesbische vrouw gaf in de marge nog het volgende mee: Ik houd aan mijn experimenten fijne en minder fijne herinneringen over. Het wordt pijnlijk als de verwachtingen ongelijk zijn. En dat risico dreigt altijd, of het nu in volle pubertijd is, als jij verliefd wordt op een vriendinnetje, die daar helemaal in meegaat en zich daar achteraf zo voor schaamt dat de hele vriendschap eraan kapotgaat.

En later, als je de onzichtbare maîtresse blijft van de heterovrouw die nooit bij haar man weggaat. Het geeft het gevoel dat het iets is waar je mee mag rommelen, alsof de liefde tussen twee vrouwen per definitie minder serieus is dan de heteroseksuele liefde. Waarom een masseur erbij? Dat is tegelijk historisch en praktisch. Historisch omdat alles zo begonnen is toen een vrouw die voor een massage gekomen was, om advies en hulp vroeg om haar verlangen om met een vrouw te vrijen uit te kunnen voeren.

Gezien zijn veronderstelde grote kennissenkring van vrijdenkende vrouwen was dat een logische vraag. Die vraag werd door hem doorgegeven aan andere vrouwen waarvan vermoed werd dat zij dezelfde verlangens hadden. Een sterk vermoeden hiervan was wel nodig omdat je er niet met iedereen zomaar over kan beginnen. Omdat er wat tijd over kon heengaan liep dat niet zo vlot en dat kon teleurstellend zijn voor een verlangende vrouw die haar gevoelens blootgegeven had.

Dan bent u op de perfect…. Massage voor Gay, bi of hetero man Als gecertificeerd masseur, …. U bent een man en wenst eens in alle discretie een massage te ontvangen door een man?

Dit kan Ik ben man van 40j en geef een warme discrete mas…. Hallo ik man 45j m80 93kg kaal geschoren hoofd.. Dun ring baardje bruin groene ogen behaard mannelijk verzorgd top kinky regio Dendermonde sta….

Pas na 16de juni mogelijk Heerlijk ontspanning massage met warm olie op massage tafel. Voor koppels of 4 handen massage. Beleef deze massage a…. Hallo ik ben en man 40 j-In mijn vrije tijd geef ik Massage- Massage, haalt de vitale energie weer naar boven en harmoniseert lichaam en geest….

Deze massage zal steeds plaatsvi…. Ik masseer met verschillende massagetechnieken en ritmes, dat kan zacht of stevig naar wens. Een massage kan al vanaf een uurtje, en is zowe…. Ik hou van masseren en doe dit ook urenlang met plezier…het komt volledig uit mezelf. Ze zeggen dat mijn handen begiftigd zijn met een natuurl…. Een zinnenprikkelende massage, waarbij elk zintuig van uw lichaam aan te pas komt.

Ik ben een verzorgde man van 50 en biedt jullie een massage…. Welke dame met massage als hobby wil regelmatig tegen vergoeding een lichaamsmassage geven aan een verzorgde niet meer zo jonge man? Ben man 48j,verzorgd type en ik geef gratis massage aan vrouw of koppel. Het is de gewone olie massage en je wordt van kop tot teen heerlijk v…. Dit kan dagelijks van uur…. Ik ben op zoek naar mensen die samen met mij hun massage ervaringen willen delen.

Als we met 4 zijn dan spreken we af en genieten we v…. Ben je een vrouw en wil je graag een uitgebreide ontspannings of erotische massage door een ervaren masseur van 50 ja..

Welke vrouw zou eens een heerlijke erotische massage willen heerlijke mannenhanden over je lijf en wie weet raak je l.. Hallo dames,willen jullie eens lekker verwend worden met een erotische en speciale massage maakt dan een afspraa..

Masseur bied massage aan dames Ik zal het kort en simpel houden: Heb jij zin in een lekkere massage? Tweedehands Dé gratis verkoopsite voor Nederland en België! Erotische Massages Alle Advertenties Particulier? Bedrijf RSS Galerij. Time 2 Relax Beste vrouwen of meiden,ben je toe aan volledige ontspanning en wil je eens lekker verwend worden om alle dagel..

Welke vrouw wil vandaag een gratis super massage? Ero massage voor meiden op locatie Erotische massage Weke vrouw wil graag een erotische massage.

meisjes met elkaar bi masseur

Gratis sex eindhoven klussen in natura


Time 2 Relax Beste vrouwen of meiden,ben je toe aan volledige ontspanning en wil je eens lekker verwend worden om alle dagel.. Welke vrouw wil vandaag een gratis super massage?

Ero massage voor meiden op locatie Erotische massage Weke vrouw wil graag een erotische massage. Brian is er voor jou Wil jij ook heerlijk genieten van een avond ongedwongen sex en houd jij er van heerlijk gemasseerd te worden en.. Voor dames die iets meer klasse wensen Welke dame s leeftijd onbelangrijk mag ik vanavond eens heerlijk masseren. Erotische massage voor bij jou thuis.

Zin in een lekkere erotische massage? Een erotische massage voor vrouwen Hallo, dames ik ben een goedverzorgde, nette, discrete, hygienische man en zie er goed uit. Gratis Den Haag ZH. M4m massage Heb je eens zin om helemaal te relaxen en te ontspannen tijdens e.. Genieten, maar onzeker of durf je niet? Gemis van lichamelijk contact? Massage voor dames naar eigen wens en Ben je een vrouw en wil je graag een uitgebreide ontspannings of erotische massage door een ervaren masseur van 50 ja..

Topmasseur Welke vrouw zou eens een heerlijke erotische massage willen heerlijke mannenhanden over je lijf en wie weet raak je l.. Masseur voor ultiem genieten Hallo dames,willen jullie eens lekker verwend worden met een erotische en speciale massage maakt dan een afspraa.. Masseur bied massage aan dames.. Thuisontvangst voor een lekkere massage Heb jij zin in een lekkere massage? Filter Resultaten Verfijn op zoekterm.

Gratis advertentie plaatsen Mijn Tweedehands. Door de familie van Jeroen zijn nieuwe liefde, fantastisch ontvangen, eten en drinken gezellig. Massage was mannen en vrouwen gescheiden, niet zo leuk voor ons, maar afijn ik had een aardig masseuse, ze vroeg over van alles en nog wat en noemde mij sir.

Jammer was dat ze uit de buurt bleef van mijn inmiddels hard geworden lul. Maar ja het was een nette salon, massage was heerlijk en ontspannend en daar ging het om. De volgende dag ging mijn mijn vriend opstap met zijn familie, ook ik was uitgenodigd, maar had niet zoveel zin om bij andere families langs en overal voorgesteld te worden.

Terug naar de massage salon, de vorige dag had ik daar daar een bordje gezien met: Een mooie slanke jonge man met half lang zwart haar nam mij mee naar een cabine, ik moest alles uitdoen ook mijn slip. Ik lag op mijn buik, mijn benen werden ingezeept met een zeep gemixt met zand, overal tussen mijn tenen, niks werd overgeslagen, mijn boven benen werden ingezeept en mijn ballen, heerlijk, mijn lul was gelijk op oorlogssterkte, de masseur ging gewoon door als hij het al merkte ik lag op mijn buik.

Ik was gek van geiligheid, ik merkte dat hij wel erg veel tijd bestede aan mijn ballen meer dan aan mijn tenen, ik vond het prima. Daarna was mijn rug, nek aan de beurt, achter mijn oren overal, langzaam daalde hij af naar mijn kont, daar deed ie ook lekker lang over. Ondertussen, nog steeds op mijn buik liggend liep het voorvocht al uit mijn lul.

Zijn vingers gleden in mijn bilnaad en wreef mijn kontgaatje, ik was nog nooit zo geil gemasseerd. Sir kunt u omdraaien, natuurlijk, maar hoe zou hij reageren op mijn 17 cm die recht omhoog stak! Hij reageerde niet begon gewoon aan mijn onderbenen, en werkte zo omhoog, nam weer alle tijd voor mijn ballen en zeepte tenslotte ook mijn harde lul in, of het zo hoorde.

Toen ik dacht dat ik ging spuiten, begon mijn masseur aan borstkas en buik, bij de onderbuik ging hij weer mijn ballen doen, en soms de schacht van mijn lul, ook dwaalden zijn vingers weer in mijn bilnaad.

Mijn armen werden ook geschrobd, tot mijn verbazing pakte hij mijn arm en drukte zijn kruis tegen mijn hand, ik voelde zijn harde lul door de dunne stof van zijn wijde uniform broek. Terwijl hij mijn armen deed, streelde ik zijn ballen, en zijn harde lul. Het werd tijd om af te spoelen, ik vond het jammer ik werd naar de douche gebracht, ik hoopte, dat hij zou helpen met afspoelen, dat gebeurde niet. Ik douchte droogde mij af en ging terug naar de massage tafel, waar ik op mijn buik op ging liggen.

Na een paar minuten kwam mijn masseur weer binnen. Alles ging weer opnieuw nu met olie. Weer bestede hij erg veel aandacht aan mijn ballen en bilnaad. Voorzichtig gleed zijn vinger, glad van de olie in mijn kontgaatje, godallemachtig wat was ik geil. Hij ging bovenop mij zitten om mijn rug te doen ik voelde zijn harde pik tegen mijn bilnaad. Moest weer omdraaien, toen ik op mijn rug lag zag ik dat zijn glimmende eikel boven zijn broek uitstak.

meisjes met elkaar bi masseur